Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Mesela Easy KeyLock programını gömeceksin diyelim. Bu programı indiriyorsun. SisContents programı ile unpack yapıyorsun. Çıkan sistem klasörlerini Rofs'a atıyorsun. Daha sonra bu rofs'u telefona flaşlıyorsun. Uygulamanın çalışıp-çalışmadığını test ediyorsun. Çalışıyorsa program başarıyla gömülmüş demektir.

Çok fazla uygulama gömmesen iyi olur.

ben o dedign yöntemle uygulama açıp gömmüştüm simgesi bile gelmemişti :ehe o konuda ayrıntılar var galiba ondan olmamışti

ysatxE

ysatxE

Üye
Mesela Easy KeyLock programını gömeceksin diyelim. Bu programı indiriyorsun. SisContents programı ile unpack yapıyorsun. Çıkan sistem klasörlerini Rofs'a atıyorsun. Daha sonra bu rofs'u telefona flaşlıyorsun. Uygulamanın çalışıp-çalışmadığını test ediyorsun. Çalışıyorsa program başarıyla gömülmüş demektir.

Çok fazla uygulama gömmesen iyi olur.

Tamam O Zaman Çok Teşekkür Ederim :) Bu BiLgi Bana Yeter Ve Artar BiLe :)

Bu Arada Teşekkür Ederim ArkadaşLAr...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben o dedign yöntemle uygulama açıp gömmüştüm simgesi bile gelmemişti :ehe o konuda ayrıntılar var galiba ondan olmamışti

Böyle hatayla karşılaştığında, bazı programların Rofs için özel düzenlenmiş ve mod haline getirilmiş halleri forumlarda bulabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
Sistemi Anladımda :) Uygulamalarda TakıLdım :)

sistem modlarında da yardımcı olurum ;) pm atman yeterli .Ümitede multimedia biraz yardım ettcem . Furkan abi de başının çaresine bakar artık :ehe

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
ysatxE

ysatxE

Üye
sistem modlarında da yardımcı olurum ;) pm atman yeterli .Ümitede multimedia biraz yardım ettcem . Furkan abi de başının çaresine bakar artık :ehe

Teşekkür Ederim TakıLdığım Nokta'da Pm 'ni TıkLarım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran, çok çalışkan bir üyemişsin bunu gösterdin gerçekten. Bu kadarını beklemiyordum çok şaşırdım ve hayretle mesajlarını izliyorum. Yani daha dün modder başvurusu yaptığında modlamayı bana soruyordun şimdi mod yapıyorsun. Helal :alkis:

olsn :D bnm testerligim farkli D:

Bu işler riskli işler. Herkes tester olmasa iyi olur. Telefonlarınız değerlidir ;) Biz modderler zaten her birimiz kendi telefonumuzda CFW yi test edeceğiz.

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran, çok çalışkan bir üyemişsin bunu gösterdin gerçekten. Bu kadarını beklemiyordum çok şaşırdım ve hayretle mesajlarını izliyorum. Yani daha dün modder başvurusu yaptığında modlamayı bana soruyordun şimdi mod yapıyorsun. Helal :alkis:

Bu işler riskli işler. Herkes tester olmasa iyi olur. Telefonlarınız değerlidir ;) Biz modderler zaten her birimiz kendi telefonumuzda CFW yi test edeceğiz.

eee yazın ortalarında kendi Cfw mi yapmaya kalkıştım oda azda olsa tecrube .edindim .Sonra bu konuya yani maxipower a katıldım. Buda baya büyük bir tecrübe oldu tabi benim için buralara kadar gelecegimi sanmıyodum .Yazın demiştim kendime bi gün kendi cfw yapıcam ve yayınlıcam diye .Kendime verdigim sözü tuttum. İlk yazın başladıgım zaman ile şimdiki bilgilerim bir degil tabi maxipower ekibinin kurucusu sununda bana faydası büyük ölçüde oldu zaten ;) umarım ekip hiçbir zaman dagılmaz.Sen,serdar,ümit. Ve son katılan arkadaşımız ;) umrarım birer dost oluruz .ilerde işleri daha da ilerletiriz belkide maxipower ekibi ünlenir .Yazılım kralı oluruz belkide .Ayrıca ben demiştim sözümde durcam diye ve durdum.Benden daha fazlasınıda bekleyebilirsin abi her türlü bildigim konuda yardım etmeye hazırım :oke:

• Beğen

sphynx33

Üye
5230 için (RM-588) v51 çıkmış bunun üzerine mi yapılacak editleme.
Bir de yeni birşeyler varmı orijinal v51 de bilginiz varmı ?

pitbull16

pitbull16

Üye
eee yazın ortalarında kendi Cfw mi yapmaya kalkıştım oda azda olsa tecrube .edindim .Sonra bu konuya yani maxipower a katıldım. Buda baya büyük bir tecrübe oldu tabi benim için buralara kadar gelecegimi sanmıyodum .Yazın demiştim kendime bi gün kendi cfw yapıcam ve yayınlıcam diye .Kendime verdigim sözü tuttum. İlk yazın başladıgım zaman ile şimdiki bilgilerim bir degil tabi maxipower ekibinin kurucusu sununda bana faydası büyük ölçüde oldu zaten ;) umarım ekip hiçbir zaman dagılmaz.Sen,serdar,ümit. Ve son katılan arkadaşımız ;) umrarım birer dost oluruz .ilerde işleri daha da ilerletiriz belkide maxipower ekibi ünlenir .Yazılım kralı oluruz belkide .Ayrıca ben demiştim sözümde durcam diye ve durdum.Benden daha fazlasınıda bekleyebilirsin abi her türlü bildigim konuda yardım etmeye hazırım :oke:

yürü be anıl kim tutar seni dostuuuum :D:D

virus19

virus19

Üye
Sevgili Maxi Power üyeleri çalışmalarınızı kutluyorum ama birde 5250 için birşeyler yapsanız :(

AlpReis

AlpReis

Üye
hadi bakalım bekliyorum 5-6 gözle

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sevgili Maxi Power üyeleri çalışmalarınızı kutluyorum ama birde 5250 için birşeyler yapsanız :(

5250 için modder başvursa :)

5230 için (RM-588) v51 çıkmış bunun üzerine mi yapılacak editleme.
Bir de yeni birşeyler varmı orijinal v51 de bilginiz varmı ?

V51'den haberim yoktu. Bakmam lazım, belki 5230 için değildir. 50.6 da var biliyorsun 5235 içindir.

Hedefi ne kadar büyük tutarsak o kadar başarılı oluruz. Seni kutluyorum. Bu kadar kısa zamanda bu kadar geliştirdin kendini.

virus19

virus19

Üye
5250 için modder başvursa :)

----------Eklendi @ 15:36:44 ---------- Yazıldı @ 15:34:12 ----------

keşke başvuran çıksa anlasam ben basvuracağım ama hiç bilgim yok. Aylardır çıkar mı diye bekliyorum yok kendim yapayım dedim başaramadım. Yabancılar yapıyor ama türkler hiç uğraşmıyor. Ingilizce fw de kullanamıyorum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haklısın. İngilizce forumlarda bir CFW nin tüm s60v5 versiyonu çıkıyorda Türkçe forumlarda sadece belli telefonlara çıkıyor. Zaten Türkiye'de ilk defa aynı CFW yi 4 farklı telefona çıkaran tek kişi bendim. O da OmegA ile.

Üst Alt