Telefon Tavsiyesi c6-01 mi samsung galaxy s mi.

Sponsorlu Bağlantılar

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mi samsung galaxy s mi.
c6-01 im var arkadaşlar fakat uygun bi galaxy s buldum arkadaşım satıyor alıp almamakta kararsızım işlemci hızı falan cezb ediyor beni samsung ne yapmalıyım telefonum da daha 20 günluk kiyamiyorum ne yapmam gerek

m542tf

m542tf

Üye
c6-01 daha kibar ve samsung malzeme kalitesi malum

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bence al

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sorulacak soru değil.Tabiki Galaxy S.C6-01 ekranı çok küçük.Ayrıca Symbian gibi berbat bir işletim sistemi var.Nokianın +sı sadece sağlamlık ve multimedya.

erhan143

Üye
bence alma c6-01 daha güzel ve kullanışlı.bende c6 kullanıyorum memnunum.hem belle çıkacak daha güzel olcak nokia benim fikrim.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dsl_01
toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
peki fiyati nasıl sizce arkadaşlar 500tl edermi galaxy s ikinci eli

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eder ya etmez olur mu ama gene de seçim senin...

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
çok kararsız kaldım galaxy s i iyi bilen arkadaşlar bi fikir verse aralarında ne kadar fark var özellik veya hız açısından

uruno

uruno

Üye
android pişmanlıktır:nono:

distakjo

distakjo

Üye
ben n8 imi veririm galaxy s e :D ama ısınması insanı düşündürüyor.

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
belle videolarını izle malzeme kalitesini göz önüne al bidaha düşün derim...c7 kullanıyorum c6-01 kullanma sansımda oldu gerçekten hoş bi telefon..

m542tf

m542tf

Üye
samsung malzeme kalitesi

aebaran

Üye
ben c7 kullanıyorum ilk fırsatta samsung galaxy s2 yi alicam siz neden hala nokia diye ısrar ediyorsunuz anlamıyorum bildiğiniz bi şey varsa söyleyin bizde bilelim c 6 telefon mu ki ...

bugli

Üye
galaxy s tabi ki. c6-01 in tek ama tek artisi malzemesinin daha kaliteli olmasi.

ileride pisman olursun c6-01 le devam edersen

Lenneth

Üye
Soru mu bu tabiki Galaxy S.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabiki s hocam bende c6 01 var satmaya çalışıyorum

m542tf

m542tf

Üye
ben c7 kullanıyorum ilk fırsatta samsung galaxy s2 yi alicam siz neden hala nokia diye ısrar ediyorsunuz anlamıyorum bildiğiniz bi şey varsa söyleyin bizde bilelim c 6 telefon mu ki ...

yok c6 telefon değil citroen'in yeni model arabası. Samsung malzeme kalitesi çok kötü...

aebaran

Üye
kötüyse sen kullanma kardeş ama dandik telefonları da övüp milleti yanlış yonlendirmemek lazım

Üst Alt