Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
hayırlı uğurlu olsun hüseyin abi
sağol fatih, şu efekt işinide halledebilseydim
hayırlı uğurlu olsun hüseyin abi
Bu dosyalar C7 nin siyah renkli modeli için.. Frost Metal' e yüklenebilir mi peki aynıları??* ya da farklı bir yolu war mı???
sorun olmaz dostum benimkide frostymetaldi yukledim sorun cikmadi.
slm
Türkiyeden alınma frosty metal kullanıyorum.bundan önce başka bir hackli 25.007 yüklü.flash atmaya çalışırken Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product or, product cannot be identified. mesajıyla karşılaşıyorum.ne yapabilirim?
slm,arkadas bilgisayarda herhangi bir baska RM 675 isimli dosya varsa onu sil ,veya yazilimi indirdigin dosyanin ismi RM675 degilse ozamanda verir bu hatayi.

eser, sen donma ve reret sorunu yaşadınmı
arkadaşım dosyaları tekrar indir ve isimlerini değiştir sorun düzelecektirproducts klasörü ismi rm 675 idi araya birtirekoyup rm-675 yaptım ve antivirüsü kapadım gördü.walla ne diyim ilginç
şimdide bu hatayı veriyor
[/URL][/IMG]
hüseyin abi çözecez senin sorunu inş
eser, sen donma ve reret sorunu yaşadınmı
geç olacak ama güç olmaz inş 
sensör kapalı bi program vericem onunla açıp kapayabiliyosunuzya bu ışık sensörünü yada ekran parlaklığı ayarını ayarlanabilir yapmanın bi yolu yokmu?ekran acaip parlak oluo buda sarjı sıkıntılı duruma sokuyobu arada paylaşım için teşekkürler eline sağlık kardeşim
buyrun program buaynen onu ben de farkettim herkesdemi oyle acaba isik ayari degismiyor
arkadaşım aşağıdaki klavyelerden birini seçmeyi unuttun herhaldedostum burda 8 değil toplam 7 dosya var.. dün ben hepsini indirdim ve flasladım ama hiç bişey olmadı telefonda ?
yeni yazılımı yükledi ama hiç bir değişiklik olmadı bu yazılımın amacı ne acaba
bende isik ayarlama programi var ama ayarlamiyor yani hep ayni seviyede
tamam o programi yukledim oldu ama diger programlrda calismiyor nedense