Aa doğru deiştirmedim özür
----------Eklendi @ 22:17:09 ---------- Yazıldı @ 21:27:19 ----------
Yapan arkadaşa teşekkür ediyorum iyi bir cfw tek sorunum tema efektleri bazı yerlerde işliyor bazı yerlerde normal oluyor neden
----------Eklendi @ 23:20:51 ---------- Yazıldı @ 22:17:09 ----------
Cfw tema efektleri yüzünden donup duruyordu sildim bende yarın yardımcı olursun inşallah jerkez arkadaşım
hayırlı uğurlu olsun hüseyin abiohh be sonunda bi pc bulup hackleyebilidim telefonu![]()
![]()

ilginc ama kilit kodu istiyor bende de
----------Eklendi @ 04:47:44 ---------- Yazıldı @ 03:37:15 ----------
tamamdır hallettim ben rofs3 ü indirmemişim
bu arada güzel bir yazı fontu neden yapmadınız anlamıs değilim emeğinize sağlık![]()
Bendede çok donuyor şimdi tema efekti denicem olmazsa başka hackliye geçerim
----------Eklendi @ 17:08:45 ---------- Yazıldı @ 17:01:34 ----------
Evet arkadaşım sonunda tema efekti işledi gayet güzel olmuş yazılım![]()
Eksik dosya olabilir tüm dosyaları indirip dead atın
arkadaşım işte sorun ordaBen tema efekti atınca düzeldi maşallah çok güzel olmuş
cfwyi yapan abi tema efekti eklemeyi unutmuş bu yüzde cfw kasıyor. en altta belirttiğim gibi cfwyi yükledikten sonra tema efekti atınca sorun kalmıyor 

arkadaşım bende düzgün bi tema bulmuş değilim açıkçası, şuan ıtemes2 kullanıyorum sebebide iconlarının hepsi kare olması yani bazı temalar gibi kimisi yuvarlak kimisi kare sevmiyorum bu yüzden ikonu düzgün olan tema bakıyorum.Sağol arkadaşım bişey sorcam buna uygun güzel tema var mı ithemesten başka ikonları güzel değil ben magic by pizero yu kullanıyorum gayet güzel ama bunun gibi varsa söyleyebilecek var mı