Yeni C7 "025.007" CFW Çıktı taze taze !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
selamlar.sayın hocam (Jerkez38 ) hard format demişsiniz ama 4 tuş kombinasyona (açma tuşu + camera + ses azaltma tuşu + önpanel orta menütuşu) basınca cihaz yine titreyerek açılıyor, nokia yazısı görünüyor sonra ekran kararıyor 1-2 saniye sonra ekran yazısız halde tamamen beyaz ışık halinde bekliyor. hard format atıldıgını düşündüğüm bu aşamada cihaz her 40-50saniyede bir titreşim veriyor. değişen birşey yok.devamında tekrar fw atıyorum (phoenix 2011.38... ile) işlem tamamlanıyor ve sonuç yine aynı phone starup failed. contact the retailer..anlayacagınız öylece kalmış, çuvallamış oldugumdur.
kardeş şimdi format kısmından başlayalım,
4 tuşa aynı anda basılı duruyosun ve nokia yazısı görünene kadar bırakmıyosun daha sonra yazı çıkıp gittiğinde senden ovi hesap girişi istemeli (telefonu ilk aldığın günkü gibi). Ovi girişi yaptıktan sonra telefonu pcye bağla ovi suite açılacak ve telefona bi program yükliycek kendiliğinden. Burada format kısmı bitiyor, şimdi cfwyi yüklemek kalıyor.
phoenix'i açın ve flash atın olmaz ise telefona dead yoluyla yükleyin. Bazı telefonlarda sorunsuz direk yüklüyor, bazısında (bende dahil) ise sorun çıkarıyor ilk seferde yüklenmiyor. Dediğim gibi tekrar deneyin olmaz ise bana özelden yazın size teamviewer ile kendim yüklerim.

biougur

Üye
sayın hocam ilginize teşekkür etmeyi bir borç bilerek _ teşekkür ediyorum.4 tuşa aynı anda basılı duruyosun ve nokia yazısı görünene kadar bırakmıyosun daha sonra yazı çıkıp gittiğinde ****** bundan sonra 3-5 dakikada basılı tutsam yine değişan bişey olmuyor, bembeyaz ışıl ışıl ekran kalakalıyor.benden ovi hesap girişi istemeli diyorsunuz ama öyle bir istek yok, olmuyor. teşekkür ediyorum.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
sayın hocam ilginize teşekkür etmeyi bir borç bilerek _ teşekkür ediyorum.4 tuşa aynı anda basılı duruyosun ve nokia yazısı görünene kadar bırakmıyosun daha sonra yazı çıkıp gittiğinde ****** bundan sonra 3-5 dakikada basılı tutsam yine değişan bişey olmuyor, bembeyaz ışıl ışıl ekran kalakalıyor.benden ovi hesap girişi istemeli diyorsunuz ama öyle bir istek yok, olmuyor. teşekkür ediyorum.
arkadaşım özelden yazdım cevabını bekliyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
selamlar.sayın hocam (Jerkez38 ) hard format demişsiniz ama 4 tuş kombinasyona (açma tuşu + camera + ses azaltma tuşu + önpanel orta menütuşu) basınca cihaz yine titreyerek açılıyor, nokia yazısı görünüyor sonra ekran kararıyor 1-2 saniye sonra ekran yazısız halde tamamen beyaz ışık halinde bekliyor. hard format atıldıgını düşündüğüm bu aşamada cihaz her 40-50saniyede bir titreşim veriyor. değişen birşey yok.devamında tekrar fw atıyorum (phoenix 2011.38... ile) işlem tamamlanıyor ve sonuç yine aynı phone starup failed. contact the retailer..anlayacagınız öylece kalmış, çuvallamış oldugumdur.

telefona fontmu attın

biougur

Üye
hocam font atmak nedir bilmiyorum, sadece phoenix ile fw attım.

olayın başlangıcı batery life programını yüklemem ile oldu, 2 gün application error yazdı o gün akşamına açılmaz oldu.--> phone start up failed yazmaya başladı

mmb7982

mmb7982

Üye
slm jerkez kardeş yine ben ve bu sefer sıkıntım flash attığımdan beri müzik oynatıcıda ekolayzır a bastığımda hiçbir şey olmuyor seçenekler çıkmıyor yani.ne yapabilirim bi el atıversen akıl veriversen...
teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
slm jerkez kardeş yine ben ve bu sefer sıkıntım flash attığımdan beri müzik oynatıcıda ekolayzır a bastığımda hiçbir şey olmuyor seçenekler çıkmıyor yani.ne yapabilirim bi el atıversen akıl veriversen...
teşekkürler

o sorunun çözümünü buldum bunu kurun arkadaşlar kurduktan sonra ekolayzır açılacaktır.. ;)

maxicep.com/attachments/95288d1315327824/

mmb7982

mmb7982

Üye
o sorunun çözümünü buldum bunu kurun arkadaşlar kurduktan sonra ekolayzır açılacaktır.. ;)

maxicep.com/attachments/95288d1315327824/

walla kardeşim Allah senden razı olsun. yeniden flashlamayı düşünüyordum artık ve herşeyi yeniden sil baştan kurmayı.ne kadar teşekkür etsem azdır yani.çoooook ama çooooook teşekkür ederim tekrar ve tekrar.çok sevindim.gerçekten işe yarıyoooooo hemde gerçekten fullforce....:alkis

----------Eklendi @ 01:37:51 ---------- Yazıldı @ 01:10:55 ----------

birde şöyle bişey var.rehberde, fotolarda yada aşağı ve yukarı kaydırma olan herşeyde kaydırma işlemi hangi yönde olursa olsun o kadar hızlı bir şekilde kayıyorki anlatamam.bunu ayarlayabilecek bir fonksiyon varmı?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeşim Allah senden razı olsun. yeniden flashlamayı düşünüyordum artık ve herşeyi yeniden sil baştan kurmayı.ne kadar teşekkür etsem azdır yani.çoooook ama çooooook teşekkür ederim tekrar ve tekrar.çok sevindim.gerçekten işe yarıyoooooo hemde gerçekten fullforce....:alkis

birde şöyle bişey var.rehberde, fotolarda yada aşağı ve yukarı kaydırma olan herşeyde kaydırma işlemi hangi yönde olursa olsun o kadar hızlı bir şekilde kayıyorki anlatamam.bunu ayarlayabilecek bir fonksiyon varmı?
o cfwnin özelliği değişeceğini sanmıyorum arkadaşım :)
kaydırırken arada bir durdurup tekrar kaydıracaksın biri çıkarda yaparsa bilemem :)

uribaju

uribaju

Üye

işe yaradıysa ne mutlu cfw çok güzel ancak böyle ufak tefek eksiklikler oluyor sizde gördüğünüz eksiklikleri söyleyin ki bizde çözüm bulalım bunda olduğu gibi:)

mmb7982

mmb7982

Üye
işe yaradıysa ne mutlu cfw çok güzel ancak böyle ufak tefek eksiklikler oluyor sizde gördüğünüz eksiklikleri söyleyin ki bizde çözüm bulalım bunda olduğu gibi:)

bu bahsettiğim hızlı kaydırma olayına bir çözüm yok heralde.
birde annada güç düğmesine basıldığında yeniden başlat seçeneği eklenemiyormu?eğer eklenebiliyorsa bunuda göz önünde bulundurabilirsiniz (haddime değil ama hani bi fikir olsun)...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
bu bahsettiğim hızlı kaydırma olayına bir çözüm yok heralde.
birde annada güç düğmesine basıldığında yeniden başlat seçeneği eklenemiyormu?eğer eklenebiliyorsa bunuda göz önünde bulundurabilirsiniz (haddime değil ama hani bi fikir olsun)...
cfwyi yazarken yapabilirdik ama sonradan ekleyemeyiz sanırım

mmb7982

mmb7982

Üye
ozaman yine bi haddime değil sadece bir fikir.herhangi bir telefon için yeni bir cfw hazırlanacağı zaman site yöneticilerininde izni ve hoşgörüsü ile belli bir süre (mesela 1 hafta 10 gün vb) bir konu açılıp mesela cfw de olmasını istedikleriniz gibisinden bir konu açılıp sabitlenebilir.orada forumda olan arkadaşlar tarafından (o da biz oluyoruz) fikir toplanabilir.biraz zor ve zahmetli gibi görünsede bence ortaya benzersiz ve eksiksiz cfw(ler) çıkabilir.ve bizde kendimizi hazır yiyiciler yada sömürgenler gibi değil birazda olsa katkı sağlayanlar olarak hissedebiliriz.bunu değerlendirmenizi gerçekten çok isterim.çünkü bu tip şeylerle çok karşılaştım. en alakasız görünen, zannedilen kişilerden bile bazen öyle öneriler geliyorki gerçekten hayat kurtarıyor desem yeridir.

tabi uygulayıp uygulamamak size kalmış ama en azından bir kere denendiği takdirde hepimiz için çok güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum.
saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
ozaman yine bi haddime değil sadece bir fikir.herhangi bir telefon için yeni bir cfw hazırlanacağı zaman site yöneticilerininde izni ve hoşgörüsü ile belli bir süre (mesela 1 hafta 10 gün vb) bir konu açılıp mesela cfw de olmasını istedikleriniz gibisinden bir konu açılıp sabitlenebilir.orada forumda olan arkadaşlar tarafından (o da biz oluyoruz) fikir toplanabilir.biraz zor ve zahmetli gibi görünsede bence ortaya benzersiz ve eksiksiz cfw(ler) çıkabilir.ve bizde kendimizi hazır yiyiciler yada sömürgenler gibi değil birazda olsa katkı sağlayanlar olarak hissedebiliriz.bunu değerlendirmenizi gerçekten çok isterim.çünkü bu tip şeylerle çok karşılaştım. en alakasız görünen, zannedilen kişilerden bile bazen öyle öneriler geliyorki gerçekten hayat kurtarıyor desem yeridir.

tabi uygulayıp uygulamamak size kalmış ama en azından bir kere denendiği takdirde hepimiz için çok güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum.
saygılar...

Arkadaşım bu fikri birkaç arkadaşımda söyldi ama konu açalım falan filan demediler sadece bu cfwyi yapan kişiye iletelim düzeltip yeniden yapabilir diye, ama yapan kişi bir daha c7 için cfw yapmıycağını sadece n8 belle için yapacağını bunun üzerine yoğunlaşacağını söyledi. Bu yüzden bizde bu fikri gerçekleştirmedik. Bize c7 için cfw yapacak biri olursa dediğin gibi bi konu açar c7ciler isteklerini söyler biri bunları derler toplar cfw yapacak kişiye sunarız. Ama işte bu zahmete girip yapacak bi adam bulmakta. Aslında madness abi yapıyor bana bi ara demişti ben yaparım size diye ama yapmamıştı :)

kucukdunyam

Üye
evet bence bu symbiyan yazılımlarda en büyük eksik, müzikçalarda klasör seçerek çalma özelliğinin olmaması,

narquelion

Üye
telefonu yan çevirince donuyor. bunun çözümü nedir?

narquelion

Üye
yok arkadaş ben anna çıkmadan sızan versiyonu yüklemiştim 2 ay acı çektim istemiyorum belle resmi olarak çıkmadan.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
siz bilirsiniz ben yarın yüklüycem belle :)

narquelion

Üye
umarım sorun yaşamazsınız :)

Üst Alt