Jerkez38
Üye
kardeş şimdi format kısmından başlayalım,selamlar.sayın hocam (Jerkez38 ) hard format demişsiniz ama 4 tuş kombinasyona (açma tuşu + camera + ses azaltma tuşu + önpanel orta menütuşu) basınca cihaz yine titreyerek açılıyor, nokia yazısı görünüyor sonra ekran kararıyor 1-2 saniye sonra ekran yazısız halde tamamen beyaz ışık halinde bekliyor. hard format atıldıgını düşündüğüm bu aşamada cihaz her 40-50saniyede bir titreşim veriyor. değişen birşey yok.devamında tekrar fw atıyorum (phoenix 2011.38... ile) işlem tamamlanıyor ve sonuç yine aynı phone starup failed. contact the retailer..anlayacagınız öylece kalmış, çuvallamış oldugumdur.
4 tuşa aynı anda basılı duruyosun ve nokia yazısı görünene kadar bırakmıyosun daha sonra yazı çıkıp gittiğinde senden ovi hesap girişi istemeli (telefonu ilk aldığın günkü gibi). Ovi girişi yaptıktan sonra telefonu pcye bağla ovi suite açılacak ve telefona bi program yükliycek kendiliğinden. Burada format kısmı bitiyor, şimdi cfwyi yüklemek kalıyor.
phoenix'i açın ve flash atın olmaz ise telefona dead yoluyla yükleyin. Bazı telefonlarda sorunsuz direk yüklüyor, bazısında (bende dahil) ise sorun çıkarıyor ilk seferde yüklenmiyor. Dediğim gibi tekrar deneyin olmaz ise bana özelden yazın size teamviewer ile kendim yüklerim.