Yeni C7 "025.007" CFW Çıktı taze taze !!!

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu8890

Üye
tamam bilgisayarı formatlayıp denedim o sorun düzeldi ama şimdide dosya eksik hatası veriryor. o eksik dediği dosyaları options kısmından sileyim mi? Şu dosyalar eksik gözüküyor
RM-675_025.007_02.01_Euro2_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-675_025.007_U01.01_79.92.uda.fpsx
RM-675_M009.21.emmc.fpsx
3. nün yanında optional yazıyor o olmasada olur da ilk ikisinin yanında Mandatory yazıyor onlar zorunlu dosya değil mi?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
tekbir dosyayı eksik görmeli oda en aşağıda olacak kırmızı renkle yazılmış olarak onu silin sadece ve tekrar deneyin

uribaju

uribaju

Üye
bende flashladım güzele benziyor ama müzik çalardayken ekolayzıra girmedi tek sorunum bu onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım şuana kadar.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

biougur

Üye
selamlar.
hocam bilginize güvenerek bir konu danışacagım.

nokis c7 telefonum var. 059b7v7 mea2 chocaral. şuan telefonum açılınca nokia yazısı çıkıyor sonra kayboluyor. nokianın klasik iki el olan açılışı baklenirken phone startup failed, contact the retailer yazıyor. kvk, teleset cihaz finland malı oldugundan yani yurtdışı oldugundan sanırım bakmadılar. anakart hatası dediler. 25 anna attık yine aynı sorun devam ediyor. öneriniz nedir acaba? teşekkür ediyorum.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara bendede açıkışta sizdeki gibi hata vermişti, telefonuma hard format atıp flash ile 024 yüklemiştim cfw idi. Sizde tekrar deneyin isterseniz ama tele 025 yüklemişler siz 024 yerine 025 bu sürümü yüklemeyi deneyin

biougur

Üye
RM-675_025.007_U01.01_79.92.uda dosyayı yüklerken 61mb 'ta takılıp kalıyor. acaba dosya paylaşımındamı sorun var.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
CFW yi yapan arkadaştan ricam olcak tüm dosyaları rar olarak sıkıştırıp yükleyebilir misiniz ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
RM-675_025.007_U01.01_79.92.uda dosyayı yüklerken 61mb 'ta takılıp kalıyor. acaba dosya paylaşımındamı sorun var.

sorun olmaması gerek başka bir tarayıcıde deneyin linkler sağlam

----------Eklendi @ 19:20:15 ---------- Yazıldı @ 19:19:10 ----------

CFW yi yapan arkadaştan ricam olcak tüm dosyaları rar olarak sıkıştırıp yükleyebilir misiniz ?

pcye geçtiğimde sıkıştırıp atarım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tamam vaktiniz yoksa tek tek indirebilirim ama internetim uydunet oldugu için çok geç iniyor gelecek ay superonline geçicem bi geçemedim :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Tamam vaktiniz yoksa tek tek indirebilirim ama internetim uydunet oldugu için çok geç iniyor gelecek ay superonline geçicem bi geçemedim :D
aslında linklerin dört beştanesi çok küçük anında iniyor bir iki mb'lik bişe geri kalanlar biraz büyük

uribaju

uribaju

Üye
su ekolayzir isini de halletsek cfw guzel

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar bende yardımcı olabilrim :) yapanada kadar bayagı uğraştım ama yaptım suan iki sorun gördüm bir ekolayzır iki video modunda flaşı açmak için ekrandaki simgeye bastıgımda bi hareket göremedim yükleyemeyen arkadaşlar dosyları indirsin bi sorun yok daha sonra dead flaş atsın oluyo yani..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
uribaju

uribaju

Üye
aynen oyle haci ekolayzer programi var gercide ama entegreli olmasi daha avantajli cfw yapan arkadasa iletirsen yapabilir hic olmadi orjinal ekolayziri koysun o da olur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım sıkıştırabilcen mi tek tek kurayım mı ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sıkıştırabilcen mi tek tek kurayım mı ?
sıkıştırayım istersen ama netim yavaş hemen upload etmez

----------Eklendi @ 20:15:43 ---------- Yazıldı @ 20:15:25 ----------

aynen oyle haci ekolayzer programi var gercide ama entegreli olmasi daha avantajli cfw yapan arkadasa iletirsen yapabilir hic olmadi orjinal ekolayziri koysun o da olur
bugün mesaj ile ileticem inş yapar :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O zaman boşwer teker teker indiriyorum Uribaju önerdi bi bakim :D

uribaju

uribaju

Üye
guzel gercekten tsvsiye ederim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İndirdim bile 140 mblık son dosya ve ilk dosya hariç hepsi indi 140 mblık iniyor şimdi 30-40 dakkaya cfw telefonda olucak düzgün flashlarsam dead falan gerektirmiyor demi birde klawyeleri ve efektleri nasıl yapıcaz

Üst Alt