Yeni C7 "025.007" CFW Çıktı taze taze !!!

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
Bu dosyalar C7 nin siyah renkli modeli için.. Frost Metal' e yüklenebilir mi peki aynıları??* ya da farklı bir yolu war mı???

sorun olmaz dostum benimkide frostymetaldi yukledim sorun cikmadi.

mmb7982

mmb7982

Üye
slm
Türkiyeden alınma frosty metal kullanıyorum.bundan önce başka bir hackli 25.007 yüklü.flash atmaya çalışırken Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product or, product cannot be identified. mesajıyla karşılaşıyorum.ne yapabilirim?

mesut1979

Üye
slm
Türkiyeden alınma frosty metal kullanıyorum.bundan önce başka bir hackli 25.007 yüklü.flash atmaya çalışırken Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product or, product cannot be identified. mesajıyla karşılaşıyorum.ne yapabilirim?

slm,arkadas bilgisayarda herhangi bir baska RM 675 isimli dosya varsa onu sil ,veya yazilimi indirdigin dosyanin ismi RM675 degilse ozamanda verir bu hatayi.

mmb7982

mmb7982

Üye
slm,arkadas bilgisayarda herhangi bir baska RM 675 isimli dosya varsa onu sil ,veya yazilimi indirdigin dosyanin ismi RM675 degilse ozamanda verir bu hatayi.

products klasörü ismi rm 675 idi araya birtirekoyup rm-675 yaptım ve antivirüsü kapadım gördü.walla ne diyim ilginç :ah

şimdide bu hatayı veriyor

[/URL][/IMG]

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
products klasörü ismi rm 675 idi araya birtirekoyup rm-675 yaptım ve antivirüsü kapadım gördü.walla ne diyim ilginç :ah

şimdide bu hatayı veriyor

[/URL][/IMG]
arkadaşım dosyaları tekrar indir ve isimlerini değiştir sorun düzelecektir

----------Eklendi @ 18:15:31 ---------- Yazıldı @ 18:14:16 ----------

eser, sen donma ve reret sorunu yaşadınmı
hüseyin abi çözecez senin sorunu inş :) geç olacak ama güç olmaz inş :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benimki çözüldü sizinkide çözülür inşallah dokununca hemen hızlı işliyor süper CFW :tşk: :alkis

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
mmb7982

mmb7982

Üye
ya bu ışık sensörünü yada ekran parlaklığı ayarını ayarlanabilir yapmanın bi yolu yokmu?ekran acaip parlak oluo buda sarjı sıkıntılı duruma sokuyo :hmmm bu arada paylaşım için teşekkürler eline sağlık kardeşim

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
aynen onu ben de farkettim herkesdemi oyle acaba isik ayari degismiyor

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
ya bu ışık sensörünü yada ekran parlaklığı ayarını ayarlanabilir yapmanın bi yolu yokmu?ekran acaip parlak oluo buda sarjı sıkıntılı duruma sokuyo :hmmm bu arada paylaşım için teşekkürler eline sağlık kardeşim
sensör kapalı bi program vericem onunla açıp kapayabiliyosunuz

----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:33:46 ----------

aynen onu ben de farkettim herkesdemi oyle acaba isik ayari degismiyor
buyrun program bu
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ness-control-v1-00-for-s-3-signed-512031.html

uribaju

uribaju

Üye
bende isik ayarlama programi var ama ayarlamiyor yani hep ayni seviyede

exaula

exaula

Üye
dostum burda 8 değil toplam 7 dosya var.. dün ben hepsini indirdim ve flasladım ama hiç bişey olmadı telefonda ?

tunaoruc

Üye
yeni yazılımı yükledi ama hiç bir değişiklik olmadı bu yazılımın amacı ne acaba

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
dostum burda 8 değil toplam 7 dosya var.. dün ben hepsini indirdim ve flasladım ama hiç bişey olmadı telefonda ?
arkadaşım aşağıdaki klavyelerden birini seçmeyi unuttun herhalde

----------Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:36:48 ----------

yeni yazılımı yükledi ama hiç bir değişiklik olmadı bu yazılımın amacı ne acaba

arkadaşım orjinal yazılımdan farkını ilk sayfada yazdım amacını sen koy

----------Eklendi @ 23:39:53 ---------- Yazıldı @ 23:38:41 ----------

bende isik ayarlama programi var ama ayarlamiyor yani hep ayni seviyede

paylaştığım programı kullanıyorsanız değişmemesi imkansız gibi birşey yükleyen herkezde çalıştı

uribaju

uribaju

Üye
tamam o programi yukledim oldu ama diger programlrda calismiyor nedense

uribaju

uribaju

Üye
evet onceden 5800da gormustum arsive aldim :)

biougur

Üye
selamlar.sayın hocam (Jerkez38 ) hard format demişsiniz ama 4 tuş kombinasyona (açma tuşu + camera + ses azaltma tuşu + önpanel orta menütuşu) basınca cihaz yine titreyerek açılıyor, nokia yazısı görünüyor sonra ekran kararıyor 1-2 saniye sonra ekran yazısız halde tamamen beyaz ışık halinde bekliyor. hard format atıldıgını düşündüğüm bu aşamada cihaz her 40-50saniyede bir titreşim veriyor. değişen birşey yok.devamında tekrar fw atıyorum (phoenix 2011.38... ile) işlem tamamlanıyor ve sonuç yine aynı phone starup failed. contact the retailer..anlayacagınız öylece kalmış, çuvallamış oldugumdur.

Üst Alt