Samsung Wave 2 almıi bulunmaktayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 2 almıi bulunmaktayım.
Evet dün wave 2 siparişini verdim. yarın öğlen 11-12 gibi almaya gidicem. Video ve yorumlara bakılırsa hiçbir sorunu olmayan hatta iphone a bile kafa tutan bir telefon. tek kötü yanı ise oyun, uygulama ücretleri olarak söyleniyor. Taksitli aldığım için bana 1000tl ye geldi bu telefon. kredi kartsız.

O kadar parayı verdikten sonra oyun ve uygulamalara 3-5 lira verebilirim. 1000tl ye telefon alıp 3-5 lira için o kadar spoof falan uğraşamam. benim düşüncem böyle.

Telefon elime geçtiğinde ilk izlenimlerini bu konu altından yazıcam.

Önerilerini bekliyorum. Hangi uygulamaları yüklemeliyim ilk olarak. Ayrıca önerdiğiniz bazı ayarlar var mı? Sizin izlenimleriniz neler?

Amacım bu konuyu Wave 2 nin ana konusu yapmak. Ayrıca Wave severler içinde bir imza yapmayı planlıyorum.

Zaman zaman bu konuyu güncelleyeceğim. Videolar, yardımlar falan herşeyi bu konuda paylaşacağım.

erko merko

erko merko

Üye
Öncelikle hayırlı olsun, bende o telefonu almayı düşünüyorum tam fiyat performans telefonu

muharrem34

Üye
beyler yapmayın bada sistemli almayın, 1000 tl ye keşke android alsaydın...

TheCower

TheCower

Üye
Bin lira mi yuh 750 liraydı o

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Geçmiş olsun o zaman bir bardak soğuk su iç şimdiden.

khytr89

khytr89

Üye
bence güzel bir tercih.. Evet belki uygulama az ama samsungun adam akıllı ürettiği tek seri diyebilirim.bu telefonun ekranı mükemmel renkler sunuyor.ek olarak ifan ve fandroidlerin telefonu aşağılayan yorumlarına bakma sen.. onlar hep böyle..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
LG Optimus Black :kop::alkisŞimdiden soğuk su yarasın.

Türe

Türe

Üye
ben bugun galaxy s i9003 almistim ama geri vermek zorunda kaldim :'(

grafikedy

grafikedy

Üye
İyi... Ne güzel... Sende hoşgeldin Bada 2.0'ı bekleyen enayiler kulübüne :) Biz baya bekledik nöbet bekler gibi, biraz da sen bekle :):):)

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"
wldyslw

wldyslw

Üye
valla bence de çok soğuk bir su için. 1 tamam telefon estetik sağlamlık olarak bir numara video süper ama fotoğraf berbat. ha çok güzel çekiyor diyebilirsiniz ama o telefon ekranının sağladığı renklerden kaynaklı güzel görünüyor. çektiğiniz fotoğrafları bilgisayardan izlediğinizde bulanıklık görürsünüz. 2.'si 1GHZ işlemci var ama nerde kullanacaksnız acaba. sadece oyunlarda mı? bu 1000 tl'lik bir telefon için çok düşük bir beklenti değil mi? androidli alırsan Iphone sağladığı imkanların hepsine sahip olursun? 1 yıldır bize bada 2 çıkacak diyorlar bugün twitter'den yazdım adamların cevabı şu:''insanların söyledikleri umrumuzda değil'' yani resmen siz bizim tuzağımıza düştünüz artık bu diyorlar. servis dersen herkes şikayetçi her soruna yazılım güncelledik diyip gönderiyormuş allahtan ben sıfırını yurt dışından istettim de 430 tl'ye geldi yoksa 600-750 tl ödemiş olsaydım kafa yerdim.... benden bu kadar....

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
taksitli aldığım için 1000tl ye alıyorum. 750 tl olduğunu siz zeki insanlar gibi bende biliyorum. Burası Bada bölümü. madem telefonu kötüleyeceksiniz, beğenmiyorsunuz bu bölümde ne işiniz var?

Ben telefonu içime sinerek aldım. Yanında daha ucuza N8 vardı. Fakat almadım. Çünkü 2 tane symbian lı telefon kullandım. Neyin nasıl olduğunu benden iyi bilemezsiniz diye düşünüyorum. Yaz döneminde 3 ay bir mağaza da telefon bölümünde satış yaptım. Bilgisayar servisinde çalıştım bi ara. Donanım konusunda bilgilerimde iyidir. Bu bilgilerime dayanarak 1000tl vererek içime sinen, beğendiğim bir telefon aldım. Kendi kararım hakkında size söz düşmez. Soğuk suyu bu yazıyı okuduktan sonra içip içmeyeceğimi bir kez daha düşünün.

Bu mesaja cevap yazmayın. Okumayacağım çünkü...

berkcombil

Üye
LG Optimus Black :kop::alkisŞimdiden soğuk su yarasın.
Yahu herkesin beklentileri farklıdır.Ben Galaxy S'de kullandım,Wave de Wave 2'de.Eğer ortalama bir kullanıcıysanız Wave serisi sizi senelerce idare eder.F/P oranı oldukça yüksek bir telefon ve Black'ten de donanım olarak yüksek.Diyeceksiniz ki bu donanımı kullanamadıktan sonra ne işe yarar?Merak etmeyin yeni gelecek BADA sürümünde de BADA sürümlerinde de bu donanımı hakkıyla herkes kullanabilecek.Şu anda Wave de Wave 2'de çıktıkları tarihten itibaren en uzun vadeli telefonlar.Android olayına gelince güncelleme kesildi mi hapı yuttunuz demektir?Black dediğiniz telefon Gingerbread'i aldı mı?ICS alabilecek mi?LG güncelleme konusunda titiz mi?Geçen bende babama 520'ye 2.el wave 2 aldım,o paraya androidde alabilirdim ama almadım.Çünkü olay farklı.Bilmem anlatabildim mi?

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
Yahu herkesin beklentileri farklıdır.Ben Galaxy S'de kullandım,Wave de Wave 2'de.Eğer ortalama bir kullanıcıysanız Wave serisi sizi senelerce idare eder.F/P oranı oldukça yüksek bir telefon ve Black'ten de donanım olarak yüksek.Diyeceksiniz ki bu donanımı kullanamadıktan sonra ne işe yarar?Merak etmeyin yeni gelecek BADA sürümünde de BADA sürümlerinde de bu donanımı hakkıyla herkes kullanabilecek.Şu anda Wave de Wave 2'de çıktıkları tarihten itibaren en uzun vadeli telefonlar.Android olayına gelince güncelleme kesildi mi hapı yuttunuz demektir?Black dediğiniz telefon Gingerbread'i aldı mı?ICS alabilecek mi?LG güncelleme konusunda titiz mi?Geçen bende babama 520'ye 2.el wave 2 aldım,o paraya androidde alabilirdim ama almadım.Çünkü olay farklı.Bilmem anlatabildim mi?

Sana katılıyorum. Bada 2.0 Kasımın ortası gibi avrupa için çıkacak deniyor. Sadece live wallpaper için bile bada lı bir telefon alınır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Türe

Türe

Üye
Insallah cikar yoksa bi yolunu bulup galaxy sl alacagm :hmmm

berkcombil

Üye
Insallah cikar yoksa bi yolunu bulup galaxy sl alacagm :hmmm
SL değil S al.Hatta Wave'den S'e de bu zamanda geçmeye değmez.Bence daha yüksek ve güncelleme yolu açık Galaxy serilerine bak.

Türe

Türe

Üye
SL değil S al.Hatta Wave'den S'e de bu zamanda geçmeye değmez.Bence daha yüksek ve güncelleme yolu açık Galaxy serilerine bak.

Sl yi almistim fakat bazi nedenlerden dolayi gecesi geri iade etmek zorunda kaldim . inceledigimde sanki biraz kasiyodu ama tabi cihazi 2 saat inceleyebildigim icin kotulemek de istemiyorum cunku cok hos bi telefon . Imkanim olsa galaxy s2 alirdim hic beklemeden.

kuzen.67

kuzen.67

Üye
Benim wave 8500 var ve geçen sene Beyaz Blackberry bold 9000 telefonumu vererek bu telefonumu aldım.Pişmanmıyın hayır.Bu telefonda bana göre en büyük sıkıntı flash player in eski sürümü olması vede hemen hemen hiç bir videoyu açmaması.Bold 9000 nerdeyse açmadığı video sitesi yoktu.Arada bir de yetersiz hafıza dediğinde resetleme yapmayı da saymazsak bence mükemmel bir telefon.Sadece canlı duvar kağıtları ve flash için bir androidli telefon bence alınmaz. Buda benim fikrim.Bu arada kardeş telefonun hayırlı olsun.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sana katılıyorum. Bada 2.0 Kasımın ortası gibi avrupa için çıkacak deniyor. Sadece live wallpaper için bile bada lı bir telefon alınır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Komiksin kardeşim ya.:kop:Live wallpaper mi.Androidlerin %70inde var o.Geri kalanlarda zaten en eski sürümleri.Bu forumda kaç yıldır wave için güncelleme bekliyor haberin varmı:aha:Bir araştır bakalım forumda kaç kişi waveden pişman.Kaç kişi androidden mutlu.:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt