N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
Madness® kardesim bilir misin bilmem, ben Cin'de yasiyorum, bu belle surumunde dil seceneklerinde cince var mi? Ya da cince ekleyebilme sansimiz var mi?

Eger Cince bir belle bulabilirsem ben de denemeyi dusunuyorum. Yardimci olabilirsen sevinirim.

Saygilar

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

fasume84

Üye
Büyük Analog saat widgeti ekleyemiyorum?Küçük saaT OLARAK EKLENİYOR..Ne yapmam gerekli

seven_birisi

seven_birisi

Üye
Music Player Güncellenmiyor. Lütfen yardım edin.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
widget'larda var dikkatli bakın..

----------Eklendi @ 13:58:43 ---------- Yazıldı @ 13:58:19 ----------

nasıl güncellenmiyor ? :hmmm

seven_birisi

seven_birisi

Üye
Mən Azərbaycandan yazıram. Nəsə başa düşülməsə söyləyin. 120 mahnı var, amma güncelleme zamanı hiç olmadığını göstərir

fasume84

Üye
Büyük Analog saat widgetini nasıl ekleyebilirim

wratH!

wratH!

Üye
effect ekleme konusunda nereye hangi isimle dosya açacağız? ivo daki gibi e ye myeffects diye mi? Yoksa başka bir şekilde mi?

fasume84

Üye
Widget ekle >> Saat, büyük

Malesef öyle bi seçenek yok. Saat Digital ve Saat Analog widgetleri var.Analoğu seçince direk kçük bir saat koyuyor.

Herşeyin aynı olup da bunun farklı olması ilginç?Bi yerde bi hata mı yaptım acaba yüklerken

[alikan]

[alikan]

Üye
Bir önceki yaptığın 2.0 belle de ki effect geçişleri daha güzeldi bana göre. Bunda ki ekran döndürme efekti biraz daha alengirli olmuş yani güzel ellerine sağlık emek verip uğraşıyorsun da önceki benim hoşuma gitmişti ona nasıl dönerim.

Şunu da belirteyim yine harika bir iş başarmışsın gerçekten eline koluna sağlık hele hele brightnes control pro su süper olmuş bunun için mod kullanıyodum ben ona gerek kalmamış artık.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​FAİL...bi daha flash at

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
effect ekleme konusunda nereye hangi isimle dosya açacağız? ivo daki gibi e ye myeffects diye mi? Yoksa başka bir şekilde mi?
C:/Animations/Effects içine at efekt dosyalarını.

----------Eklendi @ 17:03:08 ---------- Yazıldı @ 16:59:42 ----------

Mən Azərbaycandan yazıram. Nəsə başa düşülməsə söyləyin. 120 mahnı var, amma güncelleme zamanı hiç olmadığını göstərir
mahnı E:/Music içinə atılacaq. Musiqi pleyer yalnız o qovluğu görür.

----------Eklendi @ 17:03:44 ---------- Yazıldı @ 17:03:08 ----------

Malesef öyle bi seçenek yok. Saat Digital ve Saat Analog widgetleri var.Analoğu seçince direk kçük bir saat koyuyor.

Herşeyin aynı olup da bunun farklı olması ilginç?Bi yerde bi hata mı yaptım acaba yüklerken
Tekrar flash at.

• Beğen
Tepkiler: seven_birisi
[alikan]

[alikan]

Üye
[alikan];4002068' Alıntı:
Bir önceki yaptığın 2.0 belle de ki effect geçişleri daha güzeldi bana göre. Bunda ki ekran döndürme efekti biraz daha alengirli olmuş yani güzel ellerine sağlık emek verip uğraşıyorsun da önceki benim hoşuma gitmişti ona nasıl dönerim.

Şunu da belirteyim yine harika bir iş başarmışsın gerçekten eline koluna sağlık hele hele brightnes control pro su süper olmuş bunun için mod kullanıyodum ben ona gerek kalmamış artık.

......??

Emil_Ceferli

Üye

qaqashim sende Annadir yoxsa belle?

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
yukledım ıncelıyorum genelde madness yazıyor
benım ıcın negatıf
tuş kılıdınde tıtreşim yok buda ıkıncı negatıf

Üst Alt