Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

xcdama

Üye
la boşverin . Böle daha ii. Bi sıkıntı yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaslar en guzel guncelleme metodu Nokia Ovi Suite programi. Telinizi bilgisayara baglayin ; ARACLAR > YAZILIM GUNCELLEMELERI sekmesine gidin. Guncellemeleri gorecek.Güncellemeleri yukle diyin. Gerisini programa birakin. Yuklesin kursun yeniden baslatsin cihanizi. ( Dipnot : Telefonunuzu yedekleyiniz. Yedeklemeden sonra yazilim yuklemesini yapin ve TELEFONA HARD FORMAT (telefon kapali iken Yesil Tus + Kirmizi Tus + Fotoğraf cekme dugmesi birakmadan Acma kapama dugmesine 1 kere basili tutun) atınız.

Yeni yazilimizinizi gule gule kullaniniz...

bendedim

bendedim

Üye
slm.ben bu sabah güncelledim yeni yazılımı yükledim pek fark yok dokunmatik hızı iyi.daha yüklediğim programlar silinmemiş.sadece ekran 4*4 iken 4*3 olmuş

suryaq

Üye
ya bir ben güncelleyemiyorum hata oluşuyor neden acaba ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Şurdan nokia suite son sürümünü indir,3.2.100dür ismi.
telefonu bağlayıp güncellemeleri kontrol et kısmında yazılımı yeniden yükle kısmını kullanıp indirme işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı keserse(bende kendi kendine kesildi ona göre söylüyorum) C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-356 yolunda v60 flaş dosyalarını görebilirsin.

Bu şekilde ben v60ın orijinal dosyalarına ulaştım.

pcwolf

pcwolf

Üye
@suryaq Yazdığım yerdeki son sürümü indirip güncellemelere bak.

5800_xpress_M

Üye
arkadaslar telefonu güncelledm wirelessden ama 0.facebooka giremiyorum yeni tarayıcı opera gibi internet paketi olmayınca calısmıyomu cevap bekliyorum... bilen varsa pm atarsa iyi olur s,md,den tskler...

haqn26

Üye
bende jafla yazılımı attıktan sonra test bölümünde hata verdi ama telefonum açıldı bir sakıncası olur mu?

tekrar flashladım düzeldi

metboy38

metboy38

Üye
arkadaşlar 1 ayda aldım 5800 2 ayda ekran titreyerek kapandı birdaha açılmadı kvk ya gönderdim sorun yazılmamış diye tekrar gönderdiler sorunu yazdım gönderdim:) telefon kayıp msj geldi alabilirsiniz diye kargoda yok kozyatağı istambulla gönderdim iki gün önce kargoya gittim gelmedi diyor kafga ettim genel müdüre cıktım biz teslim edilmiş ordan gelmedi daha diyor koz yatagı kvk iş yeri nosu bilen varmı hepiniz teker teker götünüze sokun uzunca caldırcam titresimi 5 alın dicem de KVK YA am ogulları ne zaman yapacaklarsa neyse yardım

lgkg300

lgkg300

Üye
Hayırlı olsun gerçekten çıkmış :)
Ediz Bey bu temayı nerden edinebilirim çok şık duruyor. varsa elininde upload eder misin?

----------Eklendi @ 23:31:09 ---------- Yazıldı @ 23:26:28 ----------

Güncellemeyi telefondan yaptım. v6 yı yükledim fakat arkadaşların da dediği gibi sadece tuş kilidi ve tarayıcı değişti başka bir değişiklik gözüme çarpmadı. En azından masaüstüne widget ekleyebilme özelliği veya farklı ev ekranları eklenebilirdi. v52 yi restore etmişler sadece

sencan48

Üye
v60 nasıl yukleyebiliyoruzz pc suite den mi yoksa wifi ile mi?

flexy20

Üye
güncelleştirme yok diyor telefon nasıl halledebilirim bu sorunu?

yakupkoc

Üye
Arkadaşlar bu v60 yazılımını nasıl yükleyebiliriz nokia suite telefonu bağlıyorum v52.0.007 yazılımını yüklüyor wifi den deniyorum yeni yazılım yok diyor nerden yükleyeceğiz bu v60 yazılımını.

moryanna35

moryanna35

Üye
S.a arkadaşlar burada söylenen yeniliklere ek olarak bir şey daha gördüm ben (önceden varmıydı bilmiyorum :) yoktu sanırım!) müzik çalarda herhangi bir şarkının üstündeyken seçeneklerde ''Albüm sanatı'' çıkıyor. Galeriden istediğimiz resmi koyabiliyoruz. Gereklimi bilmem ama bilmeyenler için söyleyeyim dedim :)

berrakkk

berrakkk

Üye
slm arkadaşlar güncellemey wifi ile yaparken sim kartı çıkarmak gerekiyomu numaralar silinirmi yani

ti_amo

Üye
hayır wifi üzerinden yapabilirsin şarzın dolu olsun ama

----------Eklendi @ 01:02:50 ---------- Yazıldı @ 01:00:54 ----------

v60 yazılım güncellemesi geldi ben yüklemedim daha sonra yüklerim diye ama şuan güncelleme yok diyor:(((((

berrakkk

berrakkk

Üye
peki hafıza kartını çıkarmak gerekiyomu fotolar şarkılar programlar hep hafıza kartına yüklü silinirmi onlarda

sisss3

sisss3

Üye
arkadaşlar yazılım günceleme olayını pc ovi den yaptım.ama şimdi telefon kapandı açılmıyor..ne yapmam lazım..
ayrıca hard format olayını da deniyorum değişen bişey yok..

Üst Alt