galaxy s2 kullanların bilmediği bir özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 kullanların bilmediği bir özellik
Beyler bunu nadir kişiler biliyordur pek yaygın değil
telefonun stünden bir menüü indiriyoruz ya gps sessiz wifi yazıyor hni onu indirmeyin sadece parmağınızı koyun 2,3 saniye beklyin sağa sola sürükleyin ekran parlakllığını değiştiriyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu özellik galaxy s yada galaxy sl dede var

Lenneth

Üye
Touchwiz'in özelliği.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu özelliği bilmeyen var mıymış :hmmm

ozan2020

ozan2020

Üye
:) valla ben telefonu ilk aldıgımda buldum :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Almadan önce biliyodum :)
[video=youtube;a81kuOKOiUQ]http://www.youtube.com/watch?v=a81kuOKOiUQ[/video]

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Videoda dakilerin hepsini biliyorum :d ama bu ekran parlaklığını ilk defa duydum çok şaşırdım :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Galaxy Sl de yok :D

Elektr0

Elektr0

Üye
5110 'da da oluyorr süper :d: :kop: şaka bir yana S2miz yok ki deneyelim bilelim görelim öğrenelim :islik :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
5110 'da da oluyorr süper :d: :kop: şaka bir yana S2miz yok ki deneyelim bilelim görelim öğrenelim :islik :ehe

Teknoloji çok acımasız ya :) 4 çekirdekiler çıkınca s2 nin de havası solacak aynı galaxy s de olduğu gibi..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben daha iyisini alana kadar en iyisi SII :D

Amanda aman yesinler havanı :D istesem şuan gidip alırım bitane :D ama istemiyorum neden çünkü dokunmatikten sıkıldım artık yaa tamam yine olsun ama böyle desire z gibi bişi olsun klavye istiyorum ben :D desire z alasım geliyo ama onunda işlemcisi düşük ya.. çıkarsalar şöyle üst düzey klavyeli bi telefon hemen alacam :d

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Amanda aman yesinler havanı :D istesem şuan gidip alırım bitane :D ama istemiyorum neden çünkü dokunmatikten sıkıldım artık yaa tamam yine olsun ama böyle desire z gibi bişi olsun klavye istiyorum ben :D desire z alasım geliyo ama onunda işlemcisi düşük ya.. çıkarsalar şöyle üst düzey klavyeli bi telefon hemen alacam :d

mesela sensation Q falan :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Birazda ekonomik olcak tabi :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
touchwiz i baya geliştirmişler yaw gormyeli :)

Üst Alt