Apple iPhone 4S vs Samsung Galaxy SII vs Nokia N9 Tarayıcı Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
kuralı ihlal ediyor

Bir dakika bir dakika; Admin'in yazdığı yazı işletim sistemleri ile alakalı ise Nokia N9, Samsung Galaxy S'i mahveder kısmında sorun yok o zaman.

Senin dediklerin işletim sistemleri ile ilgili. Symbian ile ilgili Android kullanıcılarının dedikleri o kadar da masum sayılmaz :)

----------Eklendi @ 20:43:03 ---------- Yazıldı @ 20:41:13 ----------

N9 gayet güzel bir telefon uygulamalarını gördünüz daha neyine kalitesiz diyebiliyorsunuz bazı komik arkadaşlarda uygulama sayısıyla uygulama kalitesini karıştırıyor. Sen androidi uzaya çıkarınca oluyorda biz çıkarınca mı olmuyor?

Katılıyorum. Samsung Galaxy S2'nin kasasının biraz içine girsen beyaz kısımlar çıkar ortaya. N9'da öyle bir sorun yok. Bu bile yapım kalitesini anlatıyor.

denizci535

denizci535

Üye
arkdaslar umutla bekledigimiz n9 kardesi olan n900 den donanım olarak ustunlugu yok. Ister 1000 uygulama acsın kıytırık uygulamaları n900 de acıyor. Ve n900 sene yanlıs olmasa 2009 cıkıslı ve n9 diyorum ki yazıklar olsun n900 bile zor gecer. Ve millet 3d hologram vs gecmisken bu n9 cöpluk zırvalık kimse kendini kandırmasın. Ve tekrar diyorum eski n900 kullanıcısı olarak n9 100 uygulama acıyorsa n900 de acıyor hemde 2009 da cıktıgı halde n9 bes para etmez... Umutlarım bitti n9 verecegim parayla iki tane n900 alırım hemde sıfır.

saruman_me

saruman_me

Üye
arkdaslar umutla bekledigimiz n9 kardesi olan n900 den donanım olarak ustunlugu yok. Ister 1000 uygulama acsın kıytırık uygulamaları n900 de acıyor. Ve n900 sene yanlıs olmasa 2009 cıkıslı ve n9 diyorum ki yazıklar olsun n900 bile zor gecer. Ve millet 3d hologram vs gecmisken bu n9 cöpluk zırvalık kimse kendini kandırmasın. Ve tekrar diyorum eski n900 kullanıcısı olarak n9 100 uygulama acıyorsa n900 de acıyor hemde 2009 da cıktıgı halde n9 bes para etmez... Umutlarım bitti n9 verecegim parayla iki tane n900 alırım hemde sıfır.
umudunu yitirmenin nedeni ne mesut cihaz senin isteklerine karşılık verebilicek bi potansiyele zaten sahip hali hazırda içinde barındırmış olduğu donanıma bakılıcak olursa şu an da piyadada eşit özeliklere sahip bi çok cihazdan üstün ki şu an bu 2 cihazla kıyaslanıyor bence bu cihaza haksızlık edilmeden önce yaşanmalı aksi takdirde ön yargılı olmak insana bişi kazandırmaz..

denizci535

denizci535

Üye
ön yargı degil bu gözle göruluyor. N9 cortex a8 1 gb ram 1ghz 100 uygulama acar vs acsa ne olur alın size n900 cortex a8 1gb ram overlock ile 1200 ghz 100 uygulama acıyor. Tek ekran n9 4 inc n900 3.5 inc. N9 klavye yok n900 klavye var. Kardesim biz n900 kullanıcıları olarak iki sey istedik. Sarj sorunu olmasin ve klavye olsun. Bence n9 cortex a9 1500 ram 1.200 ghz vs ile girse alırdım ama bu donanımlar yoksa sildim gitti 2009 yılından kalan n900 de ki bu zihniyetle n9 diye yutturuyorlar. Gider islemcisi guncel guçlu telefon alırım. Bu telefon donanımı ile beni kandıramazlar.

Del Rey

Del Rey

Üye
Dnanımdan kastın yalnızca işlemci ram sanırsam. N900 de rezistif ekran var, kalın kasa, NFC yok, ekran gorilla glass kaplama değil ve küçük, dolby ses kalitesine sahip değil, 8 MP carl zeiss kamerası yok vs. Ben bunu uzatırım. N900 den saoğarsın.

denizci535

denizci535

Üye
dnanımdan kastın yalnızca işlemci
ram sanırsam. N900 de rezistif ekran
var, kalın kasa, NFC yok, ekran
gorilla glass kaplama değil ve küçük,
dolby ses kalitesine sahip değil, 8 MP
carl zeiss kamerası yok vs. Ben bunu uzatırım. N900 den saoğarsın........,..,......,...,.....,....... Bunlari bana ogretme yarım asır n900 kullandım. N900 ekranı o kadar kotu degl bu n900 dedıgın yagmur testini gecti n900 icinde gömülü dolby ses var iyi arastır. Bir kac susleme ile ozellik eklemisler ama bal gibi n900 ün ram ve islemcisini kullanıyor... Yani eger yenilik gorl glas. Dolby. 8mp.nfc. İnce kasa ya yenlik diyorsan ram ve islemcide n900 ile ayni oldugunu kabul ediyorsn demektir. Sunu unutma ıslemci hersey demektir.

nalcam22

nalcam22

Üye
Bir dakika bir dakika; Admin'in yazdığı yazı işletim sistemleri ile alakalı ise Nokia N9, Samsung Galaxy S'i mahveder kısmında sorun yok o zaman.

Senin dediklerin işletim sistemleri ile ilgili. Symbian ile ilgili Android kullanıcılarının dedikleri o kadar da masum sayılmaz :)

----------Eklendi @ 20:43:03 ---------- Yazıldı @ 20:41:13 ----------

Katılıyorum. Samsung Galaxy S2'nin kasasının biraz içine girsen beyaz kısımlar çıkar ortaya. N9'da öyle bir sorun yok. Bu bile yapım kalitesini anlatıyor.

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.

saruman_me

saruman_me

Üye
ön yargı degil bu gözle göruluyor. N9 cortex a8 1 gb ram 1ghz 100 uygulama acar vs acsa ne olur alın size n900 cortex a8 1gb ram overlock ile 1200 ghz 100 uygulama acıyor. Tek ekran n9 4 inc n900 3.5 inc. N9 klavye yok n900 klavye var. Kardesim biz n900 kullanıcıları olarak iki sey istedik. Sarj sorunu olmasin ve klavye olsun. Bence n9 cortex a9 1500 ram 1.200 ghz vs ile girse alırdım ama bu donanımlar yoksa sildim gitti 2009 yılından kalan n900 de ki bu zihniyetle n9 diye yutturuyorlar. Gider islemcisi guncel guçlu telefon alırım. Bu telefon donanımı ile beni kandıramazlar.
mesut snin aradığın özeliklerin bi çoğu n950 mevcut kardeş ha unutmaki bende 1 yıla yakın n900 kulandım asla o tlf kötü demem araştırıyorum temiz bi tane bulucak olursam kesinlikle alırım ama sen n900 le n9 kıyaslaman çok yersiz olur ki ben n9 la n950 yii bile kıyaslamıyorum içine 3 tane film attım hafızası doldu artı ekran kalitesi n9 un n950 den çok üstün bana 10 defada söleseler kılavyeye alışmış biri olarak n9 mu n950 mi diye ben yinede n9 derim kulanıcısının işsteklerini fazlasıyla yerine gertireiblicek bi potansiyele sahip bi cihaz pişamn ediceğini sanmam ki artı n900 e çıkmayan bi çok oyun şu an n9 üzerine direk çıkış yapıyor buda demek oluyorki donanım kaldıa biliyor artı ben aylarca uğraştım bi hd video oynatmak için n900 de ama olmadı ben 1080 p mp4 video yu bu cihazda rahat rahat oynata biliyorum buda demek oluyorki fark var hocam ..

denizci535

denizci535

Üye
bu video oynatma vs sorunu degil bu cortex a8 ve 1gb ram meselesi bunlar eskidi. Sunu diyeyim cortex a8 mi cortex a9 mu gibi? N9 guclu olarak cıkması gerekirdi. Ama bitik cıktı. Bir iphn 4s ve bir lg optims 3d den daha kötü eminim. Ddr2 ram cift kanal cift islemci ile asla yarısamaz. Video oynatıyor diye ovunmek sacma lg opt 3d mkv 1080 p vs hepsini oynatıyor. N9 artısı yok kimse kendini kandırmasın.

nalcam22

nalcam22

Üye
bu video oynatma vs sorunu degil bu cortex a8 ve 1gb ram meselesi bunlar eskidi. Sunu diyeyim cortex a8 mi cortex a9 mu gibi? N9 guclu olarak cıkması gerekirdi. Ama bitik cıktı. Bir iphn 4s ve bir lg optims 3d den daha kötü eminim. Ddr2 ram cift kanal cift islemci ile asla yarısamaz. Video oynatıyor diye ovunmek sacma lg opt 3d mkv 1080 p vs hepsini oynatıyor. N9 artısı yok kimse kendini kandırmasın.

Gelde bunu onlara anlat hacı

nalcam22

nalcam22

Üye
Android'in ne olduğu ortada daha fazla kirletmeyin bölümü.

Flash 10.1 desteği 425 binden fazla oyun uygulama desteği sunuyor .bırakta biraz fazla yesin.sizin sabyan az yiyo ama nedenseflash desteği falan yok ve hep teknolojiyi geriden takip ediyor. Kendi telefonlarını övmektense gidip appleyi öven bi şirketten ne beklersin. Ayrıca n9 dada flash 11 yok haberin olsun

saruman_me

saruman_me

Üye
mesut kardeş bencede sen henüz piyasaya çıkmamış bi tlf için don biçme derim hele bi çıksın kendini bi göstersin o zaman ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu görürüz ki senin kıyaslamış olduğun cihazlarda bi takım eksiklerle dolu ben optimus 2x i aylarca kulanmama rağmen ya bende bi sorun vardı yada cihazda çift işlemci denildi nvidia tegra denildi yinede hava civa kardeş bence yorum yapmadan önce kulanılmalı cihazlar insanları bu şekilde gerçeklerden uzaklaştırıp soğutmak yersiz olur bence..

Del Rey

Del Rey

Üye
Flash 10.1 desteği 425 binden fazla oyun uygulama desteği sunuyor .bırakta biraz fazla yesin.sizin sabyan az yiyo ama nedenseflash desteği falan yok ve hep teknolojiyi geriden takip ediyor. Kendi telefonlarını övmektense gidip appleyi öven bi şirketten ne beklersin. Ayrıca n9 dada flash 11 yok haberin olsun

Sen iyi misin? Symbian da Flash 10.1 desteği sunuyor; Android oyunları emülatörü MeeGo ve S^3 için portlanmakta şu anda. Qt, Java, DOS, Nintendo, (yakında) Android, C++ ve ismini saymayı unuttuğum daha birçok türden oyun Symbian'da oynanabilir.

----------Eklendi @ 09:52:06 ---------- Yazıldı @ 09:50:47 ----------

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.

Ben de bu cevap ne zaman gelecek diye merak ediyordum. Kendini oldukça komik duruma düşürüyorsun.

Android 2.3'e sahip bir tabletim var ve Android nedir çok iyi bilirim.

nalcam22

nalcam22

Üye
Sen iyi misin? Symbian da Flash 10.1 desteği sunuyor; Android oyunları emülatörü MeeGo ve S^3 için portlanmakta şu anda. Qt, Java, DOS, Nintendo, (yakında) Android, C++ ve ismini saymayı unuttuğum daha birçok türden oyun Symbian'da oynanabilir.

----------Eklendi @ 09:52:06 ---------- Yazıldı @ 09:50:47 ----------

Ben de bu cevap ne zaman gelecek diye merak ediyordum. Kendini oldukça komik duruma düşürüyorsun.

Android 2.3'e sahip bir tabletim var ve Android nedir çok iyi bilirim.

Sabah sabah hic güleceğim yo ktu sabyan ve flash 10.1 o flash lite 4 olmasın. Hem madem bu sabyan okadar iyi niye androıd kurmaya çalışyosunuz androıd kullananların sabyan kurmak gibi bi derdi yok

denizci535

denizci535

Üye
ben optimus 2x demedim. Optimus 3d ve islemcisi cok iyi onu diYorum... N9 cıksa kac yazar cortex a8 ile. Devir 3d ve holograma kayıyor. Millet mesaj yazarken mikrfondan konusuyor telefn yazyor. N9 kesin tökezleyecegine adım kadar eminim. Optimus 3d ve iphone 4s bir vurusta n9 ü ezer, fukara sümügü gibi duvara yapıstırır. Haklımıyım.

Del Rey

Del Rey

Üye
Sabah sabah hic güleceğim yo ktu sabyan ve flash 10.1 o flash lite 4 olmasın. Hem madem bu sabyan okadar iyi niye androıd kurmaya çalışyosunuz androıd kullananların sabyan kurmak gibi bi derdi yok

Birşey bilmeden konuşmaya ne kadar da bayılıyorsun. Flash Lite 4, Flash 10.1 standartlarını destekliyor. Bu sayede Flash Lite 4 standardına sahip bir tarayıcıda Flash 10.1 içerikleri açılabilir.

Symbian'a Android kurmak gibi bir derdimiz yok, Android uygulamalarını da Symbia'a ekleyip; zaten fazla çeşitliliği olan uygulamalarımıza bir platformu daha eklemeyi planlıyoruz. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
denizci yaz youtube a lg 3d vs sgs2 bak nasıl dümdüz ediyor sgs2 onu lg önce yazılımı düzgün yapsın sonra akıllı telefon piyasasına girsin

denizci535

denizci535

Üye
evet duz ediyor s2 1.2 ghz andrd 2.3.3 ile geciyor. Lg 1ghZ ANDR 2.2 eger s2 geciYO dıyrsan lg 2.3.3 bekle gör. Lg 1 ghz ile bile s2 sallarda yıkarda.

Uruloki

Uruloki

Üye
lg isterse android 4 ile gelsin yine aynısı sen istersen galaxy s ile lg black i karşılaştır 2.2 ikisindede yüklü olsun anlarsın

Üst Alt