Apple iPhone 4S vs Samsung Galaxy SII vs Nokia N9 Tarayıcı Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Az önce apple ve androıd türkiyeden açıklama geldi gs2 de ve 4s de arka planda 100 tane uygulama açıkmış :D:

Urolokı arkadaşın dediği gibi konuştukça batıyosunuz

SGS2'de çek videoyu koy. 100 değil 50 uygulama aç. Cihaz kasılmasın.Alacağım telefon SGS2 olsun. Hadi bekliyorum.

Ayrıca iPhone 4s te bile yapamazsın.

Bu arada N9'da o kadar uygulama açarsın yalnız stabilliği bozulur. Normal uygulamala olarak (Oyun hariç) 20'yi hiç takılmadan çalıştırabilir. OS karşılaştırması yapmak için cihaz özelliklerinin aynı veya birbirine yakın olması gerekiyor.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
SGS2'de çek videoyu koy. 100 değil 50 uygulama aç. Cihaz kasılmasın.Alacağım telefon SGS2 olsun. Hadi bekliyorum.Ayrıca iPhone 4s te bile yapamazsın.Bu arada N9'da o kadar uygulama açarsın yalnız stabilliği bozulur. Normal uygulamala olarak (Oyun hariç) 20'yi hiç takılmadan çalıştırabilir. OS karşılaştırması yapmak için cihaz özelliklerinin aynı veya birbirine yakın olması gerekiyor.
Dostum yazdığımı okumadın galiba, cihazdaki herşeyi (41 tane) stabillik ve hız kaybı olmadan açtım üstüne maxicep portalını açtım bana mısın demiyor cihaz.

----------Eklendi @ 09:11:41 ---------- Yazıldı @ 09:09:38 ----------

Oyunlar dahil.

nalcam22

nalcam22

Üye
SGS2'de çek videoyu koy. 100 değil 50 uygulama aç. Cihaz kasılmasın.Alacağım telefon SGS2 olsun. Hadi bekliyorum.

Ayrıca iPhone 4s te bile yapamazsın.

Bu arada N9'da o kadar uygulama açarsın yalnız stabilliği bozulur. Normal uygulamala olarak (Oyun hariç) 20'yi hiç takılmadan çalıştırabilir. OS karşılaştırması yapmak için cihaz özelliklerinin aynı veya birbirine yakın olması gerekiyor.

bunun nedeni nedir biliyomusun androıd uygulamalarının kalitesi meego gibi düşük değil

ayrıca öle bi konuşuyosunuzki sanki n9 unuz var ve 100 tane uygulama açtınız hiçbir kasma yok sırf nokıa fanlığı yapmak için kendinizi kandırın ..

----------Eklendi @ 07:20:28 ---------- Yazıldı @ 07:19:16 ----------

n9 da 50 tane uygulama aç bakim bataryayı çıkartmadan tel bida kendine gelirmi :d:

----------Eklendi @ 07:26:05 ---------- Yazıldı @ 07:20:28 ----------

Yalnız, birşey sorabilir miyim?

Nokia N9'un pazar Android dengi Samsung Galaxy S'i al eline. Git Bluetooth kulaklığı tak, müzik çaları aç, bir de facebook'u aç; web tarayıcı kasıyor kendini. (Arkadaşımda Samsung Galaxy S var)

Bir de Nokia N9'un henüz Beta sayılabilecek bir yazılım sürümü ile birlikte sunulduğunu da belirtmekte fayda var.
al işte sizde diyosunuz n9 un dengi galaxy s
galaxy s2 ile yarışamaz

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bunun nedeni nedir biliyomusun androıd uygulamalarının kalitesi meego gibi düşük değilayrıca öle bi konuşuyosunuzki sanki n9 unuz var ve 100 tane uygulama açtınız hiçbir kasma yok sırf nokıa fanlığı yapmak için kendinizi kandırın ..
Sen nasıl bir komedyensin ya uygulamasını gördün mü meego'nun boş konuşuyosun. :zuhaha:

Lenneth

Üye
50 tane uygulama aciyormusta kasilmiyormus :zuhaha:

Del Rey

Del Rey

Üye
Dostum yazdığımı okumadın galiba, cihazdaki herşeyi (41 tane) stabillik ve hız kaybı olmadan açtım üstüne maxicep portalını açtım bana mısın demiyor cihaz.

----------Eklendi @ 09:11:41 ---------- Yazıldı @ 09:09:38 ----------

Oyunlar dahil.

Ki bu arkadaş onu RDA üzerinden yapıyor. Sizin Android'lerinizin hepsi belirli bir yerde RDA olarak sunulmuyor bile.

Nokia N9 çoklu görevlendirmede donanımına da bakarsak çok stabil bir akıllı telefon.

Bu arada ikidebir alıntı yapıp kendini komik duruma düşüren nalcam22 adlı arkadaş: Pazar Android Dengi derken, donanımı en yakın olan Android telefondan bahsettim. Yoksa N9 Galaxy S'i mahveder.

Lenneth

Üye
Allah'ını seven üstüme toprak atsın!! Uygulama kalitesinin uygulama sayısıyla ne alakası var.----------Eklendi @ 14:44:29 ---------- Yazıldı @ 14:43:39 ---------- Sizin dandik androidleriniz onu bile yapamıyor.
Sende buna inandin Serdar Nokia yapti diye utanmasa uzaya cikiyor diyecekler :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
şu android in uygulama kalitesi nerden çıktı ya yarısı java yuh artık atmayın bir yerinizden ve gariptir ki yine android in java emulator kullandığını ve cihazın kanını emdiğini hesaba katmıyorsunuz ben isterdim ki aynı güçte olan cihazları koysun o zaman os karşılaştırması görelim ayrıca sgs2 çift çekirdek android i anca doyurduğu için cihaz hızlı başka bir olay yok madem android bu kadar aynı sürümü kullanan sg neden yavaş çalışıyor

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Sende buna inandin Serdar Nokia yapti diye utanmasa uzaya cikiyor diyecekler :ehe
N9 gayet güzel bir telefon uygulamalarını gördünüz daha neyine kalitesiz diyebiliyorsunuz bazı komik arkadaşlarda uygulama sayısıyla uygulama kalitesini karıştırıyor. Sen androidi uzaya çıkarınca oluyorda biz çıkarınca mı olmuyor?

nalcam22

nalcam22

Üye
şu android in uygulama kalitesi nerden çıktı ya yarısı java yuh artık atmayın bir yerinizden ve gariptir ki yine android in java emulator kullandığını ve cihazın kanını emdiğini hesaba katmıyorsunuz ben isterdim ki aynı güçte olan cihazları koysun o zaman os karşılaştırması görelim ayrıca sgs2 çift çekirdek android i anca doyurduğu için cihaz hızlı başka bir olay yok madem android bu kadar aynı sürümü kullanan sg neden yavaş çalışıyor

Yuh artıkya siz arkıt fanı aşmışşsınız klima klima :d:

nalcam22

nalcam22

Üye
Ki bu arkadaş onu RDA üzerinden yapıyor. Sizin Android'lerinizin hepsi belirli bir yerde RDA olarak sunulmuyor bile.

Nokia N9 çoklu görevlendirmede donanımına da bakarsak çok stabil bir akıllı telefon.

Bu arada ikidebir alıntı yapıp kendini komik duruma düşüren nalcam22 adlı arkadaş: Pazar Android Dengi derken, donanımı en yakın olan Android telefondan bahsettim. Yoksa N9 Galaxy S'i mahveder.

Admin tarafından yapılan mobil cihazlar bölümüylen ilgili acıklamayı okumadığını farzediyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
Admin tarafından yapılan mobil cihazlar bölümüylen ilgili acıklamayı okumadığını farzediyorum

Şu Symbian Android'den iyidir, Android Symbian'dan iyidir'i kabaca söylemeyin lafını evirip çevirip açıklayan yazı mı? (Emin değilim aslında, çünkü umrumda olmayan bir zamanda baktım)

Buna göre benim yazdığım Nokia N9 SGS'yi mahveder, eğer bu "kuralı" ihlâl ediyorsa; başkalarının çoktan banlanması gerekirdi :)

nalcam22

nalcam22

Üye
kuralı ihlal ediyor

Uruloki

Uruloki

Üye
ya banlanma meselesine gelirsek hakanımda banlanması gerekir hemde tahrik filan değil üç hesabı var adamı

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Android'in ne olduğu ortada daha fazla kirletmeyin bölümü.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ya banlanma meselesine gelirsek hakanımda banlanması gerekir hemde tahrik filan değil üç hesabı var adamı
Tartışma çıkarıyorlar sonra biz suçlu oluyoruz oh ne güzel ya.

Üst Alt