Iphone 4 Sgh-galaxy s2 lg optimus 3d htc evo 3d kafam karıştı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
iphone kalitesi kesinlikle tartışılmaz ama 2.777 tl mi şaka değil gerçekmi yok o para çıkmaz benden valla o kadar heveslendim 3000 lirayı bulmaz diye siri miri araştırdım :S

carrefour da diyor 2.777tl doğruymuş :(

Elektr0

Elektr0

Üye
dıştan süper görünüyor evo ama onun hiç iç tasarımı inceleyemedim vaktim yetmedi evoyuda incelesem iyi olur dicem bu sefer işe evoda girecek hadi bakalım hangisini şeçeceksin ahmet :)
optimus 3D, 3D ara yüzü kullanıyor dedim bunları bellek 512 MB'lık ''DDR2'' oldugu için Evo nun 768 MB'lık DDR RAM'inden çok iyi olacaktır.. Tri Dual Teknoloji: Çift Çekirdek, Çift Kanal, Çift Bellek....LG OpTiMuS 3D... evoda bu sistem yok sadece cift çekirdek işlemci var tamam işletim sistemi 2.3 ama LG optimus 3D gibi bir 3D arayüzü yok okey.. HTC akıllı telefon pazarında pahalı ürünler çıkartan bir firma ürünleri güzel ama HTC evo 3D LG optimus 3D ile yarışacak kadar güçlü degil... LG daha uygun fiyatla daha iyi performans sunuyor.. LG'nin resmi sitesinden bak bir Optimus 3D'ye sonra . HTC evo 3D vs LG optimus 3D karşılaştırmalarına bak kararını sen ver...

• Beğen
Tepkiler: Masha

Lenneth

Üye
LG Optimus 3D'nin videosunu izledim.

Takılmalar var, ui geçişleri akıcı değil değil ve web tarayıcı deli gibi kasılıyor. HTC Evo 3D'ye bakardım açıkası ben.

Uruloki

Uruloki

Üye
bende fuki ve serdara katılıyorum ve iphone diyorum ama parası olana onun dışında 3D li telefon bence gereksiz sadece telefonda izleyebileceğin videoları ne yapıcaksın yani 3D tv olmadıktan sonra ve ya pc ye atıcaksın monitör 3D destekli olmadıktan sonra onun içi en iyi seçenek Samsung Galaxy SII

y n s c n

y n s c n

Üye
y n s c n

y n s c n

Üye
neden???

bence gayet haklı. Hem 3D telefon illa alınacaksa şu an erken (bence) :)

Sen telefonla televizyonu neden bağdaştırırsın onu anlamıyorum yani..
Evet 3D telefonlar henüz geliştirilme çağında bende bunun farkındayım ama o düşünce bence yanlış.
Belirli bi zamandan sonra 3D'ler daha bi yaygınlaşmış olacak zaten.

pRime.

pRime.

Üye
iphone kalitesi kesinlikle tartışılmaz ama 2.777 tl mi şaka değil gerçekmi yok o para çıkmaz benden valla o kadar heveslendim 3000 lirayı bulmaz diye siri miri araştırdım :Scarrefour da diyor 2.777tl doğruymuş :(
Fiyatın yüksek olması gerçekten kötü.

Lenneth

Üye
iPhone istiyorsanız iPhone 4'te bence sizi pişman etmez. O da 1800 liradan falan satılıyor ama..

Uruloki

Uruloki

Üye
Sen telefonla televizyonu neden bağdaştırırsın onu anlamıyorum yani.. Evet 3D telefonlar henüz geliştirilme çağında bende bunun farkındayım ama o düşünce bence yanlış.Belirli bi zamandan sonra 3D'ler daha bi yaygınlaşmış olacak zaten.
iyide 4.3" de bir 3D videonun tadı çıkacak mı o ufacık lenslerin kalitesi nasıl o kadar ışığı alabilecekler mi sonra 3D kamera kgördüysen lensinide biliyorsundur ki htc ne kadar aralık bıraksada videoları bende gördüm tamamen saçmalık yaptık demek için yapılmış bir cihaz başka bir olay değil ki 3D için tam bir ses sisteminin gerektiğinide unutmayalım bu teknolojinin gelişmesi değil insanları kandırmasıdır yani bugün çift çekircek cep telefonları var değil mi iyide bunlar ısınıyor aşırı derecede ve ya bataryaları zaten 1 günü görmezken bunu yapmalarının amacı nedir bende bunu anlamıyorum tamamen kullanıcıyı kandırma odaklı olay çünkü tablete koysa gayet mantıklı onun ekran çözünürlüğü 1280*800 civarı ve bu çözünürlük için iyi bir sistem lazım fakat bugün en iyi android telefona baktığımızda(ki burda galaxy nexus diyen olabilir fakat onları geçin hiçbiri SGS2 ye yaklaşamaz) Samsung Galaxy SII dir ve bunun çözünürlüğü 800*480 ve bunun için o kadar iyi bir sisteme gerek yok(ki oyunun kalitesini belirleyen grafik değil çözünürlüktür grafik tamamen bellek ile alakalı bir konudur)

----------Eklendi @ 14:27:36 ---------- Yazıldı @ 14:23:44 ----------

ve ya iphone 4 e bakalım 960*640 çözünürlükte ve oyunları gayet iyi bir şekilde açıyor değil mi eee o zaman bu kadar güç niye ve kime gerek bence telefonda 3D olayı saçmalığın daniskası ve işlemci gpu olayının biraz daha gelişmesi daha iyi olabilir yani sırf oyun olarak değilde internet performansları filan olsun onlar için gerekli fakat bu küçik çiplerin biraz daha gelişmesi lazım bence

Masha

Masha

Üye
Her kafadan bir ses çıkmış :) İphone 4S Darty'de 3.200 küsür bir fiyat koymuş bu kadar insafsızık olmaz ya. Ayrıca Htc 3D için ise söylecek pek bişey yok şarj ömrü herşeyi anlatıyor. LG Optimus 3D ve HTC Evo 3D karşılaştırırsak çift çekirdek olarak aynı özellikleri taşıyor. HTC 1.2 GHz ile önde olduğunu gösteriyor ama sadece gösteriyor. Optimus 3D 1 GHz görünüyor ama DDR2 ram ile açığı kapatıyor. Biraz araştırma gerektiriyor bu işler.

Lenneth

Üye
Optimus 3D'nin ev ekranı uygulaması kötü ve internet tarayıcısı berbat.

HTC Evo 3D'ninde kamerası çalışmıyor :zuhaha: :zuhaha: 3D telefonlardan uzak durmak lazım bence :ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
3000 tl ye hayatta gelmez macbookpro 13 i7 mi alıyorsun :D

2000tl olur iphone4s ama ben olsam önceliklerime göre cihaz alırım , iphone biraz uğraştırır ama şuan onun kadar program oyun havuzuna sahip sistem yok jailbreak yapacaksan bu işlere bulaşacaksan kişiselleştirebilirsin cihazını ama android daha rahattır bir video izlemek için önce video programı yüklemen gerekmez , ben iphone4 ün cam olmasını seviyorum kaliteli .

Hocam haklısın ne yazık kı 3000 Tl ye gelmedi.. 3300 Tl .. :)

----------Eklendi @ 16:15:45 ---------- Yazıldı @ 15:48:00 ----------

yaa htc Evo ile Optimus 3D karsılastırılmamalı bence sadece ıkısınınde ısmınde 3D var benzerlıklerı bunlar :) Donanım olarakta tasarım olarakta hatta ses olarak bıle önde Optimus 3D.. Bi çok video var bununla ılgılı bıraz arastırnca gorebılıyorsunuz zaten..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
iphone bu fiyatla işi zor kim alacak çok merak ediyorum sanırım 3d telefonlardan da vazgeçtim açıkcası iphone 4 galaxy s2 yada galaxy note alacağım aklıma yatan şuan galaxy note var ama onu da nasıl taşıyacaksın o var :)

Elektr0

Elektr0

Üye
iyide 4.3" de bir 3D videonun tadı çıkacak mı o ufacık lenslerin kalitesi nasıl o kadar ışığı alabilecekler mi sonra 3D kamera kgördüysen lensinide biliyorsundur ki htc ne kadar aralık bıraksada videoları bende gördüm tamamen saçmalık yaptık demek için yapılmış bir cihaz başka bir olay değil ki 3D için tam bir ses sisteminin gerektiğinide unutmayalım bu teknolojinin gelişmesi değil insanları kandırmasıdır yani bugün çift çekircek cep telefonları var değil mi iyide bunlar ısınıyor aşırı derecede ve ya bataryaları zaten 1 günü görmezken bunu yapmalarının amacı nedir bende bunu anlamıyorum tamamen kullanıcıyı kandırma odaklı olay çünkü tablete koysa gayet mantıklı onun ekran çözünürlüğü 1280*800 civarı ve bu çözünürlük için iyi bir sistem lazım fakat bugün en iyi android telefona baktığımızda(ki burda galaxy nexus diyen olabilir fakat onları geçin hiçbiri SGS2 ye yaklaşamaz) Samsung Galaxy SII dir ve bunun çözünürlüğü 800*480 ve bunun için o kadar iyi bir sisteme gerek yok(ki oyunun kalitesini belirleyen grafik değil çözünürlüktür grafik tamamen bellek ile alakalı bir konudur)

----------Eklendi @ 14:27:36 ---------- Yazıldı @ 14:23:44 ----------

ve ya iphone 4 e bakalım 960*640 çözünürlükte ve oyunları gayet iyi bir şekilde açıyor değil mi eee o zaman bu kadar güç niye ve kime gerek bence telefonda 3D olayı saçmalığın daniskası ve işlemci gpu olayının biraz daha gelişmesi daha iyi olabilir yani sırf oyun olarak değilde internet performansları filan olsun onlar için gerekli fakat bu küçik çiplerin biraz daha gelişmesi lazım bence
LG optimus pad var 3D özellikli görmedin mi ? ülkemizde olmayabilir o tablet bilmiyorum ... 3D olayını kafanda bu kafar kötüleme bence vede 3D yi video film için sınırlama ... 3D oyunları düşün mesela ya da ufacık dediğin kameraların ne kadar büyük olmasını istiyorsun onu söle güzel kardeşim Dslr makinanın objektifini koyamazlar ya telefona ? LG de dolby ses sertifikası mevcut.. telefonun ses çıkışında sorun olmaz... her şeyden önemlisi bu ürünü alanların üretici markaya geri bildirimler yapması artık devir değişti müşteri ne istiyor onu yapmak zorundalar .. cahil insan sayısı gittikçe azalıyor ve teknoloji ilerledikçe müşteri kandırmaya yönelik ürünler asla çıkmayacaktır. Çıkarsada satılmayacak...

----------Eklendi @ 19:03:08 ---------- Yazıldı @ 19:00:53 ----------

Hocam haklısın ne yazık kı 3000 Tl ye gelmedi.. 3300 Tl .. :)

----------Eklendi @ 16:15:45 ---------- Yazıldı @ 15:48:00 ----------

yaa htc Evo ile Optimus 3D karsılastırılmamalı bence sadece ıkısınınde ısmınde 3D var benzerlıklerı bunlar :) Donanım olarakta tasarım olarakta hatta ses olarak bıle önde Optimus 3D.. Bi çok video var bununla ılgılı bıraz arastırnca gorebılıyorsunuz zaten..
bende bunu demeye çalışıyordum yav :D sağol güzel kardeşim

----------Eklendi @ 19:07:43 ---------- Yazıldı @ 19:03:08 ----------

iphone 4 çok iyi seçim olur gidipde 4s'ê 3300TL verme onun yerine araba bile alabilirsin... Renault 12 ayagını yerden keser mi keser... :d:

• Beğen
Tepkiler: Crescent-23
franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar iphone4s 3000 tl değil fırsatçılara bakmayın , daha türkiye bile açıklanmadı geliş tarihi paralel ithalat 2500 ediyor satılıyor şuan türkiyede,, ama bekleseniz bile iphone4 ile aynı fiyata gelecek yani ilk aylar 2300-2500tl olacak. apple çok pahalı cihaz apple almanın zevki nasıl ucuza kaçak getirtirimde saklı zaten zevki burdan başlıyor :))

Uruloki

Uruloki

Üye
ya tamam da 10" lik bir ekranda 3D oyun oynamışın oynamamışın ne fark eder ve 3D kamera görmediğin belli amatörden bahsetmiyorum normal kameralar prof olanlardan ve sorun şu dslr makinanın objektifi koyamazlar lafı burda önemli sorunda bu tamam kamera olsun ama 3D gibi bir özelliği daha normal kameralar oturmamışken telefona getirmenin anlamı ne ben hala ısrarcıyım paran varsa iphone yoksa sgs2

denizci535

denizci535

Üye
arkadaslar cok fazla yorum ama özellik ve dayanma gucu kasa saglamlıgı gibi seyler on planda tutunuz. Simdi ben vodafone dan cihaz alacagim iki cihaz arasında kaldım. Iphone 4 32gb ve lg optimus 3d hangisini almalıyım.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iphone4s 3000 tl değil fırsatçılara bakmayın , daha türkiye bile açıklanmadı geliş tarihi paralel ithalat 2500 ediyor satılıyor şuan türkiyede,, ama bekleseniz bile iphone4 ile aynı fiyata gelecek yani ilk aylar 2300-2500tl olacak. apple çok pahalı cihaz apple almanın zevki nasıl ucuza kaçak getirtirimde saklı zaten zevki burdan başlıyor :))
umarım dediğin gibi olur hayal kırıklığına uğramayız ülkemize çoğu Türkiye den küçük ülkelerden sonra gelecek büyük hayal kırıklığı birde üstüne fiyat binerse daha da kötü ...

• Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye
bence iphone 4s in turkcell avea vodafone gelmesini beklemeliyiz asıl fiyat o zaman belli olur diye düşünüyorum

Üst Alt