Iphone 4 Sgh-galaxy s2 lg optimus 3d htc evo 3d kafam karıştı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 Sgh-galaxy s2 lg optimus 3d htc evo 3d kafam karıştı :(
arkadaşlar bugün çıktım teknoloji mağazalarını gezip başlıktaki telefonlara baktım ancak bir türlü karar veremedim aklımda sadece galaxy s2 vardı diğerlerini de inceledim kafam çok karıştı hepsi birbirinden güzel özellikler sunuyor tabi iphone4 diğerlerine göre zayıf duruyor gibi 4s bekleyeyim dedim 3000tl fiyat la gelebilir diyorlar ondan iphone 4 mantıklı geldi kesin birşey yok tabi. bende sizlerden yardım almak istedim teşekkürler

franzliszt

franzliszt

Üye
3000 tl ye hayatta gelmez macbookpro 13 i7 mi alıyorsun :D

2000tl olur iphone4s ama ben olsam önceliklerime göre cihaz alırım , iphone biraz uğraştırır ama şuan onun kadar program oyun havuzuna sahip sistem yok jailbreak yapacaksan bu işlere bulaşacaksan kişiselleştirebilirsin cihazını ama android daha rahattır bir video izlemek için önce video programı yüklemen gerekmez , ben iphone4 ün cam olmasını seviyorum kaliteli .

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler dış görünüş çok önemli değil benim için açıkcası, bilmiyorum 4s mi beklesem kafam çok karıştı bugün :(

mamilim90

mamilim90

Üye
Iphone 4 ü ve SaMsung Galaxy s2 Sistem Olarak karşılaştırısan Galaxy Önde Olur ama Iphone Jailbreak Yaptın zaman Bambaşka bi telefon Oluyor Ona göre düşün

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
evet kullanan arkadaşlarımda öyle diyor iphone 4 al bırakamazsın elinden kesinlikle dediler

Lenneth

Üye
Jailbreaksız bir iPhone çok sıkıcı, Jailbreak yapmayacaksanız boşa para vermeyin derim.

pRime.

pRime.

Üye
4s tavsiye ederim, jailbreaksiz bile sıkılmazsınız. Bunların arasında en güçlü telefon.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
iphone ağır basmaya başladı ama 4s çıkana kadar bekleyecek zamanım olmayabilir onun için başlığa 4s eklemedim yorumlar için teşekkürler bide bu jailbreak zor birşey mi :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pRime.

pRime.

Üye
Yalnız ios 5 jailbreaki henüz tam anlamıyla yapılmadı, yani jb yaptıktan sonra cihazı her kapattığınızda tekrar jb yapmak zorunda kalıyorsunuz. Benim tavsiyem iphone 4s aldıktan sonra hemen jailbreak işine girişmemeniz. Untethered jailbreakin çıkmasını bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Crescent-23
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
uyarı için teşekkürler

coacoa

Üye
iphone vs s2

evo vs s2

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
internetimde problem var galiba sitelere girmiyor

pRime.

pRime.

Üye
donanım olarak en güçlüsü değil ama sadece donanımla olmazyazılım da önemli :)
Evet, işlemci ram olarak en güçlüsü değil ama bir GPU faktörü var eskisine göre 7 kat daha fazla donanım hızlandırma. Hic bir android cihazın başaramayacağı birşey.

----------Eklendi @ 00:06:58 ---------- Yazıldı @ 00:04:07 ----------

Iphone 4 rakiplerinin yarısı gücünde bir gpu ile rakiplerinin ulaşamadığı akıcılığı, grafik performansını veriyordu. 4s'te ise bunun 7 kat güçlüsünü düşünün. Fazla söze gerek kalmaz.

LYSF

LYSF

Üye
Evet, işlemci ram olarak en güçlüsü değil ama bir GPU faktörü var eskisine göre 7 kat daha fazla donanım hızlandırma. Hic bir android cihazın başaramayacağı birşey.

----------Eklendi @ 00:06:58 ---------- Yazıldı @ 00:04:07 ----------

Iphone 4 rakiplerinin yarısı gücünde bir gpu ile rakiplerinin ulaşamadığı akıcılığı, grafik performansını veriyordu. 4s'te ise bunun 7 kat güçlüsünü düşünün. Fazla söze gerek kalmaz.
aynen katılıyorum ...

mamilim90

mamilim90

Üye
Kısaca Iphone 4s :D Yakında Bende Alacağım

Üst Alt