Iphone 4 Sgh-galaxy s2 lg optimus 3d htc evo 3d kafam karıştı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Masha

Masha

Üye
Bence 3D Smartphone almak daha mantıklı. Ekrandaki görsellik ve kalite geleceğe yatırımdır.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler herkese. ağırlık iphone diyor sanırım ama yinede kesin bi sonuca varamadık hala biraz karışıklar var kafamda :) sanırım iphone4 alacağım :hmmmdoğrusu diğer cihazlarda aklımın ucunda var alsamda kurtulsam kafamdaki kurtlardan artık :)

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4 değil de 4s alman daha iyi olur bence.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 değil de 4s alman daha iyi olur bence.
öyle yapmayı düşünüyordum ama zamanım kısıtlı 4s için aralık diyorlar o kadar bekleme şansım yok benim telefonumu kardeşim istiyor söz verdim vereceğime dair şimdi ben telefonsuz kaldım ortada. elimde birikmiş para var harcamadan yeni bi telefon alırsam tamam alamazsam telefonsuz dolaşırım artık :)

pRime.

pRime.

Üye
bilemiyorum, ben idarelik bir telefonla beklerdim çünkü beklemeye değecek bir cihaz.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım biraz daha bekleyelim o zaman :)

Elektr0

Elektr0

Üye
Çift Çekirdeğin Ötesinde, Tri Dual Teknoloji: Çift Çekirdek, Çift Kanal, Çift Bellek....LG OpTiMuS 3D...

Lg optimus 3D 2.2 Froyo halen ama 3D ara yüzlü Tek telefon oldugu için 2.2! 2.3 gingerbread güncellemesi 3D arayüz için geç kaldı ... iphone 4 alacaksan yalnış yaparsın illaki apple diyorsan 4s beklee pondusss'un dediği gibi sabır güzeldir... yok ben bekleyemem diyorsan LG optimus 3D rakiplerine göre ( diger 3D li telefonlara göre daha iyi ve daha ucuz ) ... Genede sen bilirsin tabi Teknoloji kullanmak senin elinde !

• Beğen
Tepkiler: Masha
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Çift Çekirdeğin Ötesinde, Tri Dual Teknoloji: Çift Çekirdek, Çift Kanal, Çift Bellek....LG OpTiMuS 3D...

Lg optimus 3D 2.2 Froyo halen ama 3D ara yüzlü Tek telefon oldugu için 2.2! 2.3 gingerbread güncellemesi 3D arayüz için geç kaldı ... iphone 4 alacaksan yalnış yaparsın illaki apple diyorsan 4s beklee pondusss'un dediği gibi sabır güzeldir... yok ben bekleyemem diyorsan LG optimus 3D rakiplerine göre ( diger 3D li telefonlara göre daha iyi ve daha ucuz ) ... Genede sen bilirsin tabi Teknoloji kullanmak senin elinde !
öneri için saol . sanırım Pondusss ve Prime nin dediğini yapıp bir süre daha beklemeyi planlıyorum :)

Masha

Masha

Üye
Kesinlikle @Elektr0 ya katılıyorum. Lg Optimus 3D Anroid 2.2 Froyo olması ve 2.3 gingerbread ın geç kalması akıllarda soru işareti bırakmıyor değil. İphone alacaksan 4S iyi bir tercih olur ama fiyatıda aşırı yüksek. Bence beklesende beklemesende fiyatı ve kalitesini geçtim. Tavsiyem geleceğe yatırım yap 3D Smartphone al.

• Beğen
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle @Elektr0 ya katılıyorum. Lg Optimus 3D Anroid 2.2 Froyo olması ve 2.3 gingerbread ın geç kalması akıllarda soru işareti bırakmıyor değil. İphone alacaksan 4S iyi bir tercih olur ama fiyatıda aşırı yüksek. Bence beklesende beklemesende fiyatı ve kalitesini geçtim. Tavsiyem geleceğe yatırım yap 3D Smartphone al.
kesinlikle optimus 3d aklımın ucunda silmiş değilim hala önce aklımda iphone 4 vardı ama sildim ,4s çıksın fiyatı aşırı yüksek olursa optimus 3d almayı düşünüyorum .teşekkürler:)

muratm.

muratm.

Üye
iphone 4s piyasaya süren birkaç firma var ve fiyatı 2750 TL olarak belirlemişler. Sen bence htc Evo yu tercih etmelisin.

burada 1700-2100 arasında değişen fiyatlar var.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
dıştan süper görünüyor evo ama onun hiç iç tasarımı inceleyemedim vaktim yetmedi evoyuda incelesem iyi olur dicem bu sefer işe evoda girecek hadi bakalım hangisini şeçeceksin ahmet :)

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
İPhone 4S al türkiyeye geldi 400 adet fiyatı ise 2.777 lira :) veya bir tane doğan görünümlü şahin al anladın sen benim ne demek istediğimi :oke:
İllede İPhone diyenler bakalım ne yapacaklar :)

pRime.

pRime.

Üye
Ben hala iphone diyorum ama parası olana...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Üst Alt