Amaru Shady
Üye
tabi ki öyleJailbreaksiz bir iPhone inanilmaz sıkıcı diyorum.
tabi ki öyleJailbreaksiz bir iPhone inanilmaz sıkıcı diyorum.
öyle yapmayı düşünüyordum ama zamanım kısıtlı 4s için aralık diyorlar o kadar bekleme şansım yok benim telefonumu kardeşim istiyor söz verdim vereceğime dair şimdi ben telefonsuz kaldım ortada. elimde birikmiş para var harcamadan yeni bi telefon alırsam tamam alamazsam telefonsuz dolaşırım artıkIphone 4 değil de 4s alman daha iyi olur bence.

haklısın aslında acaba para arada kaynarmı diye korkuyorumbilemiyorum, ben idarelik bir telefonla beklerdim çünkü beklemeye değecek bir cihaz.

Orasını bilemem,haklısın aslında acaba para arada kaynarmı diye korkuyorum![]()
senin paran.bi şey olmaz merak etmehaklısın aslında acaba para arada kaynarmı diye korkuyorum![]()

bekle bekle. Sabır güzeldirne yapalım biraz daha bekleyelim o zaman![]()

öneri için saol . sanırım Pondusss ve Prime nin dediğini yapıp bir süre daha beklemeyi planlıyorumÇift Çekirdeğin Ötesinde, Tri Dual Teknoloji: Çift Çekirdek, Çift Kanal, Çift Bellek....LG OpTiMuS 3D...
Lg optimus 3D 2.2 Froyo halen ama 3D ara yüzlü Tek telefon oldugu için 2.2! 2.3 gingerbread güncellemesi 3D arayüz için geç kaldı ... iphone 4 alacaksan yalnış yaparsın illaki apple diyorsan 4s beklee pondusss'un dediği gibi sabır güzeldir... yok ben bekleyemem diyorsan LG optimus 3D rakiplerine göre ( diger 3D li telefonlara göre daha iyi ve daha ucuz ) ... Genede sen bilirsin tabi Teknoloji kullanmak senin elinde !

kesinlikle optimus 3d aklımın ucunda silmiş değilim hala önce aklımda iphone 4 vardı ama sildim ,4s çıksın fiyatı aşırı yüksek olursa optimus 3d almayı düşünüyorum .teşekkürlerKesinlikle @Elektr0 ya katılıyorum. Lg Optimus 3D Anroid 2.2 Froyo olması ve 2.3 gingerbread ın geç kalması akıllarda soru işareti bırakmıyor değil. İphone alacaksan 4S iyi bir tercih olur ama fiyatıda aşırı yüksek. Bence beklesende beklemesende fiyatı ve kalitesini geçtim. Tavsiyem geleceğe yatırım yap 3D Smartphone al.

Ben hala iphone diyorum ama parası olana...