lg optimus 3d i htc sensation xe mi yada galaxy s2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 3d i htc sensation xe mi yada galaxy s2 mi
lg optimus 3d i htc sensation xe mi yada galaxy s2 mi [/URL][/IMG]

william75

william75

Üye
Optimus 3D, Çift çekirdek, Dual channel Ram, bütün testlerde çok iyi performans çıkarıyor:oke:

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
sensationun da tasarım müthiş

y n s c n

y n s c n

Üye
ForeverAlone";4156988][COLOR="Red' Alıntı:

Donanım olarak SGS2 daha üstün.

Neye göre ? Nasıl üstünmüş açıkla bakalım merak ettim :hmmm[/COLOR]

llovell

llovell

Üye
donanım olarak HTC SENSE XE ÜSTÜN TABIKIDE AYRICA ÖZELLIK OLARAKDA USTUN KALITE OLARAKTA ÜSTÜN AYRICA MÜZİK DENEYIMI İÇİN COK COK USTUN :) HTC TABIKIDE

Masha

Masha

Üye
Ben 3D Smartphone'ların artık günümüzde kullanılacağından yola çıkarak çift kamera ,ekranındaki 3d ve tasarımıyla Optimus 3D diyorum. :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben 3D Smartphone'ların artık günümüzde kullanılacağından yola çıkarak çift kamera ,ekranındaki 3d ve tasarımıyla Optimus 3D diyorum. :oke:

Haklı.optimus 3d daha iyi :)

y n s c n

y n s c n

Üye
ForeverAlone";4157385][COLOR="Red' Alıntı:

3D ve GPU hariç bir özellik söyle.

OMAP 4 platformu. Bak bakalım işlemciler arasındaki en performaslı yonga seti hangisinde. Apple A4'ten bile üstün OMAP 4.[/COLOR]

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

OMAP 4 platformu. Bak bakalım işlemciler arasındaki en performaslı yonga seti hangisinde. Apple A4'ten bile üstün OMAP 4.

Tamam.Dediğin şeye baktım.Çift çekirdek çift bellek hesabıymış anladığım kadarıyla.Ozaman işlemci konusunda çok daha iyi kabul ediyorum :)

y n s c n

y n s c n

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4157470]

Tamam.Dediğin şeye baktım.Çift çekirdek çift bellek hesabıymış anladığım kadarıyla.Ozaman işlemci konusunda çok daha iyi kabul ediyorum :)
[/QUOTE]

Bilmediğini kabul etmen güzel davranış. Bilmediğini bilmeseydin kötü davranış olurdu:oke: ve benchmark skorlarına bakabilirsin SGS2 hiç bir yönden Optimus 3D'yi geçemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt