Aylık Cepnet Paketi Yeni Abone Alımına Kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Şimdi bu kampanya bitti ise mevcut kampanyalıların durumu ne olur.Örneğin benim ''Opsiyon yenileneceği tarih__15.11.2011 23:59:59'' bu tarih bittikten sonra durumum ne olur sizce arkadaşlar.Vodafone hakikaten iyice abarttı.fiyat yükseltmemeliydi
Senin durumun şöyle olacak: öncelikle o tarihe kadar paketini doya doya kullan :DOndan sonra aboneliğin otomatik olarak silinecek ardından büyük ihtimal Vodafone yeni saçma paketleri ile ilgili reklam mesajı gönderecek seni oraya çekmek için tabi fiyatlar o zamana kadar değişmezse sen de büyük ihtimal Vodafone'a elveda diyeceksin :D :D :D

----------Eklendi @ 20:48:54 ---------- Yazıldı @ 20:43:26 ----------

Hayır eski aboneler paketini iptal etmedikleri sürece her ay yenilenecek iptal edilirse tekrar abone olamayacağız Kullanım kısmında:Aylık Cepnet paketi iptal edilirse, yeniden alınamaz. Paketi iptal etmek için IPTAL AY yazıp 3636'ya gönderebilirsiniz.
Iptal edilmezse bile ne kadar sürecek ki sonunda onu da elinizden alacak. bence en fazla 1 ay sonra tamemen kalkar çünkü sonuçta yeni aboneler bunun için isyan edecektir ya bize de verin ya da tamemen kaldırın diye :D

Εthnic

Εthnic

Üye
Hayır eski aboneler paketini iptal etmedikleri sürece her ay yenilenecek iptal edilirse tekrar abone olamayacağız

Kullanım kısmında:
Aylık Cepnet paketi iptal edilirse, yeniden alınamaz. Paketi iptal etmek için IPTAL AY yazıp 3636'ya gönderebilirsiniz.
cepnet çıktıgı gunden beri aboneyim.. Şimdiye kadar hç iptal ettirmedim.. bundan sonra da kendisi iptal etmediği sürece ben hayatta iptal etmem.. Umarım dediğin gibidir..

Da®kness

Da®kness

Üye
Ayın 16'sında paketim doluyor. Bakalım ne olacak... üzüldüm...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar en geç yıl başında elvada diyeceğiz Cepnete ...

erdew

erdew

Üye
ya cok kötü oldu bu avea gececez mecbur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aynen yaa. Az önce siteden baktım adamlar 500 mb internete 19 tl, 1 gb internete 29 tl fiyat çekmiş yani yuh artık ne yapacak millet bilmiyorum ben de Vodafone internette en ucuzu diye geri dönmeyi düşünüyordum. Ama gel gör ki en pahalı Vodafone oldu :(Şu an Avea 1 gb 9 tl'ye Turkcell ise 1 gb 19 tl'ye veriyor masallah Vodafone Turkcell'i bile geçti.

Turkcell 1 GB internet paketi fiyatı 29 TL'dir. Vodafone'da aynı fiyat yapmış.

Turkcell paketi:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
uçan adam da yere çakıldı...

• Beğen
Tepkiler: LAZOFLU
eren3546

eren3546

Üye
walla ben 7.99 cepnet paket devam ediyor şu an bir sorun yok
Turkcell hat kullananlar net ten bi araştırın 3tl ye face paketinde sınırsız internete girmenin bir yolu var daha önce ben giriyordum ama şu an vodafon a geçtiğim için hatırlamıyorum

eurowision

eurowision

Üye
olacağı buydu millet proxy ile yüklendi sisteme, sistemde çökme aşamasına geldi + Turkcell ve Avea'nın Vodafone'un cepnetine karşı bir paket çıkaramamasıda cepnet'in kalkmasına neden oldu... + Cepnetin hızından aşırı şikayetçi oldu kullanıcılar vodafonda madem öyle işte böyle yaptı!!! Buyrun hızlı 1GB sizin olsun ey şikayet edenler! Başınız göğe ersin!!! Hayrını görün hızlı ama minicik internetinizin... :)

• Beğen
Tepkiler: LAZOFLU
gölgee_65

gölgee_65

Üye
olacağı buydu millet proxy ile yüklendi sisteme, sistemde çökme aşamasına geldi + Turkcell ve Avea'nın Vodafone'un cepnetine karşı bir paket çıkaramamasıda cepnet'in kalkmasına neden oldu... + Cepnetin hızından aşırı şikayetçi oldu kullanıcılar vodafonda madem öyle işte böyle yaptı!!! Buyrun hızlı 1GB sizin olsun ey şikayet edenler! Başınız göğe ersin!!! Hayrını görün hızlı ama minicik internetinizin... :)
Hızlı ama minicik bir de çok pahalı :)

xErKaNx

Üye
bir efsane daha sona erdi. Halbuki sırf cepnet için vodafone ye geçmiştim. Yazık yaa. Müşterilerini hiç düşünen yok. Düşünende kısa süreli düşünüyor. Ya kardeşim madem kaldırıyorsun bari 1GB interneti 8 tl yapta bari onunla teselli bulalım. Yazık vodafone efsaneside bitti. Diğer internet paketlerini inceledimde tam bir saçmalık ve bir okadarda kazık.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bir efsane daha sona erdi. Halbuki sırf cepnet için vodafone ye geçmiştim. Yazık yaa. Müşterilerini hiç düşünen yok. Düşünende kısa süreli düşünüyor. Ya kardeşim madem kaldırıyorsun bari 1GB interneti 8 tl yapta bari onunla teselli bulalım. Yazık vodafone efsaneside bitti. Diğer internet paketlerini inceledimde tam bir saçmalık ve bir okadarda kazık.

Arkadaşlar sizleri anlamakta zor. Millet vodemleri bile cepnetle kullanmaya başladı. Proxyler havalarda uçuşuyor.

Her neyse asıl şunu söyleyecem ucuz olur elbet millet yüklenince hızlar düşer kalite düşer - Ucuz etin yahnisi yavan olur! Dersiniz. Turkcell pahalı ama kaliteli diye Turkcell'i översiniz. Sınırsız internet yetmez kota kalksın hız da düşmesin istersiniz.

Adamlar Turkcell kalitesini yakalamak. Ve arsız sonu gelmeyen sömürgenin yanında yemedikleri lafta kalmıyor hem hıza söver hem kaliteye söver ama paketi kullanmaya devam eder. Adamlarda paketi bitirdi mi kalite ve hızı yükseltmek istediler mi Müşteriyi düşünen yok olur. eee hız yükselsin Turkcell kalitesi olsun diyende müşteri değil miydi ?

Kusura bakmayın ama normal bir kullanıcı için telden internete girildiğinde 100 MB yeterlidir hadi olsun olsun 250 MB olsun. Sonuçta evinde internet vardır gerekli oldğunda telden de girer işini halleder arada facete gezer tozar vs.. Ama sen evimde internet yok ben bütün gün telde nete giriyom 1GB bile yetmiyor bazen diyorsan kusura bakma o zevkin içinde biraz paraya kıyıp evine internet bağla adam gibi yüksek hızla bağlan keyfini çıkar.

xErKaNx

Üye
kardeş bu kampanyayı yapanlar bunların olacağını zaten göze almışlardır. Cepten 100mb yeter evet ama kime. Her telefonun ve kullanılan programların veri trafiği de aynı değildir. Ben daima cepten bağlanıyorum ve evimde interneti bırak bilgisayar bile yok. Herkez senin gibi iyi durumda değildir. Ben proxi den anlamam ama anlasaydım onuda yapardım. İlk mesajımda ne yazdım bari 1Gb 8 tl olsa yazdım. Hadi olmadı 500mb olsun. Bunda ne sorun var. Sen hiç kullandığın oparetörü eleştirmedinmi hep mi memnundun. Ben kullandığım operatörün iyi yönlerini ôverim , kötü yönlerini de eleştiririm. Turkcell kaliteli evet doğru ama sömürücü bunun aksini kimse ispat edemez. Her operatörün artısı olduğu gibi eksileride vardır ve bir müşteri olarakta görüşlerimi sôylemek en doğal hakkımdır.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kardeş bu kampanyayı yapanlar bunların olacağını zaten göze almışlardır. Cepten 100mb yeter evet ama kime. Her telefonun ve kullanılan programların veri trafiği de aynı değildir. Ben daima cepten bağlanıyorum ve evimde interneti bırak bilgisayar bile yok. Herkez senin gibi iyi durumda değildir. Ben proxi den anlamam ama anlasaydım onuda yapardım. İlk mesajımda ne yazdım bari 1Gb 8 tl olsa yazdım. Hadi olmadı 500mb olsun. Bunda ne sorun var. Sen hiç kullandığın oparetörü eleştirmedinmi hep mi memnundun. Ben kullandığım operatörün iyi yönlerini ôverim , kötü yönlerini de eleştiririm. Turkcell kaliteli evet doğru ama sömürücü bunun aksini kimse ispat edemez. Her operatörün artısı olduğu gibi eksileride vardır ve bir müşteri olarakta görüşlerimi sôylemek en doğal hakkımdır.

Ben 3 operatörüde kullanıyorum dediğiniz gibi hepsininde birbirine göre olumlu ve olumsuz yönleri mevcut. Ama şu da var ki bahsettiğimiz konuda operatör iki tarafı birden memnun edebilmesi mümkün değildir. Ya ucuz yavaş kalitesiz bir internet ya da pahalı hızlı kaliteli internet. Bu iki tip müşterinin ikisi birden memnun olamaz. Eğer ki siz halen benim için hız kalite önemli değil derseniz halen alternatifiniz bulunmaktadır. Alternatif şuan için Avea'dır. Tahminimce Vodafone artık sınırsız paketlerinde kısıtlamaya gidecektir. Çünkü Vodafone global bir şirkettir ve araştırırsanız bir ülke piyasasına girdiğinde GSM alanında 1 yılda lider konuma gelmiş bir şirkettir. Bu istikrarı bir tek Turkiye'de kabul görmedi. Türkiye pazarında halen daha Turkcell'i geçemedi. Eğer bir kaç ay veya 1 yıl öncesini düşünürseniz şuan interneti pahalı oldu diye kızdıgınız Vodafone 'nin cepneti vardı konuşma süreleri vardı neden hala Turkcell liderdi ? Demek ki piyasa ve müşteri beklentisi tam olarak bu değil. Pahalı olan Turkcell tercih ediliyorsa Vodafone 'da elbette fiyatlarında yükseltme dolayısıyla kaliteyi yükseltmek ve internet hızını Turkcell'le aynı çıtaya getirmek isteyecektir. Kimse kusura bakmasın ama Vodafone öğrenci kesime hitap edicem diye uğraşmaz. Türkiye'de öğrenci kesimine hitap eden bir tek avea vardır.

Yıl başı geliyor şirketler geçen yılını değerlendirdiğinde Vodafone ucuz sınırsız internet ile Turkcell'e tam bir rakip dahi olamadığını gördü. Yoksa Vodafone ye yığılma olurdu. Vodafone bu taktiği tutmadı onun yerine Turkcell'i taklit edecek fiyatı yükseltip kalite ile müşteri yakalamaya çalışacak. Bence doğru yolda bana göre kalite önce gelir ama sonuçta Vodafone konuşma süreleri halen Turkcell'den çok çok avantajlı.

Bu arada görüşlerinizi yazmanıza bir laf etmedim elbette yazacaksınız sonuçta benimkide bir görüştür. Hatta görüşlerinizi yazmanız daha da iyi. Seviyeli bir tartışma durumunda daha olumlu şeyler çıkar ortaya. İyi forumlar.

atarax29

Üye
arkadaşlar proxy den dolayı oldu diyorsunuzda cepnet proxy ne alakası var cepnet olmasada adam proxy kullanıyor sonuçta vodafon yakında sinek avlamaya başlar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım diyorsun ki Vodafone global bir şirket ve dünyada lider. Mademki öyle ise bu koskoca şirket nasıl oluyor da kaliteyi makul bir fiyata getiremiyor anlamış değilim.
Sonuçta teknoloji hızla gelişiyor şu an yurt dışında arkadaşlarım var ve orada operatörler öyle kampanyalar çıkarıyor anlatırsam sen 3 hattını da iptal edersin :D
Adamlar öğrenciye yönelik ne kampanyalar yapıyorlar en basitinden bir örnek Ingiltere'de Vodafone aboneleri haftasonu hep ücretsiz konuşup mesaj atıyor :)
Ne derseniz deyin ama bu bir gerçek dünyada en pahalı konuşan ülke biziz :(
Turkcell kaliteli doğru ama kazık çünkü vergi veriyor ama Vodafone yabancı sermaye ve Turkcell kadar vergi vermiyor bunu fırsata çevirebilir önce Cepnet ile sınırsız nete alıştır bağımlı et milleti sonra kaldır kazık paketler çıkar yok ne ala

gonzales07

Üye
Arkadaşlar ben de internet paketini alamadan kapandı ve dün gece mail attım Vodafone'a ve bugün beni aradılar eleştrileriniz şikayetleriniz ilgili departmanlara iletildi diye. Bence siz de mail atın 2 dakikanızı alır en fazla.

Takipçi Satın Al

Üst Alt