ak42
Üye
An itibariyle beni vodafone'a bağlayan bişey kalmadı![]()
aynen
An itibariyle beni vodafone'a bağlayan bişey kalmadı![]()
Senin durumun şöyle olacak: öncelikle o tarihe kadar paketini doya doya kullanŞimdi bu kampanya bitti ise mevcut kampanyalıların durumu ne olur.Örneğin benim ''Opsiyon yenileneceği tarih__15.11.2011 23:59:59'' bu tarih bittikten sonra durumum ne olur sizce arkadaşlar.Vodafone hakikaten iyice abarttı.fiyat yükseltmemeliydi
Ondan sonra aboneliğin otomatik olarak silinecek ardından büyük ihtimal Vodafone yeni saçma paketleri ile ilgili reklam mesajı gönderecek seni oraya çekmek için tabi fiyatlar o zamana kadar değişmezse sen de büyük ihtimal Vodafone'a elveda diyeceksin

Iptal edilmezse bile ne kadar sürecek ki sonunda onu da elinizden alacak. bence en fazla 1 ay sonra tamemen kalkar çünkü sonuçta yeni aboneler bunun için isyan edecektir ya bize de verin ya da tamemen kaldırın diyeHayır eski aboneler paketini iptal etmedikleri sürece her ay yenilenecek iptal edilirse tekrar abone olamayacağızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKullanım kısmında:Aylık Cepnet paketi iptal edilirse, yeniden alınamaz. Paketi iptal etmek için IPTAL AY yazıp 3636'ya gönderebilirsiniz.

cepnet çıktıgı gunden beri aboneyim.. Şimdiye kadar hç iptal ettirmedim.. bundan sonra da kendisi iptal etmediği sürece ben hayatta iptal etmem.. Umarım dediğin gibidir..Hayır eski aboneler paketini iptal etmedikleri sürece her ay yenilenecek iptal edilirse tekrar abone olamayacağız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanım kısmında:
Aylık Cepnet paketi iptal edilirse, yeniden alınamaz. Paketi iptal etmek için IPTAL AY yazıp 3636'ya gönderebilirsiniz.
Aynen yaa. Az önce siteden baktım adamlar 500 mb internete 19 tl, 1 gb internete 29 tl fiyat çekmiş yani yuh artık ne yapacak millet bilmiyorum ben de Vodafone internette en ucuzu diye geri dönmeyi düşünüyordum. Ama gel gör ki en pahalı Vodafone olduŞu an Avea 1 gb 9 tl'ye Turkcell ise 1 gb 19 tl'ye veriyor masallah Vodafone Turkcell'i bile geçti.
:d :d :duçan adam da yere çakıldı...

Hızlı ama minicik bir de çok pahalıolacağı buydu millet proxy ile yüklendi sisteme, sistemde çökme aşamasına geldi + Turkcell ve Avea'nın Vodafone'un cepnetine karşı bir paket çıkaramamasıda cepnet'in kalkmasına neden oldu... + Cepnetin hızından aşırı şikayetçi oldu kullanıcılar vodafonda madem öyle işte böyle yaptı!!! Buyrun hızlı 1GB sizin olsun ey şikayet edenler! Başınız göğe ersin!!! Hayrını görün hızlı ama minicik internetinizin...![]()

Hızlı ama minicik bir de çok pahalı![]()

bir efsane daha sona erdi. Halbuki sırf cepnet için vodafone ye geçmiştim. Yazık yaa. Müşterilerini hiç düşünen yok. Düşünende kısa süreli düşünüyor. Ya kardeşim madem kaldırıyorsun bari 1GB interneti 8 tl yapta bari onunla teselli bulalım. Yazık vodafone efsaneside bitti. Diğer internet paketlerini inceledimde tam bir saçmalık ve bir okadarda kazık.
kardeş bu kampanyayı yapanlar bunların olacağını zaten göze almışlardır. Cepten 100mb yeter evet ama kime. Her telefonun ve kullanılan programların veri trafiği de aynı değildir. Ben daima cepten bağlanıyorum ve evimde interneti bırak bilgisayar bile yok. Herkez senin gibi iyi durumda değildir. Ben proxi den anlamam ama anlasaydım onuda yapardım. İlk mesajımda ne yazdım bari 1Gb 8 tl olsa yazdım. Hadi olmadı 500mb olsun. Bunda ne sorun var. Sen hiç kullandığın oparetörü eleştirmedinmi hep mi memnundun. Ben kullandığım operatörün iyi yönlerini ôverim , kötü yönlerini de eleştiririm. Turkcell kaliteli evet doğru ama sömürücü bunun aksini kimse ispat edemez. Her operatörün artısı olduğu gibi eksileride vardır ve bir müşteri olarakta görüşlerimi sôylemek en doğal hakkımdır.