Arkadaşlar sizleri anlamakta zor. Millet vodemleri bile cepnetle kullanmaya başladı. Proxyler havalarda uçuşuyor.
Her neyse asıl şunu söyleyecem ucuz olur elbet millet yüklenince hızlar düşer kalite düşer - Ucuz etin yahnisi yavan olur! Dersiniz. Turkcell pahalı ama kaliteli diye Turkcell'i översiniz. Sınırsız internet yetmez kota kalksın hız da düşmesin istersiniz.
Adamlar Turkcell kalitesini yakalamak. Ve arsız sonu gelmeyen sömürgenin yanında yemedikleri lafta kalmıyor hem hıza söver hem kaliteye söver ama paketi kullanmaya devam eder. Adamlarda paketi bitirdi mi kalite ve hızı yükseltmek istediler mi Müşteriyi düşünen yok olur. eee hız yükselsin Turkcell kalitesi olsun diyende müşteri değil miydi ?
Kusura bakmayın ama normal bir kullanıcı için telden internete girildiğinde 100 MB yeterlidir hadi olsun olsun 250 MB olsun. Sonuçta evinde internet vardır gerekli oldğunda telden de girer işini halleder arada facete gezer tozar vs.. Ama sen evimde internet yok ben bütün gün telde nete giriyom 1GB bile yetmiyor bazen diyorsan kusura bakma o zevkin içinde biraz paraya kıyıp evine internet bağla adam gibi yüksek hızla bağlan keyfini çıkar.
paşam iyi demişsin güzel güzel yazmışsın da senin bu devirde ev geçindirmekten haberin varmı. Benim evim kira başımda 2 çocuk bide hanım etti sana 3 boğaz şimdi senin dediğin gibi eve bi ttnet bağlatmaya kalksam 29 tl. Birde buna minumum 20 tl. Telefon faturası ekle eder sana 49 tl.şimdi bir internet için benim gibi birisinin 50 tl. Ödemesimi mantıklı yoksa 8 tl. mı.........
... Bence bu son fırsatlar millet yapın bence bu sefer en azından aboneliğiniz olsun... Istediğinizde tl yükler kullanırsınız ... Bu arada bazıları hız çok düşük demiş ... Benim tel n70 ve 3g varken ortalama 15 16 kb hız oluyo ... Gece saatlerinde filan 50 yi bile görüyorum bazen ... Üstelik zaten 15 16 kb hız ile nettede dolaşıyorum seri bi şekilde , youtübeden videoda izleniyo takılmadan , tv de izlerken donmada yapmıyo ... Ebudy de sohbettede gecikme olmuyo ... Bilmiyorum ben memnunum yani 2 yıla yakın bi süredirde kullanıyorum ... Bu ayki kota 4 gb yi gördü
biraz fazla ngage oyun indirdim galiba bu ay
...