Halletmene sevindim adamımsorun çözüldü son mesajı sildim

Normalde her elektronik cihazın 6 ayda bi resetlenmesi lazım bu mikro cipler açısından yararlı diye okumuştum ...sağol kardeş valla hard format işe yaradı serileşti telefon 3-4 ayda bir yapmak lazım bence![]()
Aynen yavaş yavaş sonuna geliyoruz bu konununda herhalde bizden başka kimse kalmadı ilgi gösteren ilgilenip yazan tüm dostlara teşekkürler anna pek umduğumuzu veremedi gitti umarım bellede aradığımızı buluruz onunda haberini ilk olarak ben vermek isterim cümleten iyi forumlar saygılar sevgiler ...doğrudur bende aynen uygulayacağım.hatta 3 ay önce mp3 çalar da bazı şarkılarda donuyordu alet kendi kendini kapıyordu.bi format attım tekrar yolladım şarkıları mis gibi oldu.haklısın dediğinde nerede okuduysan kim yazmışsa doğru demiş![]()
Dostum fontu paylaştım önceki sayfalarda ve ana menüde Symbian^3 Genel bölümünde indir RAR Dosyası içinde anlatım mevcut çıkan klasörü E depo hafızası resource klasörünün içine at telefonu kapat aç ve yeni fontu kullan iyi forumlar ...kardeş tel in fontu nasıl değiştirdin
Eyvallah biraderim takibe devam o zaman belle ile ilgili sohbetlerde görüşeceğiz bana yakın gibi geliyorda neyse milleti heyecanlandırmayalım şimdi durduk yerdeinş zaten software updater dan önce buraya bakıyorumkasıma da girdik sonlarına doğru kavuşacaz umarım.

Bu güzel sözler için çok teşekkür ederim dostum eski forumculardan kim kaldıki bi sen bi benELECTRONIC dostum, seni takibe devam ediyorum. Haberlerini bekliyorum. Forumda hem bilgi ve tecrube, hemde nezih bir seviyelilik sahibi sizin gibi arkadaslari tebrik ediyorum.
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz umarım bir nebzede olsa başarıyoruzdur sevgiler iyi forumlar ...Biraz araştırma yaptım aldığım duyumlar yeni yıla yakın gelecek diyor Belle yi Nokianın şubat sonu sevgileler günü civarı Cobalt adında belle üztü bi güncelleme daha yayınlayacağı duyumlarım arasında C D E F diye 2016 ya kadar gidecek diyorlar hadi hayırlısı merakla Symbian OS Yeniden doğuşunu izliyoruz hazır olun beyler bayanlar ...​dediğim gibi pr1.2 ve anna da tarihleri tutturdum belle de 18-20 kasım gibi gelecek diyorum![]()

Bunları duyduğuma sevindim o zaman biz 3,4 ayda bir teli güncelleyeceğiz deseneBiraz araştırma yaptım aldığım duyumlar yeni yıla yakın gelecek diyor Belle yi Nokianın şubat sonu sevgileler günü civarı Cobalt adında belle üztü bi güncelleme daha yayınlayacağı duyumlarım arasında C D E F diye 2016 ya kadar gidecek diyorlar hadi hayırlısı merakla Symbian OS Yeniden doğuşunu izliyoruz hazır olun beyler bayanlar ...
Aynen,bende tavsiye ederim.Gerçekten harika.[alikan];3979015' Alıntı:Belle ye geçmiş bulunmaktayım. Çekindiğim flash olayından dolayı 3 aydır cesaret edemiyordum fakat gördüm ki inanılmaz derecede kolaymış ve ANNA'da çakılı kalmak çok gereksizmiş. Madness arkadaşımızın güncellediği belle sürümünü bugün itibarıyla kullanıyorum ve gerçekten çok hoş ocağı şubatı beklemeye hiç gerek yok bence hiç beklemeyin hemen sizde geçiş yapın derim. Hiç bilmeyen biri olsanız bile en fazla 30 dk nızı alır ve sonra uçuşa belle den devam![]()