Güvenlik Kodu Bulmak Ve Product Kodu Değiştirme Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

STaT!C

STaT!C

Üye
emeğin için teşekkürler symbian ^3 te işe yarayıp yaramadığını biliyor musun ? Telefon pert olmasın bir de ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

*Ey Pi O*

Üye
Kardeş Allah senden razı olsun sayende iki işimi birden hallettim.. Çok sağol

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
sendende rağzı olsun kardeşim :)

cadem

Üye
kardeş bu ne yaa telefoncu alt tarafı 5 tl ye yapıyor

• Beğen

sevisb

Üye
Helal olsun sana çok iyi bir insansın allah gönlüne göre verir inşallah

• Beğen

yavuz_47

Üye
merhaba benim cep olmayacağını biliyorum illaki 10lira vericem telefoncuya deli oldum başka sim kart taktığım zaman kilit kodu istiyor generete koduyla yapıyor hiç olmuyor nasıl yapmam bilgi vermek isteyen varsa çok memun oluruz :d

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
merhaba benim cep olmayacağını biliyorum illaki 10lira vericem telefoncuya deli oldum başka sim kart taktığım zaman kilit kodu istiyor generete koduyla yapıyor hiç olmuyor nasıl yapmam bilgi vermek isteyen varsa çok memun oluruz :d

sim kart değişirse telefonu kilitle diye bi seneçek var ayarlarda oraya gir bulursun bu arada telefonun modeli nedir :hmmm

nimbuzz

nimbuzz

Üye
ARKADASLAR COK UGRASMIS AMA BU SADECE S60V2 SISTEMLER ICIN VEDE S40 :D.AY AY AY KOPTUM YAVVV ARKADASLAR 3RD 5RD GIBI SiSX DOSYA KURULUMLU TELLERDE OLMAZ SADECE BOX YARDIMIYLA GUVENLIK KODU SIFIRLANIR :D.ARKADAS 3310 VE 6600 KIRABILIR VE BU GIBILERI :D KOPTUM ARKADASLAR UGRASMAYIN DIREKT IMEIYI YAZIN KIRIN GIRIN KIRIN :D JAVA VE S60V2 NOKIALAR ICIN HA BIRDE 3310 GIBI AMA 1110 KIRILMAZ ONUN TURU ASIC TIR

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR COK UGRASMIS AMA BU SADECE S60V2 SISTEMLER ICIN VEDE S40 :D.AY AY AY KOPTUM YAVVV ARKADASLAR 3RD 5RD GIBI SiSX DOSYA KURULUMLU TELLERDE OLMAZ SADECE BOX YARDIMIYLA GUVENLIK KODU SIFIRLANIR :D.ARKADAS 3310 VE 6600 KIRABILIR VE BU GIBILERI :D KOPTUM ARKADASLAR UGRASMAYIN DIREKT IMEIYI YAZIN KIRIN GIRIN KIRIN :D JAVA VE S60V2 NOKIALAR ICIN HA BIRDE 3310 GIBI AMA 1110 KIRILMAZ ONUN TURU ASIC TIR

ben bunlara cevap bile vermiyorum kopartıcam ben seni

nimbuzz

nimbuzz

Üye
:d alemsınız valla .ama adam ugrasmıs ona dıyecek yok fakat s60v2 ve s4o ları kırabılır. Nserisi eserisi gibi bb5 turlerını box yardımıyla kırarsınız.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
:d alemsınız valla .ama adam ugrasmıs ona dıyecek yok fakat s60v2 ve s4o ları kırabılır. Nserisi eserisi gibi bb5 turlerını box yardımıyla kırarsınız.

benimle idaalaşma kardeşim 5800 n95 n96 n73 denedim oldu :oke:

nimbuzz

nimbuzz

Üye
Arkadas bak kırar dıon ılla :d kırsa telefoncular box kullanmazdı dırekt acardı :d.

----------Eklendi @ 12:38:56 ---------- Yazıldı @ 12:36:43 ----------

Boyle bırsey yaratılsa bıle kırılmazdı sadece master code yerıne unuttugun kodu bulurdun box harıcınde hıcbırsey master kodu kıramaz.jaff ve unıversal boxla mastere kodu bulunabılır

----------Eklendi @ 12:40:28 ---------- Yazıldı @ 12:38:56 ----------

La mıllet unutmadan once master kodunuzu not edın :d boyle bır olay basınıza gelmesın :dddddd

1.ceberrut

1.ceberrut

Üye
Teşekkürler hocam eline koluna sağlık:oke:

• Beğen

Üst Alt