Güvenlik Kodu Bulmak Ve Product Kodu Değiştirme Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

bayrambey68

Üye
anlatımı na göre eski ürün kodu nu silip yenisini yazın diyosun, bunu kafadan mı yazıyoruz yoksa başka bir yerden mi TEŞEKKÜR EDERİM

sevdircen

Üye
6300 format ama

sidar2007

Üye
zscz

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

ertan kral

Üye
teşekkürler
:evet:

technoshark

technoshark

Üye
Paylaşım için teşekkürler, yararlı bir konu :megafon:

join_23

join_23

Üye
çok sağlam emek, eline sağlık yiğidim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ne dmk abi yararlı olmaya çalışıyoruz :)

ERSENBAY

ERSENBAY

Üye
Kardeşim Allah senden var ya gani gani razı olsun dediklerini aynen yaptım ve telefonumun (n95 8gb) güvenlik kodunu değiştirdim. :ehe :d: :oke: :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru (h)(h)(h)(h) :evet::evet::evet::evet::evet: :bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar: bügün telefoncuya gittim yapamadılar 15 tlden kurtardın beni varol kardeşim benim. :yuru:yuru:yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
dosyalarımızın silinme ihtimali nedir?bende nokia c7 var,kodumu unuttum ve bulamıyorum şimdi..bu programı uygulama kararı aldım arkadaşlar bende..ama verilerimin silinmesinden korkuyorum yaa açıkcası.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Allah senden var ya gani gani razı olsun dediklerini aynen yaptım ve telefonumun (n95 8gb) güvenlik kodunu değiştirdim. :ehe :d: :oke: :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru (h)(h)(h)(h) :evet::evet::evet::evet::evet: :bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar: bügün telefoncuya gittim yapamadılar 15 tlden kurtardın beni varol kardeşim benim. :yuru:yuru:yuru:yuru

ne demek kardeşim

erdem_bs

Üye
telefonumdan 'a Giremiyorum Neden Acaba Yardımcı Olurmusunuz Wlandan Falan Hertürlü google falan oluyo ama facebook a girmiyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
telefonumdan 'a Giremiyorum Neden Acaba Yardımcı Olurmusunuz Wlandan Falan Hertürlü google falan oluyo ama facebook a girmiyor

cep telefonu genel bölümüne konu aç arkadaşım yardım ederler :oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
TEşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dosyalarımızın silinme ihtimali nedir?bende nokia c7 var,kodumu unuttum ve bulamıyorum şimdi..bu programı uygulama kararı aldım arkadaşlar bende..ama verilerimin silinmesinden korkuyorum yaa açıkcası.

yedekle sonra işleme başla :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
tesekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kardeşim

Üst Alt