emeğin için teşekkürler symbian ^3 te işe yarayıp yaramadığını biliyor musun ? Telefon pert olmasın bir de ?![]()
kardeş bu ne yaa telefoncu alt tarafı 5 tl ye yapıyor

sen telefoncuya yaptır kardeşim ozaman![]()

Emeğe saygı. Teşekkürler
----------Eklendi @ 08:52:37 ---------- Yazıldı @ 08:52:08 ----------
![]()
Helal olsun sana çok iyi bir insansın allah gönlüne göre verir inşallah
merhaba benim cep olmayacağını biliyorum illaki 10lira vericem telefoncuya deli oldum başka sim kart taktığım zaman kilit kodu istiyor generete koduyla yapıyor hiç olmuyor nasıl yapmam bilgi vermek isteyen varsa çok memun oluruz :d

.AY AY AY KOPTUM YAVVV ARKADASLAR 3RD 5RD GIBI SiSX DOSYA KURULUMLU TELLERDE OLMAZ SADECE BOX YARDIMIYLA GUVENLIK KODU SIFIRLANIR
.ARKADAS 3310 VE 6600 KIRABILIR VE BU GIBILERI
KOPTUM ARKADASLAR UGRASMAYIN DIREKT IMEIYI YAZIN KIRIN
JAVA VE S60V2 NOKIALAR ICIN HA BIRDE 3310 GIBI AMA 1110 KIRILMAZ ONUN TURU ASIC TIRARKADASLAR COK UGRASMIS AMA BU SADECE S60V2 SISTEMLER ICIN VEDE S40.AY AY AY KOPTUM YAVVV ARKADASLAR 3RD 5RD GIBI SiSX DOSYA KURULUMLU TELLERDE OLMAZ SADECE BOX YARDIMIYLA GUVENLIK KODU SIFIRLANIR
.ARKADAS 3310 VE 6600 KIRABILIR VE BU GIBILERI
KOPTUM ARKADASLAR UGRASMAYIN DIREKT IMEIYI YAZIN KIRIN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGIRIN KIRINJAVA VE S60V2 NOKIALAR ICIN HA BIRDE 3310 GIBI AMA 1110 KIRILMAZ ONUN TURU ASIC TIR
:d alemsınız valla .ama adam ugrasmıs ona dıyecek yok fakat s60v2 ve s4o ları kırabılır. Nserisi eserisi gibi bb5 turlerını box yardımıyla kırarsınız.

Teşekkürler hocam eline koluna sağlık![]()
en son reset bölümünü yapmadım ama yinede işe yaradı değiştirdim kodune demek yardımcı olduysam ne mutlu bana