Güvenlik Kodu Bulmak Ve Product Kodu Değiştirme Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler kardeşim :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
emeğiniz için teşekkürler

furkann__06

Üye
telefonda guvenlık koduyla acıldıgı ıcın kablo baglantısı yaptıgım zman telefonu pc gormuyor telefonum nokıa x6;aynı yolu guvenlık kodu acılmıs bı telefonda guvenlık kodunu degıstırıp denedım oluyor yalnız guvenlık kodu kıtlıyken pc ye tanıtamıyorum telefonu nasıl tanıtabılırım yardım edermısınız

senivebeni

Üye
hocam ben 1208 güvenlik kodu istiyorum .s verdiğin sitede imeil no yazdım fakat verdiği kod olmadı :( başka yolu var mı _? box falan ne oluyo :? acilll

kadirbburak20

Üye
Beyler NokiaE6-00 telefonum var kilit kodunu değiştirdim ve unuttum bu işlemleri yapıyorum ama kilit kodunu girmediğim için bilgisayar cihazı görmüyor haliyle nss programındada görünmüyor. bilgisayarın cihazı görmesi için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yazabilirmi şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

emrekekil

emrekekil

Üye
:tşk:

intro

intro

Üye
n8 de çalışmadı.. bilginize.. emek için teşekkür

YuHeNDiSu

Üye
e71de bi b.ka yaramıyo denemeyin boşuna.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 telefonlar için oluyor arkadaşlar 5800 5230 5730 c6 v.s

birteksen

birteksen

Üye
Şunu belirtmem gerekir ki bu işlemi 6300’da denedim. Programın çalışması için “Nokia PC Suite” ya da “Nokia Connectivity Cable Driver” bilgisayarınızda muhakkah yüklenmiş olmalıdır. Nokia PC Suite yüklüyse Connectivity Cable Driver’a gerek yoktur…

hasancakici

Üye
herşey resimdeki gibi oluyor errorda vermiyor fakat güvenlik kodunu değişmiyor
Nokia suite yüklü bilgisayarda , nokia pc suite ve connectivity cable driver acaba bunlardan da kaldırmak zorunda oldum var mı?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
birteksen

birteksen

Üye
alıntıdır birde bu şekilde dene ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
herşey resimdeki gibi oluyor errorda vermiyor fakat güvenlik kodunu değişmiyor
Nokia suite yüklü bilgisayarda , nokia pc suite ve connectivity cable driver acaba bunlardan da kaldırmak zorunda oldum var mı?

bide kaldır da dene bakalım belki suite yüklü diye değişmiyodur

husocepxxx

Üye
allah hepimizden razı olsun

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Creen (:

Üye
ya benim e 63 'üm var fakat aldığım günden beri kilit kodunu değiştiremiyorum ne yapmalıyım ?

matador_paco

matador_paco

Üye
BİRDE BUNU DENEYİN!!!

ARKADAŞLAR BENİM NOKİA 6600i TELEFONUM VAR VE GÜVENLİK KODUNU BULAMADIM DİYE TAMDA VAZGEÇMİŞKEN ŞANS ESERİ BAŞARDIM. AŞAĞIDA VERMİŞ OLDUĞUM SİTEYE GİREREK İMEİ KODUMU YAZDIM VE ÇIKAN SECURITY MASTERCODE NUMARASINI TELEFONUMA GİRDİM YİNE KOD HATASI VERDİ FAKAT ARDINDAN 12345 GİRDİM VE TELEFONUM AÇILDI. BAKIN SİTENİN VERDİĞİ KODU YAZMAMA RAĞMEN HATA VERDİ FAKAT ALDANMAYIN VE ARDINDAN 12345 KODU GİRİN TELEFON AÇILACAKTIR. İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR, KOLAY GELSİN...
:oke:

SİTE ADRESİ:

beysehirden

beysehirden

Üye
sayende güvenlik kodunu buldum allah razı olsun senden

Üst Alt