n000k herşey var arayacağınahabunu bilmiyordum menü tuşuna biraz basınca açılıyor.. iyi bak bunuda koyman güzel olmuş
taskswitcher programını hemen kaldırcam şimdi.. yaw mp3lerdenmidir nedir müzik çalar dondu.. pcde 6 tane mp3 düzenledim mp3tag ile resim falan , album isimlerini düzenleyip tele attım. başlat deyince müzik çalar dondu :S
----------Eklendi @ 22:50:18 ---------- Yazıldı @ 22:49:52 ----------
reset yapmak zorunda kaldım teli..
evet bunu farkettim açtığın zaman teli çabuk kendine geliyor.. önceden bi silkelenir gib tel duvarkadı tema i kısayollar falan birkere ortadan kaybolup görünüyrdu.. nasıl desem bazen pclerdede olurya açınca pc yi bi arka planda uygulama açmaya çalışır gibi..umarım anlamışsındır beniAyrıca bir özellik var hızlı açılmasını ve telefonun hızlı olmasını sağlayan: Açılışta her uygulama yüklenmiyor rahat bir şekilde telefon açılıyor. Önemliler önce önemi daha az olanlar daha sonra açılıyor.

Anladım.evet bunu farkettim açtığın zaman teli çabuk kendine geliyor.. önceden bi silkelenir gib tel duvarkadı tema i kısayollar falan birkere ortadan kaybolup görünüyrdu.. nasıl desem bazen pclerdede olurya açınca pc yi bi arka planda uygulama açmaya çalışır gibi..umarım anlamışsındır beni![]()
evet bana göre çok stabil.. diğer kullanan arkadaşlarda sonuçlarını yazarlarsa buraya daha iyi anlarız bunuAnladım.
----------Eklendi @ 23:04:07 ---------- Yazıldı @ 23:02:51 ----------
Stabilleştirmek için bir hafta uğraştım iyi oldu baya.

bunda var.. adress yerine yazarken ara özelliği açılıyor yazdığın kelimeyi ara çıkıyor daha önce facebook açtıysan f yaz ara seçeneği içinde çıkıyor..ya birde tarayıcıda arama özelliği yok anna da vardı misal wikipedia yazıyordum google ile ara diye çıkıyordu belle de göremedim senin cfw de var mı
anlatcak birşey yok dostum.. arkadaş son güncellenmiş CFW sini.. yaptı, yayınladı.. tamam belleyi nasıl yüklediysen teline bubuda öyle yükleyeceksin , anna dosyalrı ile madness ın dosyalarını değiştirceksin.. bu kadar.. bu teli güncellicen anlamına gelmiyor.. arkadaş kendi yaptğı CFW yi güncelliyor..N8 Symbian Belle Madness CFW V2.0 Güncellendi! peki nasıl güncellenecek bir yardım alabilirmiyim
----------Eklendi @ 23:19:56 ---------- Yazıldı @ 23:16:24 ----------
arkadaşlar bir ara güncellemeyi anlatırsanız cok sevinirim
ben daha harita bölümünü güncellemedim.. güncellerkende pc ye bağlayarak nokia suite üzerinden yapıyorum malum son türkiye haritası 140 MBharitaları güncelleyemiyorum sizdede güncellerken bir sorun var mı acaba ? bi keresinde indiriyordum yarıda kesildi sora indiremiyorum![]()

bunda var.. adress yerine yazarken ara özelliği açılıyor yazdığın kelimeyi ara çıkıyor daha önce facebook açtıysan f yaz ara seçeneği içinde çıkıyor..
----------Eklendi @ 23:25:01 ---------- Yazıldı @ 23:22:22 ----------
anlatcak birşey yok dostum.. arkadaş son güncellenmiş CFW sini.. yaptı, yayınladı.. tamam belleyi nasıl yüklediysen teline bubuda öyle yükleyeceksin , anna dosyalrı ile madness ın dosyalarını değiştirceksin.. bu kadar.. bu teli güncellicen anlamına gelmiyor.. arkadaş kendi yaptğı CFW yi güncelliyor..
----------Eklendi @ 23:26:53 ---------- Yazıldı @ 23:25:01 ----------
ben daha harita bölümünü güncellemedim.. güncellerkende pc ye bağlayarak nokia suite üzerinden yapıyorum malum son türkiye haritası 140 MB![]()

evet aslında dediğinde haklısın bi tek orası ingilizce ama bana göre sorun değil.. nede olsa azbuçuk artık herkes ingilizce biliyorhallettim dostum. telden wlan ile güncelledim. sorunu da buldum sunucunun yoğunluğu sanırım deneye deneye girdi.ve haritaları yüklerken ekran koruyucu çıktığı için kesiliyor güncelleme . sürekli ekranda dokunarak falan güncelledim ekran koruyucu devreye girmedi ve bitti .sorun yok artık haritalarda türkçe olsaymış ii olrmuş![]()
.. ama neden acaba orasını türkçe yapmamış madness
.. indirme olayı hem sunucu yğunluğundan hemde indirme hızının düşük olmasında olabilr ve evet ekran koruyucu devreye girince download hızıda baya azalıyor..Arkadaşlar, birşey soracağım.Dosyaları değiştirdikten sonra en son olarak Refurbişh'e mi basacaz yoksa videoda gösterildiği gibi Soft Abdet'e mi basacaz? Bir çelişki var galiba???teşekkürler madness bende yükledim bir problem veya eksiklerle karşılaşırsam sana bildiririm şu an için bir problem yok sleeping screen içinde gelmeside çok güzel oldu ellerine sağlık.

pardon bıseyı merak ettım de.. sız bu cfw yı wlan ıle mı yaptınız? o nasıl oldu?hallettim dostum. telden wlan ile güncelledim. sorunu da buldum sunucunun yoğunluğu sanırım deneye deneye girdi.ve haritaları yüklerken ekran koruyucu çıktığı için kesiliyor güncelleme . sürekli ekranda dokunarak falan güncelledim ekran koruyucu devreye girmedi ve bitti .sorun yok artık haritalarda türkçe olsaymış ii olrmuş![]()
refurbishArkadaşlar, birşey soracağım.Dosyaları değiştirdikten sonra en son olarak Refurbişh'e mi basacaz yoksa videoda gösterildiği gibi Soft Abdet'e mi basacaz? Bir çelişki var galiba???![]()