Nokia N8 New Software 25.007 !

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Fontu isteyen Arkadaşlar için buyrun buradan çekebilirsiniz gerekli açıklama Rar dosyası içinde yapılmışdır güle güle kullanın ...

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve [alikan]

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşim çok teşekkürler ellerine sağlık çok sağolasın eywallah.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3969522' Alıntı:
Kardeşim çok teşekkürler ellerine sağlık çok sağolasın eywallah.
Önemli değil dostum güle güle kullan paylaşmak güzel şey hele ki böyle bi aile ile paylaşmak paha biçilemez ...

Mayk29

Mayk29

Üye
861 kb lik bir güncelleme güncellemeri kontrol edin wifi den bulur indirip kuruyor kapanıp acılıyor ve yüklüyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Usta C6 01de kullanailirmiyim bu fontu ?
Tabiki bu font c6-01 içinde kullanılabilir ancak fontu anna için ayarladım anna değilse 4 lü ttf dosya kombinesi yapman gerekir bilgine ...

safajk

Üye
Kurdum gayet hoş oldu teşekkürler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu denli takip edilmek güzel teşekkür ederim öncelikle Nokia N8 cihazına 3 farklı yöntemle format atılabilir (yıldız)+(kare)7370+(kare) bu en az kayıpla format atma şekli diğeri (yıldız)+(kare)7780+(kare) bu ise tam analamı ile cihazı temizler soft olsada ilk günki haline döndürmek için kullanılır ve yazılımsal hataları giderir son olarakda (menü)+(kamera)+(ses azaltma) ve açma kapama tuşuna aynı anda basarak hard format atılır bu ise donanımsal hatalarda kullandıgımız bi çözüm bu işlem sırasında cihaz kapalı olmalıdır iyi forumlar ...

dayanamadım 25.007 yi flashladım ardından hard format attım.bakalım şarj süresinde ir değişme olacak mı.yanlız phoenix hata verdi nedense..flashing not completed dedi sonra kurtarma moduna aldı..bende dead phone ile flashlamak zorunda kaldım..şimdi problem yok. neden yapar böyle birşeyi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi

dayanamadım 25.007 yi flashladım ardından hard format attım.bakalım şarj süresinde ir değişme olacak mı.yanlız phoenix hata verdi nedense..flashing not completed dedi sonra kurtarma moduna aldı..bende dead phone ile flashlamak zorunda kaldım..şimdi problem yok. neden yapar böyle birşeyi?
Aşırı bi değişim olmuyor gördüğüm kadarı ile ancak ben daha formatlamadım format sonrası yorumlarını merakla bekliyorum dostum ona göre bende hard atar 2 günde eski haline toplar kullanırım cihazı :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
phoenixteki hata canımı sıktı ama neyse düzgün yükledi yazılımı.bir iki gün kullanayim ona göre yorum yapacam :) ama şimdilik az buçuk hız artışı var diyebilirim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
phoenixteki hata canımı sıktı ama neyse düzgün yükledi yazılımı.bir iki gün kullanayim ona göre yorum yapacam :) ama şimdilik az buçuk hız artışı var diyebilirim
Bir nebze hız artışı var göze batan uygulama girişlerinde filan oyunlar klasörü için bi 5 sn bekliyorduk şimdi 2-3 şarjı test ettim 1.5 gün diyebilirim normal kullanımda gidiyor ama en az 3 gitmesi lazım inceleme daha devam ediyor nokia aşırı bi hata gidermesi olmamış bu sürümle bu bariz ancak format atmadanda konuşmak istemiyorum ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şarjı dün gece itibari ile fulledim şu an 3 diş kaldı gün boyu aralıklarla mesajlaştım konuşma olmadı.internet de en fazla yarım saat kullanmışımdır. birde dün gece 15-20 dk radyo dinledim..pek bir değişme yok gibi şarjda

[alikan]

[alikan]

Üye
NaviFirm Plus ta 25.7 için türkiye variantlarını göremedim. 059D954

TheMadness

TheMadness

Üye
[alikan];3972171' Alıntı:

euro2_dg_turkey indirip flashla

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3972212' Alıntı:
İlk defa flash atıcam, farkı nedir bunun. Benim tel silver white bu sanırım dark grey için. Sakınca oluyor mu.
Herhangi bi sorun olacağını sanmıyorum dostum ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
euro2_wh_turkey indirip flashlayacaksın dg olmaz.

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
[alikan];3972171' Alıntı:

evet dostum bende bulamadım aynı kod benimkide 059d954
ama belle yüklerken bu koda hiç önem vermemiştim ben
bundada sorun olmaz herhalde

Takipçi Satın Al

Üst Alt