Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

zen1907

Üye
selamlar, telefonumuza Viber yükleyebiliyor muyuz?
teşekkürler..

zen1907

Üye
bu sabahtan itibaren Monte kullanıcısıyım hayırlı olsun bana :)
ilk soru, telefonu kullanmaya başlamadan 12 saat şarj etmeye gerek var mı batarya ömrü açısından..teşekkürler..

Punchline11

Punchline11

Üye
bu sabahtan itibaren Monte kullanıcısıyım hayırlı olsun bana :)
ilk soru, telefonu kullanmaya başlamadan 12 saat şarj etmeye gerek var mı batarya ömrü açısından..teşekkürler..

arkadaşım bataryan %50 dolu olarak elir kalanını sen doldurmassan bataryayı bırak telefonada zarar verirsin ve garanti kapsamına girmez

zen1907

Üye
arkadaşım bataryan P dolu olarak elir kalanını sen doldurmassan bataryayı bırak telefonada zarar verirsin ve garanti kapsamına girmez

teşekkürler, sadece tek diş boşluk bırakılarak geldi telefon gerisini de ben fulledim ...

VUSLATSIZ58

Üye
bende aralık ayınının sonuna doğru monte aldım. Aldığım ilk günden itibaren telefon kendi kendine kapanıyor sonra tekrar açılıyor ve pın girme sayfası çıkıyordu önemsememiştim. Ancak daha sonra farklı bir sorunla karşılaştım. avea olan hattımı turkcell yaptım ve sonra sorunlar çıktı. Telefonla konuşurken karşı tarafa şiddeti her aramada değişen ancak genelde çok yüksesk olan bir tonla cızırtı gidiyor(açık olan hoporlerin yanına cep telefonu yaklaştırdığınızda çıkan sesin daha şiddetlisi). Kesinlikle benim dediğim duyulmuyor. Yada arka fonda o sesle beraber beni duyuyorlar. Ankara beşevvlerdeki servise 2 kez verdim. Birincisinde program yüklediklerini söylediler. O zaman kontrol etmedim. Eve geldiğimde taktım aynı sorun devam etti. 2. Veridğimde 2 gün süreyle şirket hattını takmışlar ancak böyle bir sorun olmadığını söylediler. Telefon hattımın sim kartının 128 kb idi 64 kb olması gerektiğini belirttiler. Hemen oradan çıkıp hattımı 64 kb yaptım. Ancak aynı sorun yine devam ediyor. Karşı taraf beni cızırtıdan duyamıyor. çözüm önerisi olan var mı????
bu sorun bende de var. Simkartla falan ilgili bi şey demediler ama. Servisten geldi bir hafta sonra yine aynı oldu. Kullandığım yazılım
< sw ver>
s5620jtjl2
<csc ver>
s5620ojtjı1
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..... :(

dj eşref

Üye
evet arkadaslar ben bu telefonu
(samsung s5620 )yı kacak aldım bır
turlu ınternete gıremıyorum musterı
hizmetlerı aradım yardımcı
olamadılar bende *3636# yaptım
gelen mesajda telefonunuz desteklenmıyor dıyor ınternetten
baktım bırkac ayar yaptım bu
seferde error hatası verıyor bana bu
konuda yardımlarınızı beklıyorum
ınternet ayarlarını elle nasıl yapmam
lazım.......

dreamzone

dreamzone

Üye
oyunlar ve bazı uygulamalarda çıkan yön (ok) tuşlarını nasıl kaldırıcaz detaylı ablatılır mısın forumda anlatmış bi arkadaş ama onun dediği gibi yapıp dosyayı kaydettiğimde telefonda çalıştırdığım zaman 'geçersiz dosya' diye bi hata veriyo yada yada opera mini 6.1 de çıkanları kaldıran biri paylaşırsa sevinirim

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
500 ara ordan ayarları yap

elizkundura

elizkundura

Üye
selam arkadaşlar elimde 5620 monte var ve şu an kiltili şifresini unuttum o yüzden ana menüye giremiyorum bunun çözümü nedir saygılar

----------Eklendi @ 20:07:28 ---------- Yazıldı @ 18:37:22 ----------

yok mu cevap koskoca site de anlayan yok mu

dj eşref

Üye
elız kardes 8 tane sıfır dene (00 00 00 00)acması lazım..,.

TREXXXXX

TREXXXXX

Üye
bu sorun bende de var. Simkartla falan ilgili bi şey demediler ama. Servisten geldi bir hafta sonra yine aynı oldu. Kullandığım yazılım
< sw ver>
s5620jtjl2
<csc ver>
s5620ojtjı1
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..... :(

aynı sorun bendede başladı arkadaşlar lutfen yardım edın kıracam bu teli yoksa sımdıden teşekkurler

kigilikaya

Üye
Merhaba arkadaşlar, ardımlarınızı bekliyorum!!!

Bugün bende Monte aldım. Mesajlara girdiğimde ekran dönüyordu yani yatay istersem yatay dikey istersem dikey kullanabiliyordum, Fakat şimdi her ne olduysa yatay dönmüyor! Nedeni benmiyim bilmiyorum ama bir türlü çözemedim. İnternet sayfalarında yatay dönüyor, fotoğraflarda da yatay dönüyor ama ne hikmetse MESAJ Yazarken Dönmüyor. Ne Yapabilirim arkadaşlar. ( Orjinal Klavye) ( qwerty değil ) yardımlarınızı acil bekliyorum.... Teşekkürler şimdiden ilgilenenlere...

demoes12

Üye
prdn kardeş bn cebe iphone teması yüklemek istiyorum nasl yapabilirim?

iakfirat

Üye
Exchange Active Sync uygulamasında bir süre sonra eposta almamaya başlıyor. Senkronizasyona tıkladığımda, veriler silinecek gibi bir uyarı veriyor ve sadece Tmm seçeneği çıkıyor. Tmm'ı seçtiğimde epostalarla beraber mesajları ve rehberi de siliyor. Geri getirmek mümkün mü? Değilse bunun tekrar etmemesini nasıl sağlarım?
İlginizi rica ederim.

kigilikaya

Üye
Merhaba, bende telefonu yeni aldım fakat,
Mesaj yazarken veya Numara çevirirken titreşim olmuyor. Arkadaşlar Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

----------Eklendi @ 14:02:46 ---------- Yazıldı @ 14:01:18 ----------

aynı sorun bende de var. çözü mü ne olabilir?

Merhaba, bende telefonu yeni aldım fakat,
Mesaj yazarken veya Numara çevirirken titreşim olmuyor. Arkadaşlar Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

zen1907

Üye
evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...

1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt %20 de, Opera mini %15 de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?

Teşekkürler

----------Eklendi @ 09:50:23 ---------- Yazıldı @ 09:35:31 ----------

evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...

1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini  de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?

Teşekkürler

kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...

1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...

2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.

3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten :)

----------Eklendi @ 10:04:18 ---------- Yazıldı @ 09:50:23 ----------

evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...<br>
<br>
1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?<br>
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===&gt;" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...<br>
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?<br>
<br>
Teşekkürler
<br><br>kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...<br><br>1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...<br><br>2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.<br><br>3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten :)

----------Eklendi @ 10:04:40 ---------- Yazıldı @ 10:04:18 ----------

heydeee müjdemi isterim yer bildirimi kullanılıyoooooo :D

demoes12

Üye
ya pardon arkadaşım bn telefona pc den jar oyun dosyaları atıyorum ama bazen dosyalar geçersiz dosya diyor ne yapıcam???

dehset2163

Üye
selam arkadaşlar. montemin kilit simgelerini ve yüzeyini falan değiştirmek istiyorum elimde gerekli resimleri ve skin.xml dosyası var ama bunnları multiloaderde nereye nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. tam olarak ne yapmam gerektiğini söylermisiniz lütfen.

SW VER : S5620JTJL2
CSC VER: S5320OJTJI1

VUSLATSIZ58

Üye
Slmlar arkadaşlar. De Monte kullanıcısıyım. Çoklu mesaj gönderirken en fazla 10 kişiye gönderiyor. Bayram mesajını 200 kişiye gönderdirirken eziyet oluyor. Bunu tek hamlede yollama şansımız var mı ? Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?? Saygılar...

thee35

Üye
şuan kiesin hangi versiyonu var 2.0 da monte bulunmuyor 1.5 dede samsung apps açılıomu açılıosa nasıl??

Üst Alt