Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

lorenler37

Üye
Telefonumu TeknoSA dan aldım sıfır garantili telefon.Acaba ilk şarj ederken mi hata yaptım bilmiyorum.İlk şarjın 24 saat durması gerektiğini söyleyenler var acaba bu ne kadar doğru.ben şarjı dolduktan sonra çıkarmıştım çünkü.Telefonla oynamıyorum demiştim ilk sorumda..

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu TeknoSA dan aldım sıfır garantili telefon.Acaba ilk şarj ederken mi hata yaptım bilmiyorum.İlk şarjın 24 saat durması gerektiğini söyleyenler var acaba bu ne kadar doğru.ben şarjı dolduktan sonra çıkarmıştım çünkü.Telefonla oynamıyorum demiştim ilk sorumda..

naptin sen ya. o ilk sarj cok onemlidir. bataryayi sokluyosun. dusun ki bi balonu bi kere sisirceksin ve ilk sisirdigin kadar su koycaksin. yeni batarya al bence...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben firmware güncellemesi yaparken
"seRrial port open error" die hata verdi napcam =( güncellenmioo

fw kiriktir

jetgil

jetgil

Üye
kardeş ben firmware güncellemesi yaparken
"seRrial port open error" die hata verdi napcam =( güncellenmioo

bilgisayarı yeniden başlatıp atmayı dene olmazsa olmazsa telefonun şarjını doldur tekrar dene

dark1907

Üye
öyle birşey yok mazide kaldı artık inanmayın öyle şeylere adamlar kendi sitelerinde bile yazmış şarj doldu dedikten sonra çıkarıtcaksınız ben öyle yaptım gayette memnunum en az 2 gün gidiyor bataryam srekli kullanmama rağmen. zaten şarj doldu deikten sonra şarj almıyor telefon tekrar çıkartıp takarsanız alır

ekremozo

ekremozo

Üye
naptin sen ya. o ilk sarj cok onemlidir. bataryayi sokluyosun. dusun ki bi balonu bi kere sisirceksin ve ilk sisirdigin kadar su koycaksin. yeni batarya al bence...

fw kiriktir

Teli ilk adlığımda bende öyle yaptım. Çünkü yeni nesil telefon bataryaları eskileri gibi değil. Benim monte şu anda 3-4 güne yakın gidiyor. Yanlış bilgi vermeyelim.

turkoglu54

Üye
Arkadaşlar Acilen Yardıma İhtiyacım var kafayı yiyecem nolur yardım edin bana ::(

ön kamerayı açmak için *#0*# yaptım ordan ön kamerayı gördüm. arada bakıyordum. diğer tuşlar ne işe yarıyor diye hepsine bastım geçen gün hepsine baktım melody sensor falan vs şeyler vardı en çıktım ordan.

kamerayı normal menüden açtım. açtım ama kamera daha önce tam ekran kamera iken şimdi büyük ama tam ekran değil tam kenarlar yapışık değil. boydan yine ekranı kaplıyor ama yanlardan sinema kesiği gibi hafiften kesikler olmuş. bu kamera ekranını tam ekran yapmaya çalıştım 2048*1536 çözünürlükte kamera tam ekran eskisi gibi olmuyor. yalnız kurcalarken çözünürlük w1.5m 1600*960 çözünürlükte kamera tam ekran oluyor. ben 3.2m 2048*1536 çözünürlükte eskisi gibi tam ekran olmasını istiyorum lütfen yardım edin.

sorun *#0*# bu kodu girip ön kameraya bakarken sadece yoktu. diğer tuşlara basıp neye yarıyormuş diye kurcalarken normal kameram da problem var nolur yardım edin kafayı yiyecem
:(

cvp verecek yokmu

demetmerve

Üye
mesaj ekranında titreşim olmuyor arkadaslar ne yapmam gerekıyor acaba teşekkurler

kopanemo123

Üye
Bunu cevapla helal. hafıza kartımda bir sürü dosya vardı birden dosyalar gitti s diye dosya geldi uzantısı .m dosyalarımin hepsi var ama gozükmüyor klasör olarak gorünüyo ama boş s dosyasını silince hepten gidiyo s dosyası her seferınde yeniden geliyo

senfenberg

Üye
Müzik çalar listedeki parçaları bitirdiğinde başa dönmüyor. bunun için ne yapmam gerekli acaba? ya da başka bi müzikçalar kullanma imkanı varmıdır?

edda_joo

Üye
arkadaşlar ben yeni aldım telefonu numara engelleme yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisinz?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
arkadaşlar ben yeni aldım telefonu numara engelleme yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisinz?

Menü>Günlükler yolunu izleyin.

Daha sonra ekranın alt kısmında yer alan "Red Listesine Ekle" seçeneğine tıklayın.

Listeye eklemek istediğiniz numara yada kişileri seçin ve "Ekle" ye tıklayarak ekleyin.

Müzik çalar listedeki parçaları bitirdiğinde başa dönmüyor. bunun için ne yapmam gerekli acaba? ya da başka bi müzikçalar kullanma imkanı varmıdır?

Müzik Çalara girin.Tüm Parçaları seçin ve herhangi bir ses dosyasını yürütün yani şarkıyı çalın.

Şarkı çalarken ekranın nota işareti olan yerine bir kez dokunun alttan ve üstten yarı saydam kısımlar ortaya çıkacak.

üstte sağda bir "A" harfi göreceksiniz.Bu A harfinin altında sağa doğru bir ok varsa tüm şarkıları çalar ve durur.Sizin istediğiniz duruma geçmek için ise A harfinin etrafını çevreleyen oklar olmalı.Bunun için A harfinin üstüne dokunun ve çevreleyen okların oldu halin görünmesini sağlayın.

Yine yan tarafında yer alan birbiri üstüne kıvrılan iki ok ise karşık çalma modunu ifade eder.

Sol üstteki kısmda ise ekolayzır seçeneği mevcuttur.Pop Rock vb gibi.

• Beğen
Tepkiler: bulkop ve senfenberg

senfenberg

Üye
Teşekkür ederim . Peki red listesini nerdne görebiliyoruz???

dark1907

Üye
"yeterli kaynak yok, uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası alıyorum dosyalarıma girince resimlere yaklaşınca filan böle bişi çıkıyor sorun nedir acaba?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
"yeterli kaynak yok, uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası alıyorum dosyalarıma girince resimlere yaklaşınca filan böle bişi çıkıyor sorun nedir acaba?

*Sistem çakılmalara karşı kendini koruduğu için bu şekilde uyarı veriyor.Telefonunuzun çalışmaya devam edebilmesi ve bazı temel işlevleri yerine getirebilmesi için belirli miktarda sistem kaynağına ihtiyaç duyar.Tam manasıyla telefon belleği o sınıra dayanmış demektir bu uyarının karşılığı.

*Bu duruma birden fazla uygulamayı açmış olmanızda neden olmuş olabilir.Ama hiçbirşey açık değilken tek bir uygulamayı çalıştırırken bu uayrı alınıyorsa belleği rahatlatmak gerekir.

*Belleği rahatlatmak adına herhangi bir yazılımınız yok ise telefonu kapatıp açmanızı öneririm.Böylece bellekte gereksiz olarak yer işgal eden veri birikimi silinecektir.

*Bu şekilde telefonunuzu rahatlatmış olursunuz.

pilotoner

Üye
resimlerimde,müzik çalarda fln bi dosyayı açtıktan sonra geri yapınca en başa dönüyor listenin.Samsung stardaki gibi en son kaldığımız yere gelmesini sağlayabilir miyiz?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
resimlerimde,müzik çalarda fln bi dosyayı açtıktan sonra geri yapınca en başa dönüyor listenin.Samsung stardaki gibi en son kaldığımız yere gelmesini sağlayabilir miyiz?

Bunun için sizin yapabileceğiniz herhangi bir ayarlama yok.Fakat tamamen çözümsüzde değil.Bunun için FW değiştirmeniz gerekiyor.Bazı FW'lerde bu hata(bug) giderilmiş.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım MFJF de bu sorun yoktu.

• Beğen
Tepkiler: pilotoner

turkoglu54

Üye
SamsungGT s5620 Lütfen Bana Yardım Edermisin.

Arkadaşlar Acilen Yardıma İhtiyacım var kafayı yiyecem nolur yardım edin bana ::(

ön kamerayı açmak için *#0*# yaptım ordan ön kamerayı gördüm. arada bakıyordum. diğer tuşlar ne işe yarıyor diye hepsine bastım geçen gün hepsine baktım melody sensor falan vs şeyler vardı en çıktım ordan.

kamerayı normal menüden açtım. açtım ama kamera daha önce tam ekran kamera iken şimdi büyük ama tam ekran değil tam kenarlar yapışık değil. boydan yine ekranı kaplıyor ama yanlardan sinema kesiği gibi hafiften kesikler olmuş. bu kamera ekranını tam ekran yapmaya çalıştım 2048*1536 çözünürlükte kamera tam ekran eskisi gibi olmuyor. yalnız kurcalarken çözünürlük w1.5m 1600*960 çözünürlükte kamera tam ekran oluyor. ben 3.2m 2048*1536 çözünürlükte eskisi gibi tam ekran olmasını istiyorum lütfen yardım edin.

sorun *#0*# bu kodu girip ön kameraya bakarken sadece yoktu. diğer tuşlara basıp neye yarıyormuş diye kurcalarken normal kameram da problem var nolur yardım edin kafayı yiyecem
:(

resimler de de farklar var lütfen yardım edermisiniz ?

aslan_mem

Üye
ben route66 lı fw yükledim MFJF olanı sanırım...şimdide wi-fi den internete giremiyorum... ağa bağlanamıyorum...yardım edermisiniz...

ozgurcan2820

Üye
Bende s5620 telefon war bi kaç günden beri telefonda tuşlar takılıyo.
Tuş açmak için kilid tusuna bastıgımda elimi görmüyor. 15 saniye bekledikten sonra kendine geliyor...

Üst Alt