ELECTRONİC
Üye
Tabiki karar senin dostum saygı duyarım aman öldürme cihazıda Annasını Belleanlaşıldı bunları bir yere not edeyim benbelle yükledikten sonra hard format atarım artık bende.

Tabiki karar senin dostum saygı duyarım aman öldürme cihazıda Annasını Belleanlaşıldı bunları bir yere not edeyim benbelle yükledikten sonra hard format atarım artık bende.

Forumda 25,007 guncellemesinden once telefondan service pack guncellemesi oldugu yazilmis, bu ne olabilir?Bu denli takip edilmek güzel teşekkür ederim öncelikle Nokia N8 cihazına 3 farklı yöntemle format atılabilir (yıldız)+(kare)7370+(kare) bu en az kayıpla format atma şekli diğeri (yıldız)+(kare)7780+(kare) bu ise tam analamı ile cihazı temizler soft olsada ilk günki haline döndürmek için kullanılır ve yazılımsal hataları giderir son olarakda (menü)+(kamera)+(ses azaltma) ve açma kapama tuşuna aynı anda basarak hard format atılır bu ise donanımsal hatalarda kullandıgımız bi çözüm bu işlem sırasında cihaz kapalı olmalıdır iyi forumlar ...----------Eklendi @ 18:04:32 ---------- Yazıldı @ 18:03:06 ----------İşlem sırası senin için şu dostum 24.001 i flashla cihaz ilk günki gibi olsun ardından 25.007 yi bu bi yama aslında üzerine güncelle sonrasında ise cihazın daha stabil daha sorunsuz çalışması için hard format at ardından sorunsuz bi şekilde kullan ...
Zaten sen 25.007 yi güncelleyeceğin zaman oda güncelleme listesinde çıkacakdır onuda aradan çıkartırsın bir kaç düzeltme içeren yama oda 1 mb ı bile bulmayan eklenti kurulumu diyelim service pack ...Forumda 25,007 guncellemesinden once telefondan service pack guncellemesi oldugu yazilmis, bu ne olabilir?
Teşekkürler iyi forumlar beni izlemeye devam edinEyvallah, Anna ve belle hakkinda haberlerini buradan takibe devam edecegim.

----------Eklendi @ 18:48:14 ---------- Yazıldı @ 18:43:27 ----------
----------Eklendi @ 18:49:37 ---------- Yazıldı @ 18:48:14 ----------
----------Eklendi @ 18:50:54 ---------- Yazıldı @ 18:49:37 ----------
valla bende istiyorum bu fontu[alikan];3967622' Alıntı:Bu resimdeki yazı fontunu istemiştim ama unuttun sanırım bak darılıyorum :S

boşver msn yi..
saol dostum, buldum ayarladım bile tel için font olarakSony screct fontu adı

.. ufff sembollerle birlikte düzgün bierşekilde suncak yokmu yaaa
???Font isteyen arkadaşlar msnden eklesinler hazılanmış bi şekilde ulaştırırım anna için yapmanız gereken tek şey E resource nin içine atmak olur ...
Beklemedeyiz.Bu denli takip edilmek güzel teşekkür ederim öncelikle Nokia N8 cihazına 3 farklı yöntemle format atılabilir (yıldız)+(kare)7370+(kare) bu en az kayıpla format atma şekli diğeri (yıldız)+(kare)7780+(kare) bu ise tam analamı ile cihazı temizler soft olsada ilk günki haline döndürmek için kullanılır ve yazılımsal hataları giderir son olarakda (menü)+(kamera)+(ses azaltma) ve açma kapama tuşuna aynı anda basarak hard format atılır bu ise donanımsal hatalarda kullandıgımız bi çözüm bu işlem sırasında cihaz kapalı olmalıdır iyi forumlar ...