Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

Çevirimiçi paylaşımı zamanında kullandım. Fakat upload hızı aşırı düşük olduğu için boşuna kendimi yormuştum. 1 resim yarım satte gidiyordu neredeyse. O program yerine Sensör uygulamasını yerleştireceğim kendi yaptığım CFW de. Adresini verdiğin modları deneyerek çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin. Orjinal Rofs2 nin yedeğini al önce tabi.

Hayır dostum demek istediğim çevrimiçi paylaşımı bende istemiyorum ama accelswitch yerine kotukoylunun fwsindeki gibi btswitch olabilir mediabarda

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
indirdiğim .wgz uzantılı dosyalar. (desktopnotes3.0 ve widgeleon)

Sorunun kaynağını bilmiyorum, bu yüzden üzgünüm.

İz[Mir]Kan;3964876' Alıntı:
Hayır dostum demek istediğim çevrimiçi paylaşımı bende istemiyorum ama accelswitch yerine kotukoylunun fwsindeki gibi btswitch olabilir mediabarda

Bana bahsettiğin adresteki modları kullanabilirsin bunun için.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum yok orda ama.Orda accelswitch linki var.Ben btswitch arıyorum.Demek istediğimi anlamışsındır umarım.Accelswtich yerine btswitchi koymak istiyorum mediabara

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunun için şöyle yapılabilir: btswitch dosyalarının ismi acellswitch dosyalarının ismiyle değiştirilir :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Peki böyle birşey koymayı düşünüyor musun çıkartcağın v60 fwsinde?Eğer yaparsan çok memnun olurum, veya tam olarak nasıl yapılcağını anlatırsan :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3965037' Alıntı:
Peki böyle birşey koymayı düşünüyor musun çıkartcağın v60 fwsinde?Eğer yaparsan çok memnun olurum, veya tam olarak nasıl yapılcağını anlatırsan :)

Bence mediabarda sensör uygulaması olursa çok daha kullanışlı olur. Mesela, sensörleri devamlı kapalı tutuyorsun. Bir oyun ya da program yükleyip çalıştırdın. Program "bu uygulama sadece yatay modda çalışır" yazarsa, yapacağın işlem çok uzun: Ayarlar a girip sensörleri açmak. O an mediabardan direkt sensörleri etkinleştirebiliyorsun.

Mediabarda bluetooth açıp kapatma olursa bana göre çok uygun değil gibi geliyor. Yani bluetooth'u 0'a basarak açmak çok daha mantıklı. Ben çıkaracağım CFW de böyle yapacağım.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Peki accelswitchi silmem de ve btswitch eklemem de yardımcı olur musun?Ben sensörleri kapatmayan birisiyim zaten mesaj yazarken tam ekran qwerty kullandığım için kapalı olmaz benim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuan CFW yaptığım için çok yoğunum zaten. O yüzden yardımcı olamam.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Zaten yaptığın cfwye uygulayacağım için cfw bitmiş olucak

maholine

maholine

Üye
kamera kullanılıyor hatası 5800 da devam ediyor.:(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3965082' Alıntı:
Zaten yaptığın cfwye uygulayacağım için cfw bitmiş olucak

Kolay gelsin ;)

kamera kullanılıyor hatası 5800 da devam ediyor.:(

Kamerası ilk açıldığında hata veriyor mu "telefonu yeniden başlatın" gibisinden? Kamera kullanılıyor hatasını 5230 da hiç almadım.

pitbull16

pitbull16

Üye
İz[Mir]Kan;3965037' Alıntı:
ben pek fw yapmaktan anlamam işine karışmış gibi olmasında bişey söylücem btswitchi sonradan program olarak yüklesen telefona yada cfwye gömülürse göm ev ekranınada kısayol olarak eklersin tek tıklamayla bt aç kapat yapmış olursun belki sende biliyorsundur :) ben böyle kullanıorum btswitchi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen "ev ekranından da btswitch'i tek tıkla kullanabilir" mi demek istiyorsun? Hem de CFW ye gömmeden? Bence çok güzel bir fikir ancak alfasayısal tuş takımından sıfıra basarak BTSwitcher'ı (OmegA v4.6 da kullandığım program, bluetooth ile alınan dosyaların direkt hafıza kartına kaydedilmesine izin verir) açmak çok daha pratik gibi geliyor bana.

Bence bu tür programlar CFW ye gömülmeli. Çünkü BTSwitch programı direkt kurulu olarak gelirse çok daha pratik olur. Onun bir de kurulması için uğraşmamalıyız.

Kendi CFW'nde böyle birşey yapabilirsin ;)

pitbull16

pitbull16

Üye
Sen "ev ekranından da btswitch'i tek tıkla kullanabilir" mi demek istiyorsun? Hem de CFW ye gömmeden? Bence çok güzel bir fikir ancak alfasayısal tuş takımından sıfıra basarak BTSwitcher'ı (OmegA v4.6 da kullandığım program, bluetooth ile alınan dosyaların direkt hafıza kartına kaydedilmesine izin verir) açmak çok daha pratik gibi geliyor bana.

Bence bu tür programlar CFW ye gömülmeli. Çünkü BTSwitch programı direkt kurulu olarak gelirse çok daha pratik olur. Onun bir de kurulması için uğraşmamalıyız.

Kendi CFW'nde böyle birşey yapabilirsin ;)
benim dediğim daha kolay rambo btswitch diye program var biliyorsundur onu kurduktan sonra ev ekranında kısayollar oluyor ya oraya btswitchi koyuyorsun tek tık aç tek tık kapat çok kolay oluyo :D program gömmeyi bilmiyorum ki :hmmm bide diyelimmi programı gömdüm fwde bu kısa yolları ilk flash attık telefon açıldı direk benm ayarladığım kısayollar görünsün bunuda ayarlayabilirmiyz

tlh1243

Üye
şimdi bende sunrise 52.0.0.101 var direk bunu flaşlasam sorun olurmu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim dediğim daha kolay rambo btswitch diye program var biliyorsundur onu kurduktan sonra ev ekranında kısayollar oluyor ya oraya btswitchi koyuyorsun tek tık aç tek tık kapat çok kolay oluyo :D program gömmeyi bilmiyorum ki :hmmm bide diyelimmi programı gömdüm fwde bu kısa yolları ilk flash attık telefon açıldı direk benm ayarladığım kısayollar görünsün bunuda ayarlayabilirmiyz

Evet, varsayılan kısayollarıda ayarlayabiliriz. Ancak ben bu kadar uğraş vermeyi uygun görmüyorum. Bir kısayol için en az yarım saat uğraşıcaz. Sonradan sadece kısayola Btswitch eklenebilir. Hatta OmegA v4.6 da bile btswitch'i kısayollara ekleyebiliyordum.

şimdi bende sunrise 52.0.0.101 var direk bunu flaşlasam sorun olurmu?

Bence acele etme. Orjinal V60'ı yükle ve onda kal bir süreliğine. Ama illa ki C6 istiyorsan yükleyebilirsin.

tlh1243

Üye
ram kaç mb? hangi programlar var? hiç bilgi yok bu nası cfw? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ram kaç mb? hangi programlar var? hiç bilgi yok bu nası cfw?

Bu da böyle bir CFW. Sıfır hiç ellenmemiş olunca RAM in bir anlamı kalmıyor. Çünkü sonradan RAM arttıran modlar uygulanarak CFW daha uygun hallere getirilebilir.

MaxiCep üyeleri böyle bir portla ilk defa karşılaşıyor. O yüzden böyle soruların gelmesi çok doğal. Buradaki port (sizin anlayacağınız dille CFW), yoğurulmamış bir hamur gibidir. İsteyen herkes bunu kullanarak kendi CFW lerini sorunsuz bir şekilde oluşturabilir. Forumda gördüğünüz muhteşem CFW lerin çoğu buradaki port kullanılarak çıkarılıyor.

Mesela, kendim OmegA'yı bu portun C6v40 versiyonunu kullanarak ortaya çıkardım. Herkes çok sevdi. Yaptığım çok karmaşık gibi görünüyor. E tabi, OmegA'nın konusu çok uzun olunca :D Ben, dailymobile.com, maxicep ve diğer yabancı/Türk forumları kullanarak mod arşivi elde ettim. Bu modları buradaki porta uyguladım. Böylece OmegA ortaya çıktı. Şimdi ise başka bir CFW hazırlıyorum :) .

Üst Alt