Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum ben de v52.0.101 yüklü normalde ama şuan ismini değiştirerek attığım V52.0.007 smart series var.Bunu nasıl kurabilirim?İsim değiştirmeli miyim?Smart seriesin çekirdeklerini kullanmalımıyım?(diğer c6lardaki c0rla flaşlayınca telefon açılmıyo, smart seriesin c0r dosyalarına naptıysam onlarla yükleniyo rofsu kullanarak)

Ehehe neyse fazla uzun olmuş, be v52.0.007 cfwsi yüklü ama v52.0.101 olan telefona bunu direkt kurabilir miyim?
Teşekkürler

zinse

Üye
kadeş v60 5800 için heckli değil mi?

-CoNqUeRoR-

Üye
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yok :(

Şimdi sen öyle dedin diye içime kurt düştü ve http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...opnotes-v3-0-blue-brown-green-red-502044.html şurdan indirip kurdum. Ama Hiç bi sorun yok. 4 renk var 4 ü de çalışıor . Bi bunları dene bakalım. Desktopnot olarak....

----------Eklendi @ 17:48:24 ---------- Yazıldı @ 17:39:08 ----------

Ben hafıza kartını biçimlendirdikten sonra v52.0.101 'in üzerine flashladm. Yani evet kurabilirsn. dosyaları indir, hafıza kartını biçimle ve flashla..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yok :(

Ev ekranına eklenebilir widgetleri varsa İçerik ekleme menüsünde çıkar.

İz[Mir]Kan;3962640' Alıntı:
Dostum ben de v52.0.101 yüklü normalde ama şuan ismini değiştirerek attığım V52.0.007 smart series var.Bunu nasıl kurabilirim?İsim değiştirmeli miyim?Smart seriesin çekirdeklerini kullanmalımıyım?(diğer c6lardaki c0rla flaşlayınca telefon açılmıyo, smart seriesin c0r dosyalarına naptıysam onlarla yükleniyo rofsu kullanarak)

Ehehe neyse fazla uzun olmuş, be v52.0.007 cfwsi yüklü ama v52.0.101 olan telefona bunu direkt kurabilir miyim?
Teşekkürler

Bunu yüklersen sürümü V60'a yükseltmiş olacaksın. O yüzden dosyaları direkt flashlaman yeterlidir. Orjinal 5800 yazılımıda V60 tır. Yani .101 belasından kurtuluyorsun ;)

kadeş v60 5800 için heckli değil mi?

Konuda yazanları okudun mu? Yoksa orjinal 5800 V60 FW si için mi soruyorsun? Buradaki C6 portu.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Özellikler diğer fwnle aynı mı?Sonradan bi program kurmak gerekli mi?Bir de direkt normal mi kuruluyo yoksa klasöre atılarak mı, uzun zamandır fw atmıyorum adam gibi unuttum :)

----------Eklendi @ 18:06:32 ---------- Yazıldı @ 18:00:42 ----------

Yükledikten sonra bileşen felan öyle şeyler kurmak gerekli mi dostum

OzzBozz97

Üye
widgetin listede çıkması içinwgz arka planda çalışmalı mı? Nedense bende çalışırken bile görünmüyor. Yaptığım modifikasyonlar yüzünden olamaz herhalde çünkü ev ekranıyla ilgili sadece +3 shortcut bar modunu uyguladım :(

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Beylr bu sade cfwmiş iyi okumamışım :( bunun modlanması gerek :(

----------Eklendi @ 18:35:04 ---------- Yazıldı @ 18:29:53 ----------

Dostum bu v41 e
Performans modları
Gereksiz programlardan arındırma
N8 yatay menü
N8 klavyesi
N8 yazı ortalama
Menü genişletme
Sensörlü tuş kilidi ve tuş kilidi yazısı düzenleme
Anna ikonları
Gereksiz yazılımlardan kurtulma
Ramblow
Sohbetler

gibi şeyler yapılırsa çok iyi fw çok iyi fw olur.Forumdaki diğer c6v20 modlarıyla yapabilir miyim?Smartseries e geri dönebilir miyim ya da siz bu cfwyi modlar mısınız?
Teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
widgetin listede çıkması içinwgz arka planda çalışmalı mı? Nedense bende çalışırken bile görünmüyor. Yaptığım modifikasyonlar yüzünden olamaz herhalde çünkü ev ekranıyla ilgili sadece +3 shortcut bar modunu uyguladım :(

Hafıza kartını bilgisayara tak ve "sys, system, resource, private" gibi seninde tanımadığın klasörleri ve dosyaları sil. Ardından telefona hard format at.

İz[Mir]Kan;3962769' Alıntı:
Beylr bu sade cfwmiş iyi okumamışım :( bunun modlanması gerek :(

----------Eklendi @ 18:35:04 ---------- Yazıldı @ 18:29:53 ----------

Dostum bu v41 e
Performans modları
Gereksiz programlardan arındırma
N8 yatay menü
N8 klavyesi
N8 yazı ortalama
Menü genişletme
Sensörlü tuş kilidi ve tuş kilidi yazısı düzenleme
Anna ikonları
Gereksiz yazılımlardan kurtulma
Ramblow
Sohbetler

gibi şeyler yapılırsa çok iyi fw çok iyi fw olur.Forumdaki diğer c6v20 modlarıyla yapabilir miyim?Smartseries e geri dönebilir miyim ya da siz bu cfwyi modlar mısınız?
Teşekkürler

Ben bu CFW yi 5230 için modlamaya başladım bile. 70-80 arası mod uygulanmış durumda. Bu haliyle paylaşamam. Fakat modların tümü kusursuz çalışıyor. Yeni bir CFW yi http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...durduruldu-ayrintili-bilgi-icerde-541173.html adresinden duyuracağız. Buradaki zaten modsuz sıfır port. Çoğu kişinin arayıpta bulamadı C6 port dosyaları ;)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum çok teşekkürlerde sen bana yardım edebilir misin?80 tane moda felan ihtiyacım yok şunu n8 e benzetsem ve biraz temizlik yapsam çok rahat kullanabilirim.Ama eklediğin modların ne olduğuna bağlı.Bu arada cfw yapıyosan lütfen sonradan bişi yüklenmesin cfw de dostum bileşenleri sonradan program yüklemek çok kötü bi his :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Program falan dahil etmiyorum. OmegA'yı çıkarırken bir çok kullanıcıdan bu öneriyi almıştım zaten. Yani tecrübem var, sizler için olumsuz olan hiçbir modu uygulamıyorum. Zaten CFW yapan diğer arkadaşlarımızla ortak çalışıyoruz :) Biraz sabretmelisiniz ;) Kendiniz modları uygulamak istiyorsanız, forumdaki mod konularından faydalanabilirsiniz.

-CoNqUeRoR-

Üye
Rambo bu cfw'den omegaya dönmek için jaf e.'de downgrade'i falan mı işaretlemem gerekiyor ?? 2 kere denedim en sonuna geliyor restartphone yazıo sonra searching dio ama bulamıyor. ve telefonun ekranı 3 kere gidip geldikten sonra (cizgi cizgi bi şekilde) jaf da bi hata veriyor (telefonu bulamadıgına dair) . Telefon açılmıyor sadece titriyor ve kalıyor. 2 snye sonra açma düğmesine basınca da yine titriyor. ve görüntü yok, ışıgı bile yakmıor (şarj takınca bile) Yani anladıgım kadarıyla hiç açılmaya başlamıyor. Sonra yine bu konudaki port'u yükledim sorunsuz bi şekilde attı :S nerde hata yapıyorum ???

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
Ben v60 yüklemiştm telfnma ing oda türkceyede ceviremedm bu v60 türkce port olanı indirm jafla yüklersem v60 türkce hacckli m olcak ekran yne n8 tipi gbi ? ?? ? acil ccvp verin yüklicem hemn

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo bu cfw'den omegaya dönmek için jaf e.'de downgrade'i falan mı işaretlemem gerekiyor ?? 2 kere denedim en sonuna geliyor restartphone yazıo sonra searching dio ama bulamıyor. ve telefonun ekranı 3 kere gidip geldikten sonra (cizgi cizgi bi şekilde) jaf da bi hata veriyor (telefonu bulamadıgına dair) . Telefon açılmıyor sadece titriyor ve kalıyor. 2 snye sonra açma düğmesine basınca da yine titriyor. ve görüntü yok, ışıgı bile yakmıor (şarj takınca bile) Yani anladıgım kadarıyla hiç açılmaya başlamıyor. Sonra yine bu konudaki port'u yükledim sorunsuz bi şekilde attı :S nerde hata yapıyorum ???

OmegA'da sürüm bilgisi var. Telefonuna V60 dan düşük versiyon yükleyemezsin. O yüzden böyle yapmış. Downgradeyi işaretleyip sakın flashlama. Telefonun romunu yakacaksın. En iyisi bu portu yükle. Yapacakların:

- http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...durduruldu-ayrintili-bilgi-icerde-541173.html adresinde yeni bir CFW çıkmasını beklemek ya da
- Orjinal 5800 V60'ın Navifirm'e düşmesini beklemek.

Ben v60 yüklemiştm telfnma ing oda türkceyede ceviremedm bu v60 türkce port olanı indirm jafla yüklersem v60 türkce hacckli m olcak ekran yne n8 tipi gbi ? ?? ? acil ccvp verin yüklicem hemn

Bu port sıfır mod içermektedir. Hackli olup olmadığı ve diğer birkaç bilgi konuda zaten yazmaktadır. Ayrıca telefon C6 işletim sistemine bürünecektir. N8 tipi derken tam olarak neyi kastediyorsunuz?

OzzBozz97

Üye

Hafıza kartını bilgisayara tak ve "sys, system, resource, private" gibi seninde tanımadığın klasörleri ve dosyaları sil. Ardından telefona hard format at.

Flaşlamaya cesaret ettim formata edemedim risk olmaz herhalde? :D Herşey tamamen silinir değil mi yedek aldım ona göre :P

MTechnics

MTechnics

Üye
yukledim N browser cok hızlı.yanlız yesil tusun ısığı yanık kalıyor tus kilidi aktif olmadığında.5800'a h.format attım düzelmedı.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
nerede o yama link verirseniz iyi olur çünkü c6 cfw yüklediğim zaman tv out kablosu çalışmıyo kulaklık olarak görüyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flaşlamaya cesaret ettim formata edemedim risk olmaz herhalde? :D Herşey tamamen silinir değil mi yedek aldım ona göre :P

Yedeğin hafıza kartına gider ve hard format sırasında silinmez. Hard format sonucu rehber, mesajlar, ajanda kayıtları, alarm vs. silinir. Yedeği geri yükleyince tümü geri gelir.

yukledim N browser cok hızlı.yanlız yesil tusun ısığı yanık kalıyor tus kilidi aktif olmadığında.5800'a h.format attım düzelmedı.

Tuş hatasını modlarla giderebilirsin.

nerede o yama link verirseniz iyi olur çünkü c6 cfw yüklediğim zaman tv out kablosu çalışmıyo kulaklık olarak görüyo

Forumda TV-Out ya da TV çıkış adı altında modlar olması gerekiyor.

yamakas-i

Üye
kardeş ben bunu 5235 kursam olurmu acaba ?

Üst Alt