OmegA'da sürüm bilgisi var. Telefonuna V60 dan düşük versiyon yükleyemezsin. O yüzden böyle yapmış. Downgradeyi işaretleyip sakın flashlama. Telefonun romunu yakacaksın. En iyisi bu portu yükle. Yapacakların:
- http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...durduruldu-ayrintili-bilgi-icerde-541173.html adresinde yeni bir CFW çıkmasını beklemek ya da
- Orjinal 5800 V60'ın Navifirm'e düşmesini beklemek.
Hay aklıma tüküreyim. Bilseydim böyle olacağını, koklarmıydım omega'nın üstüne gül.. Patladı elimizde bu desene. İnş. en yakın zamanda çıkar bunun da omega tarzında modlanmışı..
bunu yükledim diyelim bende 5800 v60 yüklü beğenmeyip tekrar orijinale dönmek istersem nasıl dönerim çünkü v60 şimdilik sadece telefondan yükleniyo
Rambo ustam beyaz bekleme ışığı sürekli yanık kalıyor herhangi bir mesaj veya çağrı olmadığı halde bunun çözümü nedir acaba aradım bulamadım
format ta işe yaramadı hala eklenmiyorlar :/
nokia'nın diagonistics denen test programı ile gps'i test ettim. ilkinde uyduya bağlanamadı "failed" dedi. tekrar denedim bu sefer bağlandı "passed" dedi. ayrıca sadece ovi haritalar ile bağlanabiliyorum ne garmin ne ndrive bağlanmıyor. konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açık olmasına rağmen.
aynı sorun omega 4.6'da da vardı. 4.5'te yoktu. ya benim cihazda bi anormallik var yada cfw'de yapılan son değişiklikler gps'i bozuyor.
rambo çooookkk tesekkür ederim abi yaşasın artık cfw ye devam etcem![]()

CFW dende olabilir. Google haritalarıda deneyebilir misin?

konumlama yöntemlerinde şebeke tabanlı açıkken google maps saniyesinde bağlanıyor. ancak şebeke tabanlı'yı kapatınca internete bağlanıyor ama gps bağlanmıyor. ovi haritalarda da aynı sorun var. şebeke tabanlı ayarını açık bırakmak gerekiyor. internet paketi varken sorun yok da paket yokken gps kullanamayacağız![]()
şimdi 5800 v60 a cfw geldi ha
----------Eklendi @ 14:07:03 ---------- Yazıldı @ 14:02:37 ----------
yaw şimdi nasıl yapcaz ??
abi ben indirdim ama şey dicem navifirm e ne zaman düşer kesin olarak??? telefonu cfw işi bittikten sonra belki gps yüzünden servise vercem yaklasık 1,5 ay sonra vermeyi düşünüyom ondan
İz[Mir]Kan;3964779' Alıntı:Dostum şu konundaki modlar buna uyar mı?
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/omega-v4-0-beta-ofw-edition-modlari-s60v5-ler-icin-x6-5800-5530-523x-kullanabilir-518895.html
Ayrıca senden ricam çevrimiçi paylaşım yerine btswitch koyman ya da bu modu paylaşman.Çünkü accelswitch gerçekten hiç işime yaramıyor, yarayan var mı onu da bilmiyorum