Maynard
Üye
Bende de sadece Tümleşik GPS seçiliyken bağlanmıyordu sanırım.
bunu düzeltmek için herhangi bir mod falan var mı?
Bende de sadece Tümleşik GPS seçiliyken bağlanmıyordu sanırım.
indirdiğim .wgz uzantılı dosyalar. (desktopnotes3.0 ve widgeleon)Eklenmeyen neydi?
Çevirimiçi paylaşımı zamanında kullandım. Fakat upload hızı aşırı düşük olduğu için boşuna kendimi yormuştum. 1 resim yarım satte gidiyordu neredeyse. O program yerine Sensör uygulamasını yerleştireceğim kendi yaptığım CFW de. Adresini verdiğin modları deneyerek çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin. Orjinal Rofs2 nin yedeğini al önce tabi.
indirdiğim .wgz uzantılı dosyalar. (desktopnotes3.0 ve widgeleon)
İz[Mir]Kan;3964876' Alıntı:Hayır dostum demek istediğim çevrimiçi paylaşımı bende istemiyorum ama accelswitch yerine kotukoylunun fwsindeki gibi btswitch olabilir mediabarda
İz[Mir]Kan;3965037' Alıntı:Peki böyle birşey koymayı düşünüyor musun çıkartcağın v60 fwsinde?Eğer yaparsan çok memnun olurum, veya tam olarak nasıl yapılcağını anlatırsan![]()
İz[Mir]Kan;3965082' Alıntı:Zaten yaptığın cfwye uygulayacağım için cfw bitmiş olucak
kamera kullanılıyor hatası 5800 da devam ediyor.![]()
ben pek fw yapmaktan anlamam işine karışmış gibi olmasında bişey söylücem btswitchi sonradan program olarak yüklesen telefona yada cfwye gömülürse göm ev ekranınada kısayol olarak eklersin tek tıklamayla bt aç kapat yapmış olursun belki sende biliyorsundurİz[Mir]Kan;3965037' Alıntı:Peki böyle birşey koymayı düşünüyor musun çıkartcağın v60 fwsinde?Eğer yaparsan çok memnun olurum, veya tam olarak nasıl yapılcağını anlatırsan![]()
ben böyle kullanıorum btswitchibenim dediğim daha kolay rambo btswitch diye program var biliyorsundur onu kurduktan sonra ev ekranında kısayollar oluyor ya oraya btswitchi koyuyorsun tek tık aç tek tık kapat çok kolay oluyoSen "ev ekranından da btswitch'i tek tıkla kullanabilir" mi demek istiyorsun? Hem de CFW ye gömmeden? Bence çok güzel bir fikir ancak alfasayısal tuş takımından sıfıra basarak BTSwitcher'ı (OmegA v4.6 da kullandığım program, bluetooth ile alınan dosyaların direkt hafıza kartına kaydedilmesine izin verir) açmak çok daha pratik gibi geliyor bana.
Bence bu tür programlar CFW ye gömülmeli. Çünkü BTSwitch programı direkt kurulu olarak gelirse çok daha pratik olur. Onun bir de kurulması için uğraşmamalıyız.
Kendi CFW'nde böyle birşey yapabilirsin![]()
program gömmeyi bilmiyorum ki
bide diyelimmi programı gömdüm fwde bu kısa yolları ilk flash attık telefon açıldı direk benm ayarladığım kısayollar görünsün bunuda ayarlayabilirmiyzbenim dediğim daha kolay rambo btswitch diye program var biliyorsundur onu kurduktan sonra ev ekranında kısayollar oluyor ya oraya btswitchi koyuyorsun tek tık aç tek tık kapat çok kolay oluyoprogram gömmeyi bilmiyorum ki
bide diyelimmi programı gömdüm fwde bu kısa yolları ilk flash attık telefon açıldı direk benm ayarladığım kısayollar görünsün bunuda ayarlayabilirmiyz
şimdi bende sunrise 52.0.0.101 var direk bunu flaşlasam sorun olurmu?
ram kaç mb? hangi programlar var? hiç bilgi yok bu nası cfw?
Ben, dailymobile.com, maxicep ve diğer yabancı/Türk forumları kullanarak mod arşivi elde ettim. Bu modları buradaki porta uyguladım. Böylece OmegA ortaya çıktı. Şimdi ise başka bir CFW hazırlıyorum
.