Nokia N8 New Software 25.007 !

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 New Software 25.007 !
26-10-2011 Saat 16.00 itibari ile Nokia N8 için yeni Anna güncellemesini indirime sundu artıları ve eksileri ile bu sürümü inceleyip sizlerle paylaşacağım 25.007 N8'cilere hayırlı olsun ...

----------Eklendi @ 16:25:28 ---------- Yazıldı @ 16:15:10 ----------

Nokia TR olan tüm N8 ler için güncellemeyi aktif kılmış yaklaşık bir haftadır kontrol ediyordum yokdu bu gün itibari ile geldi tüm Product'lerde 25.007 Aktif turuncu N8 Hariç .

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bende hiç bişey gözükmüyo.

akinorta

Üye
ürün kodu 059d576 için hâlâ ortada yokk ...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ürün Kodu ile bi alakası yok bu firmwireın renge göre çıktı bir tek turuncuda yok oda Tr de satışda olmadığı için Pc'den değil dikkatinizi çekerim Telefon üzerinden güncelleme geldi ona göre ...

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Navifirm'de anlattığın durum yok. Telefondan nasıl güncelleyecek. Tamamen uydurma bir başlık açtın. Yazık.

Artles

Artles

Üye
Rengin ne önemi var anlamıyorumki :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Renk de önemli değil aslında :d: 5800 kullanırken RM bile değiştirdiğimi bilirim.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Uydurma olup olmadığını Birazdan cihazın fotosunu yükler gösteririm Çıkmıyorsa o sizin bahtsızlığınız yapacak bir şey yok ...

----------Eklendi @ 18:48:14 ---------- Yazıldı @ 18:43:27 ----------

----------Eklendi @ 18:49:37 ---------- Yazıldı @ 18:48:14 ----------

----------Eklendi @ 18:50:54 ---------- Yazıldı @ 18:49:37 ----------

Umarım Ekran görüntüleri İnanmayan ve boş konu olduğunu sanan arkadaşlara Kanıt olmuşdur sizin için güncelleme yoksa bu sizin ve cihazınızın Şansızlığı Ne diyeyim ...

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Fotoğrafı koymak yarım saat mi aldı bilmem ama bu ürün kodu için bu sürüm Navifirm'de yok.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Başka işim gücüm yok sadece bu yazılım güncellemesi ile uğraşıyorum sanki aynen yarım saat sürdü başka işlerimden dolayı gördüğün gibi bu ürün kodu ve diğer kodlar için bu renk ve diğer renkler için var yada Nokia sadece bana güzellik yaptı ne diyeyim ...

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Turuncu hariç diğer renkler çıkmıştı hani. Onu nasıl tespit ettin? Her renkten telefonun mu var?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Clubda Satış danışmanıyım Teknik servisden gelen bilgi ile haraket ediyorum servise gelen cihazlarda görünen o ki Turuncu hariç diğer tüm cihazlarda 25.007 kullanılabilir durumda kendi kullandığım cihazdada Pc'de olmayanı bulup güncelledim umarım yeterince tatmin olmuşsundur bu cevap ile yaklaşık 6 senedir bu işin içinde olan biri olarak fazla söze gerek duymuyorum kimseyi inandırmak zorundada değilim ben burada artılarını ve eksilerinden bahsedeceğim yazılımın işi olmayan başka konuya devam etsin ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia clubda olduğuna göre belle nin geliş tarihi ile ilgili bir duyum almışsındır o zaman :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Belleli yeni cihazlar satışa çıkmadan yazılım satış stratejisi olarak bekletilecek diye duydum aralık sonunu yani yeni yılı bulur diyorlar şu 603 701 filan bi gelsin ardından tüm symbian^3 lü cihazlara belleyi fixliycekler ...

kamil_ex

kamil_ex

Üye
hani benim cihazda 059d576 ama gücelleme görünmüyor :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hadi hayırlısı en geç 2012 başlarında gelse harika olur

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hani benim cihazda 059d576 ama gücelleme görünmüyor :S
Cihaz üzerindeki yazılım güncellemelerinden w-lan veya oparatör ile bağlan ve kontrol et dostum eğer yoksa bu nokianın ayıbı herkeze eşit hizmet sağlanmıyor demekdir ...

m542tf

m542tf

Üye
26-10-2011 Saat 16.00 itibari ile Nokia N8 için yeni Anna güncellemesini indirime sundu artıları ve eksileri ile bu sürümü inceleyip sizlerle paylaşacağım 25.007 N8'cilere hayırlı olsun ...----------Eklendi @ 16:25:28 ---------- Yazıldı @ 16:15:10 ----------Nokia TR olan tüm N8 ler için güncellemeyi aktif kılmış yaklaşık bir haftadır kontrol ediyordum yokdu bu gün itibari ile geldi tüm Product'lerde 25.007 Aktif turuncu N8 Hariç .
ben üç gün önce yükledim. Qt sorunlarım devam ediyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı en geç 2012 başlarında gelse harika olur
Yeni cihazların tümü 1ghz lik işlemci barındırıyor ancak N8 C7 C6-01 Gibi cihazlar daha düşük saat hızlarında çalıştığı için sistemi tam anlamı ile adapte etmek için uğraşıyor Nokia Anna sadece bi geçiş dönemi diyebiliriz yeni iconlara tarayıcıya vb... alışma dönemi Belle ise başlı başına bi şaeser olacak zamanla onun üstünede yeni software güncellemeleri çıkacak symbian Osun yeniden doğuşu diyebiliriz buna ...

----------Eklendi @ 19:46:29 ---------- Yazıldı @ 19:43:32 ----------

ben üç gün önce yükledim. Qt sorunlarım devam ediyor
Qt sorunları derken başlıca benim karşılaştığım sorun beta labsın uygulamalarında ki yükleme sorunlarıydı sleeping screen gibi ancak şu anda 0.55 sürümünü sorunsuz kurdum ve çalışıyor cihaza yeniden hard format atıp yüklemeleri o şekilde deneyeceğim bakalım Qt sorunu hala devam ediyormu aslında Qt için yeni versiyon store u indirsen sorun kalmaz onunla birlikte paket halinde yeni Qt kuruluyor zaten cihaza bilgine ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt