Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok kardeşşm öyle demek istemedim mesela -

Kamera çalışıyor.
- Mediabar çalışıyor.
- Kamera'dan silme işlemi yapıldığında "Kamera kullanılıyor" hatası yok.
- Kamera'daki flash simgesi yerine foto-video değişim simgesi mevcut.
- 0 hatasız Türkçe dil eklendi.
- T9 Türkçe yazma dili çalışıyor.

bunlar x6 fw sinde de ar mı ki on soruyorum sadece türkçe dil entegre edilmiş yazıyor da acaba bu hatalar x6 fw sinde de giiderildimi ki

X6 portunda hata yok diye biliyorum. 5230 kullanıcısı olduğum için 5230 için sorun düzeltme yamalarını kullandım ve test ettim ardından onayladım. X6 da hata olmayabilir.

ben dün akşamdan beri kurcalıyorum x6 ya yükledim bir sıkıntı yok. Sadce tuş ışığı modu rambo'nun olan, yeniden başlat ve 4sıra klavyeyi ilave ettim gayet şahane.. Teşekkürler rambo şu an telin browserinden yazıyorum.

Bu CFW orjinal FW portu olduğundan rahatça kullanabilirsin. Bir nevi orjinal X6 fw si gibidir. Yani hiçbir sistem ayarıyla, özelliğiyle vs. oynanmamıştır. Kendin sonradan düzenleyerek istediğin CFW yi elde edebilirsin. Güle güle kullan.

can kardeşim tv out çıkışına bak çalışıyormu büyük bi ihtimal çalışmıyordur ama gene de bi akarmısın

----------Eklendi @ 20:50:50 ---------- Yazıldı @ 20:40:58 ----------

can kardeşim tv out çıkışına bak çalışıyormu büyük bi ihtimal çalışmıyordur ama gene de bi akarmısın

TV-Out yamasız çalışmıyor diye biliyorum.

[QUOTE=b@nlieue13;3956763]rambo kardeş 5800a çıkarcanmı acaba ?[/QUOTE]

Evet.

OzzBozz97

Üye
x6 kullanıcısıyım jaf'ta ape variant ışışığı yanmıyor eksik yok değil mi?

bluemai

bluemai

Üye
evet doğru tespit etmişsin ape variant yanmadı bende de o şekilde flaşla..

OzzBozz97

Üye
tamam sorun olmazsa eğer almanc dil ekleyip flaşlayacağım. Almanca .r** numarası kaç?

alidayi34

Üye
arkadaşlar elinize sağlık ama rar nedir bunun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
x6 kullanıcısıyım jaf'ta ape variant ışışığı yanmıyor eksik yok değil mi?

Flashlayan sorun yaşamamış. O şekilde flashlayabilirsin.

tamam sorun olmazsa eğer almanc dil ekleyip flaşlayacağım. Almanca .r** numarası kaç?

Almanca dil eklemediğim için bilmiyorum :)

arkadaşlar elinize sağlık ama rar nedir bunun

Daha açık söyleyebilir misin? Rar yok. Olurda sorarsa Binh24 yaz.

OzzBozz97

Üye
sağol rambo şu almancayı bulup haftasonu hemen flaşlayacağım. Son bir soru daha: flaşlayınca ses kodeği değişmiyor değil mi? Omega 4.6' da x6 ses kalitesinin bozulduğu söylenmişti bazı konularda.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sağol rambo şu almancayı bulup haftasonu hemen flaşlayacağım. Son bir soru daha: flaşlayınca ses kodeği değişmiyor değil mi? Omega 4.6' da x6 ses kalitesinin bozulduğu söylenmişti bazı konularda.

Ses kodeğini OmegA'da da ellememiştim. Bunda da ellemedim ve başka elleyenin olduğunuda sanmıyorum. Orjinal kodek zaten.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kareşim rambo_ft keşke şu tv çıkışı sorununa da bil el atsak sıf bunun için başlamıyorum fw yapımına nasıl bi çözüm le bunu giderebiliriz bi fikrin var mı can kareşim. .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kareşim rambo_ft keşke şu tv çıkışı sorununa da bil el atsak sıf bunun için başlamıyorum fw yapımına nasıl bi çözüm le bunu giderebiliriz bi fikrin var mı can kareşim. .

TV çıkış sorununu düzelten bir yama mevcut 5800 için.

OzzBozz97

Üye

Ses kodeğini OmegA'da da ellememiştim. Bunda da ellemedim ve başka elleyenin olduğunuda sanmıyorum. Orjinal kodek zaten.

Ses yükseltme yamasından dolayı öyle oldu herhalde o zaman. Almanca .r03 müş bu arada belki birinin işine yarar...

Çalıştı ama ilk açılışta telefonun bataryayı çıkarıp takmam gerekti dokunmatik çalışmadı kriz geçiriyodum yerde :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800 V60 için C6v41 portu eklendi. Yalnız resmi Türkçe 5800 V60 navifirmde çıkmadığı için kendim Türkçe dil oluşturmadım. Fakat C6v40 için oluşturduğum Türkçe dil yamasını deneyebilirsiniz. Bilgiler konuya ekledim.

• Beğen
Tepkiler: ata123321

ata123321

Üye
Nokia 5800 V60 için C6v41 portu eklendi. Yalnız resmi Türkçe 5800 V60 navifirmde çıkmadığı için kendim Türkçe dil oluşturmadım. Fakat C6v40 için oluşturduğum Türkçe dil yamasını deneyebilirsiniz. Bilgiler konuya ekledim.

Hemen deniyorum. Umarım NFE ile başarılı olurum, tecrübem yok resimlerden faydalanacağım :) .
Teşekkürler sonucu yazacağım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim, umarım Türkçe yama sorunsuz uygulanır. Sorunsuz çıkarsa sonucu buraya yazmanızı öneriyorum. Başka kullanıcıların bilgisi olması için konuya yamanın çalışıp çalışmadığını yazacağım.

ata123321

Üye
Rica ederim, umarım Türkçe yama sorunsuz uygulanır. Sorunsuz çıkarsa sonucu buraya yazmanızı öneriyorum. Başka kullanıcıların bilgisi olması için konuya yamanın çalışıp çalışmadığını yazacağım.

2 tane fpsx vardı ben de 60.003 olanı seçip yükledim. Şimdilik Türkçe olmuş şekilde ana ekranı açtım ve fw ilk baştaki "yükleniyor" kısmındayım. Şimdilik beklemedeyim ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yükleniyor kısmı hafıza kartındaki sistem klasörleri nedeniyle çıkıyor. Hafıza kartındaki tanımadığın "sys, resource" gibi klasörleri silip hard format atarsan çok daha temiz bir CFW elde edersin. Böylece telefona önceden kurulu programlar gelmez ve yavaşlık gibi sorunlar ortadan kalkar.

ata123321

Üye
Hocam şimdilik sorun yok, 15 kadar uygulama kurdum dil sorunu da uygulama sorunu da yok ellerine sağlık.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.

v60 ile birlikte browser 7.3.33, Ovi maps 3.06 oluyor ama bu CFW de C6V41 den gelen browser 7.3.31 ve ovi maps 3.04 geliyor.

Merak ettiğim v60 dan neler eksik, neler fazla? Mesela v60 'ın ses codec i yenilenmiş ve ses seviyesi yükseltilmiş bu CFW de hangisi?

ak42

ak42

Üye
kardeşim bunu yüklemek için ilk önce yazılımı v52 den v60 a mı yükseltmem gerekiyor bide alfa sayısal tuş takımı ni c6,01 deki gibi bi kılavye ekleye bilirmiyiz not: telefonda omega 4.6 yüklü, Eğer bu yazılıma yüklenmiyorsa omega 4.6 yüklenir mi öyle bi mod elinde mevcutmu dostum araştırdım bulamadım yardımcı olursam çok makbule geçer

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam şimdilik sorun yok, 15 kadar uygulama kurdum dil sorunu da uygulama sorunu da yok ellerine sağlık.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.

v60 ile birlikte browser 7.3.33, Ovi maps 3.06 oluyor ama bu CFW de C6V41 den gelen browser 7.3.31 ve ovi maps 3.04 geliyor.

Merak ettiğim v60 dan neler eksik, neler fazla? Mesela v60 'ın ses codec i yenilenmiş ve ses seviyesi yükseltilmiş bu CFW de hangisi?

Browser'ın .33üncü versiyonunu mod olarak sonradan yükleyebiliyorsun. Ovi haritaları ise sonradan uygulama olarak telefona yükleyebilirsin. Diğer özellikler konuda yazıyor. Ses kodeği hakkında bir geliştirilme yapılmamış.

kardeşim bunu yüklemek için ilk önce yazılımı v52 den v60 a mı yükseltmem gerekiyor bide alfa sayısal tuş takımı ni c6,01 deki gibi bi kılavye ekleye bilirmiyiz not: telefonda omega 4.6 yüklü, Eğer bu yazılıma yüklenmiyorsa omega 4.6 yüklenir mi öyle bi mod elinde mevcutmu dostum araştırdım bulamadım yardımcı olursam çok makbule geçer

Eğer v52 deysen bu CFW yi yüklemeni önermiyorum. Orjinal V60 navifirme henüz düşmedi. Tuş takımına klavye ekleme kısmını tam olarak anlamadım. Zaten QWERTY klavye mevcut. OmegA yüklüyse V60 çıkana kadar onunla devam etmeni öneriyorum.

-CoNqUeRoR-

Üye
Rambo buna bi 'omega' ayarı çekersin artık ;) ama senden tek ricam orjinal ikonlar ve temalar kalsın. Eğer mümkünse tabii. Yükledim. Sorunsuz çalışıyor...

Üst Alt