Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler. Ben de Omega v4.6 yüklü X6 16gb modeli var.
Bu sayfada vermiş olduğunuz dosyayı JAF ile doğrudan flashlıyor muyuz?
Yoksa temiz bir kurulum için başka bir işlem yapacak mıyız? örneğin telefonu yedekleyip format atıp....vs.
Bu konuda işlem sıralaması varsa kısa bir bilgi verir misiniz?
iyi çalışmalar, iyi forumlar...
"Omega v4.6 yüklü C6-00 görünümlü" X6 dan "standart yeni X6-00 görünümlü" X6 ya dönüş oldu gibi...
Biraz da böyle kullanalım. Emeği geçenlere teşekkürler..

dünden beri kurcalıyorum fw'yi. 1-2 ufak ekleme ile güzel olacak. ancak c6v40 cfw'lerde yaşadığım bir sorun bunda da devam ediyor. müzik çalardan çıkınca ana ekrandaki widgetta son çalınan şarkı kalıyor ancak belli bir süre sonra kayboluyor müzik'e git yazıyor. bunda da aynı. sürekli kalsa ( tekrar müzikçaları açana kadar) fena olmazdı.![]()
yine bu widget ile ilgili. Bazı cfw lerde ana ekrandan music widgetine tıkladıktan sonra geri dedigimde şarkı listesiyle devam ediyo , ama bazılarında geri dedigimde ana ekrana dönüyo belki bazıları için bu normal ama ben bu seçimi nasıl yapabilecegimi ögrenip her cfw de bunu kendi istedigim gibi değiştirmek istiyorum . Bide şarkı numarasına göre sıralama durumu var tabi
hangi dosyayı değiştirmek lazım bilen cevaplarsa sevinirimdünden beri kurcalıyorum fw'yi. 1-2 ufak ekleme ile güzel olacak. ancak c6v40 cfw'lerde yaşadığım bir sorun bunda da devam ediyor. müzik çalardan çıkınca ana ekrandaki widgetta son çalınan şarkı kalıyor ancak belli bir süre sonra kayboluyor müzik'e git yazıyor. bunda da aynı. sürekli kalsa ( tekrar müzikçaları açana kadar) fena olmazdı.![]()
ramblow da otomatik temizleme 1 saate ayarlıymış. Pasife aldım. Ama program kapalı duruyor hep. Kapalıyken de saatte bir temizlik yapıyor mu ki?Acaba Ramblow yüklediğinden olmasın? Ya da benzeri uygulama? Müzik çaları kapatan birşey var. Bende hiçbir zaman kapanmazdı Müzik Çalar. @anil_kilic: Sorun, müzik çalardan çıkıldığında ev ekranına atmasıdır. Bunun çözümü var. Fakat sizin dediğiniz başka birşey. Müzik çalar şarkı listesine geri dönmüyor diyorsunuz.
ramblow da otomatik temizleme 1 saate ayarlıymış. Pasife aldım. Ama program kapalı duruyor hep. Kapalıyken de saatte bir temizlik yapıyor mu ki?
Ramblow açıkken, Müzik Çaları aç. Daha sonra Ramblow görev yöneticisinden Müzik Çaları seç, Seçenekler >> Koruma Değiştir e dokun. Müzik çalar artık Ramblow ile temizlenmeyecek.

kardeşim x6 için olanda hatalar var mı yani sadece tr dil eteğre edilşmiş o kadar yani öyle mi
bugün bir şey daha farkettim. omega 4.6'daki gibi gps simgesi bunda da çıkmıyor![]()