Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

waswar

waswar

Üye
teşekkürler :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler. Ben de Omega v4.6 yüklü X6 16gb modeli var.

Bu sayfada vermiş olduğunuz dosyayı JAF ile doğrudan flashlıyor muyuz?
Yoksa temiz bir kurulum için başka bir işlem yapacak mıyız? örneğin telefonu yedekleyip format atıp....vs.
Bu konuda işlem sıralaması varsa kısa bir bilgi verir misiniz?
iyi çalışmalar, iyi forumlar...

Her CFW de olduğu gibi bildiğimiz JAF flashlama yöntemini kullanıyorsunuz. Yedek almanız sizin yararınıza olur. Mesela benim bir sürü not ve alarmlarım ayarlı. Dosya yöneticisinden yedeklemeden flashlama yapmıyorum. Flashlama ayrıntıları için yine OmegA v4.6 konusunu kullananabilirsiniz.

ysatxE

ysatxE

Üye
Emeğine SağLık BöyLe Bir Şeyi 5800 İçinde BekLiyoruz SabırLa :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sabırla beklediğiniz için teşekkürler.

QwertyXP

Üye
"Omega v4.6 yüklü C6-00 görünümlü" X6 dan "standart yeni X6-00 görünümlü" X6 ya dönüş oldu gibi...
Biraz da böyle kullanalım. Emeği geçenlere teşekkürler..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
"Omega v4.6 yüklü C6-00 görünümlü" X6 dan "standart yeni X6-00 görünümlü" X6 ya dönüş oldu gibi...
Biraz da böyle kullanalım. Emeği geçenlere teşekkürler..

Orjinalini kullanmak size daha güzel gelebilir. Reklamsız :)

Maynard

Maynard

Üye
dünden beri kurcalıyorum fw'yi. 1-2 ufak ekleme ile güzel olacak. ancak c6v40 cfw'lerde yaşadığım bir sorun bunda da devam ediyor. müzik çalardan çıkınca ana ekrandaki widgetta son çalınan şarkı kalıyor ancak belli bir süre sonra kayboluyor müzik'e git yazıyor. bunda da aynı. sürekli kalsa ( tekrar müzikçaları açana kadar) fena olmazdı. :)

anil_kilic

Üye
dünden beri kurcalıyorum fw'yi. 1-2 ufak ekleme ile güzel olacak. ancak c6v40 cfw'lerde yaşadığım bir sorun bunda da devam ediyor. müzik çalardan çıkınca ana ekrandaki widgetta son çalınan şarkı kalıyor ancak belli bir süre sonra kayboluyor müzik'e git yazıyor. bunda da aynı. sürekli kalsa ( tekrar müzikçaları açana kadar) fena olmazdı. :)

Benim sorunum daha değişik bişey :D yine bu widget ile ilgili. Bazı cfw lerde ana ekrandan music widgetine tıkladıktan sonra geri dedigimde şarkı listesiyle devam ediyo , ama bazılarında geri dedigimde ana ekrana dönüyo belki bazıları için bu normal ama ben bu seçimi nasıl yapabilecegimi ögrenip her cfw de bunu kendi istedigim gibi değiştirmek istiyorum . Bide şarkı numarasına göre sıralama durumu var tabi :D hangi dosyayı değiştirmek lazım bilen cevaplarsa sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Acaba Ramblow yüklediğinden olmasın? Ya da benzeri uygulama? Müzik çaları kapatan birşey var. Bende hiçbir zaman kapanmazdı Müzik Çalar.

@anil_kilic: Sorun, müzik çalardan çıkıldığında ev ekranına atmasıdır. Bunun çözümü var. Fakat sizin dediğiniz başka birşey. Müzik çalar şarkı listesine geri dönmüyor diyorsunuz.

Maynard

Maynard

Üye
Acaba Ramblow yüklediğinden olmasın? Ya da benzeri uygulama? Müzik çaları kapatan birşey var. Bende hiçbir zaman kapanmazdı Müzik Çalar. @anil_kilic: Sorun, müzik çalardan çıkıldığında ev ekranına atmasıdır. Bunun çözümü var. Fakat sizin dediğiniz başka birşey. Müzik çalar şarkı listesine geri dönmüyor diyorsunuz.
ramblow da otomatik temizleme 1 saate ayarlıymış. Pasife aldım. Ama program kapalı duruyor hep. Kapalıyken de saatte bir temizlik yapıyor mu ki?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ramblow da otomatik temizleme 1 saate ayarlıymış. Pasife aldım. Ama program kapalı duruyor hep. Kapalıyken de saatte bir temizlik yapıyor mu ki?

Ramblow açıkken, Müzik Çaları aç. Daha sonra Ramblow görev yöneticisinden Müzik Çaları seç, Seçenekler >> Koruma Değiştir e dokun. Müzik çalar artık Ramblow ile temizlenmeyecek.

Maynard

Maynard

Üye

Ramblow açıkken, Müzik Çaları aç. Daha sonra Ramblow görev yöneticisinden Müzik Çaları seç, Seçenekler >> Koruma Değiştir e dokun. Müzik çalar artık Ramblow ile temizlenmeyecek.

teşekkürler. sorun burdadır umarım :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeşim x6 için olanda hatalar var mı yani sadece tr dil eteğre edilşmiş o kadar yani öyle mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim x6 için olanda hatalar var mı yani sadece tr dil eteğre edilşmiş o kadar yani öyle mi

Sen hiç önceden hiç ellenmemiş bir C6 portu kullandın mı? Elimde X6 olmadığı için hatası var mı yok mu bilemicem...

Maynard

Maynard

Üye
bugün bir şey daha farkettim. omega 4.6'daki gibi gps simgesi bunda da çıkmıyor :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bugün bir şey daha farkettim. omega 4.6'daki gibi gps simgesi bunda da çıkmıyor :ehe

Dosya yöneticisinden geri yükleme yaptıysan "Ayarlar" ı seçmeden geri yükleme yaparsan düzelmesi lazım. Şuan bende de gps ikonu görünmüyor, ama ben Ayarlarıda geri yüklemiştim.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
yok kardeşşm öyle demek istemedim mesela -

Kamera çalışıyor.
- Mediabar çalışıyor.
- Kamera'dan silme işlemi yapıldığında "Kamera kullanılıyor" hatası yok.
- Kamera'daki flash simgesi yerine foto-video değişim simgesi mevcut.
- 0 hatasız Türkçe dil eklendi.
- T9 Türkçe yazma dili çalışıyor.

bunlar x6 fw sinde de ar mı ki on soruyorum sadece türkçe dil entegre edilmiş yazıyor da acaba bu hatalar x6 fw sinde de giiderildimi ki

bluemai

bluemai

Üye
ben dün akşamdan beri kurcalıyorum x6 ya yükledim bir sıkıntı yok. Sadce tuş ışığı modu rambo'nun olan, yeniden başlat ve 4sıra klavyeyi ilave ettim gayet şahane.. Teşekkürler rambo şu an telin browserinden yazıyorum.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
can kardeşim tv out çıkışına bak çalışıyormu büyük bi ihtimal çalışmıyordur ama gene de bi akarmısın

----------Eklendi @ 20:50:50 ---------- Yazıldı @ 20:40:58 ----------

can kardeşim tv out çıkışına bak çalışıyormu büyük bi ihtimal çalışmıyordur ama gene de bi akarmısın

LimePie

LimePie

Üye
rambo kardeş 5800a çıkarcanmı acaba ?

Üst Alt