Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

SCAMP

Üye
V60 Portunu Türkçe yapamayanlar için Türkçe Kullanım ve T9 Entegre edildi Sadece İndirdiğiniz dosyadaki rof2 ile arkdaşın vermiş olduğu dosyadaki rof2 yi değiştirin
Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe+T9 Portu:

ak42

ak42

Üye
önerin için çok saol rambo zaten omega 4,6 kopmak istemiyorum kılavye konusunda da demek istediğim c6.01 deki alfasayısal tuş takımı hani okey tusu ve sag sol kaydırma tuşları en altta olan tuş takımı onu demek istemiştim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo buna bi 'omega' ayarı çekersin artık ;) ama senden tek ricam orjinal ikonlar ve temalar kalsın. Eğer mümkünse tabii. Yükledim. Sorunsuz çalışıyor...

Şuan onun üstünde çalışıyorum zaten. Herşeyiyle orjinal olacak ama ekstra özelliklerini ekleyeceğim mutlaka.

V60 Portunu Türkçe yapamayanlar için Türkçe Kullanım ve T9 Entegre edildi Sadece İndirdiğiniz dosyadaki rof2 ile arkdaşın vermiş olduğu dosyadaki rof2 yi değiştirin
Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe+T9 Portu:

Teşekkürler, konuya ekliyorum.

önerin için çok saol rambo zaten omega 4,6 kopmak istemiyorum kılavye konusunda da demek istediğim c6.01 deki alfasayısal tuş takımı hani okey tusu ve sag sol kaydırma tuşları en altta olan tuş takımı onu demek istemiştim

Ekleyebilirsin tabi. Klavye yamalarını kullanırsın. Yalnız forumdaki N8 klavyeleri konusunu kullanmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü o klavyeler CFW yi bozuyor ve flashladığında telefon açılmıyor.

djmatrix

Üye
ilk konuya eklediğin C6v41 Türkçe Rofs2 Dosyası bi yanlışlık yok mu sadece rofs2 olması gerekmiyormu yani bu :

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Türkçe rofs2 dosyasını yeniden isimlendirerek ismini şöyle yapın: RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya link eklerken hata olmuş. İngilizce portun linkini iki defa yazmışım. Şimdi düzelttim.

Rofs2 olayına açıklık getireyim: Kullandığınız Rofs2 herhangi bir C6 CFW sinin Rofs2 si olabilir. Yani V52.0.007, V52.0.101, V60.0.003 kısımları Rofs2 için farketmez. Önemli olan Core'un hangi versiyon olduğudur. Core'un versiyonu V60.0.003'tür. Şurada UDA dosyasının V60.0.001 olması yanlış anlaşılmasın, V60'ın Core'u V60.0.001 UDA istiyor yani eski versiyon falan değil, en güncel UDA dır.

Ben birazdan Türkçe Rofs2 dosyasıyla diğer CORE dosyalarını birleştirip tek link halinde upload yapıcam. Test ettim, JAF ta 4 ışıkta sorunsuz yanıyor.

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo bu 5800 portuna verdiğin modlardan uygulayabilirmiyiz??
ben flashlarken ppm yanmadı kendim seçtim ppme rofs2 dosyasını öyle flahladım bi sorun yok gibi ama düzeltim upload yaparsan daha ii rombo sen işini bilirsin kolay gelsin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, uygulayabilirsin. Ben denedim, hepsi çalışıyor. Yalnız sizler hâlâ CFW yapımına başlamayın. 5800 V60'ı tek link halinde upload yapacağım. O zaman sizlerde CFW yapımına başlayabilirsiniz. Serdar ile benim yaptığım gibi.

pitbull16

pitbull16

Üye
Evet, uygulayabilirsin. Ben denedim, hepsi çalışıyor. Yalnız sizler hâlâ CFW yapımına başlamayın. 5800 V60'ı tek link halinde upload yapacağım. O zaman sizlerde CFW yapımına başlayabilirsiniz. Serdar ile benim yaptığım gibi.
tmm rambo o konuya ne zamn eklersen linki o zamn başlarız zaten bize bilgi verirsin heralde başlayın diye felan gerçi anılbaran daha bilgili gibi o yapsa daha ii olur sanki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Görev ikinizin ;)

djmatrix

Üye
Rambo fw yi yükledim şuana kadar sorunsuz da ama az önce kendiliğnden kapanıp açıldı,haberin olsun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo fw yi yükledim şuana kadar sorunsuz da ama az önce kendiliğnden kapanıp açıldı,haberin olsun :)

Bazen olabilir. 5230'da şuana kadar ters bir durum yok. 5800 da resmi olmayan Türkçe yama yüklendiği için küçük sorunlar olabilir. Resmi V60 navifirme düştüğünde güzel bir Türkçe yama ekleyip yine tek link halinde sunacağım.

----------Eklendi @ 16:25:24 ---------- Yazıldı @ 15:15:37 ----------

Nokia 5800 V60'ın C6v41 Türkçe portu konuya tek link halinde eklendi. Önceki gibi isim değiştirme işlemleri yapmanıza gerek kalmadı.

Maynard

Maynard

Üye
5230 için olanının rofs2'si 50.6.002 versiyon galiba. kurduktan sonra *#0000# yapınca versiyon 50.6.002 gözüküyor. bunun üstüne orjinal v50.0.01 kurabiliriz değil mi gerektiğinde?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flashladığın dosyalarda V50.0.001 yazıyorsa doğru versiyonu yüklemişsin. Versiyon bilgisi önemli değil. Bu versiyon bilgilerini isteyen daha sonra Rofs2 dosyasını düzenleyerek Recource\versions klasöründeki metin belgelerinde yer alan 50.6.002 yi 50.0.001 olarak değiştirebilir. Yani orjinal V50.0.001 i tekrar geri flashlayabilirsin.

Önemli olan Core dosyalarının sürüm numaralarıdır. Rofs2 için versiyon farkı yoktur.

OzzBozz97

Üye
1günlük kullanım sonunda sadece 2 problem var:
1- Müzik çalar 15.2 yükledim ev ekranı widgeti çalışmıyor
2- indirdiğim .wgz dosyalarını ev ekranına nasıl eklerim? İçerik ekle menüsünde çıkmıyorlar :S

-CoNqUeRoR-

Üye
1günlük kullanım sonunda sadece 2 problem var:
1- Müzik çalar 15.2 yükledim ev ekranı widgeti çalışmıyor
2- indirdiğim .wgz dosyalarını ev ekranına nasıl eklerim? İçerik ekle menüsünde çıkmıyorlar :S

Müzik çalar bende güncel geldi zaten. O yüzden widget sıkıntısı yaşamadım. Widget dosyalarını bildiğim kadarıyla ekrana ekleme gibi bi durumun yok. Zaten program çalışıyorsa ve widget destegi varsa otomatik olarak listeye eklenecektir. Bazı programların mesela spb pwshll weather widget gibi patchleri oluyor. öyle ekleniyor.

zinse

Üye
Eline sağlık kardeşim konunun linkini senin adını vererekten başka bir yerde benim durumumda olan br arakadaş için verdim.. Bide vidagette cevapsız cağrılar falan oluyordu o yok mu bu surumde

-CoNqUeRoR-

Üye
Eline sağlık kardeşim konunun linkini senin adını vererekten başka bir yerde benim durumumda olan br arakadaş için verdim.. Bide vidagette cevapsız cağrılar falan oluyordu o yok mu bu surumde

Malesef yok kardeşim. Ama merak etmeyin kısa zamanda Rambo kardeşimiz bu cfw lere bi ayar çekecektir. Ve hiç şüphem yok eksikler giderilecektir...

OzzBozz97

Üye
Müzik çalar bende güncel geldi zaten. O yüzden widget sıkıntısı yaşamadım. Widget dosyalarını bildiğim kadarıyla ekrana ekleme gibi bi durumun yok. Zaten program çalışıyorsa ve widget destegi varsa otomatik olarak listeye eklenecektir. Bazı programların mesela spb pwshll weather widget gibi patchleri oluyor. öyle ekleniyor.
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yok :(

Üst Alt