Rambo buna bi 'omega' ayarı çekersin artıkama senden tek ricam orjinal ikonlar ve temalar kalsın. Eğer mümkünse tabii. Yükledim. Sorunsuz çalışıyor...
V60 Portunu Türkçe yapamayanlar için Türkçe Kullanım ve T9 Entegre edildi Sadece İndirdiğiniz dosyadaki rof2 ile arkdaşın vermiş olduğu dosyadaki rof2 yi değiştirin
Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe+T9 Portu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
önerin için çok saol rambo zaten omega 4,6 kopmak istemiyorum kılavye konusunda da demek istediğim c6.01 deki alfasayısal tuş takımı hani okey tusu ve sag sol kaydırma tuşları en altta olan tuş takımı onu demek istemiştim
peki gerçekte rofs2 v101 mi yoksa v63 mü??Türkçe rofs2 dosyasını yeniden isimlendirerek ismini şöyle yapın: RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05

tmm rambo o konuya ne zamn eklersen linki o zamn başlarız zaten bize bilgi verirsin heralde başlayın diye felan gerçi anılbaran daha bilgili gibi o yapsa daha ii olur sankiEvet, uygulayabilirsin. Ben denedim, hepsi çalışıyor. Yalnız sizler hâlâ CFW yapımına başlamayın. 5800 V60'ı tek link halinde upload yapacağım. O zaman sizlerde CFW yapımına başlayabilirsiniz. Serdar ile benim yaptığım gibi.

Rambo fw yi yükledim şuana kadar sorunsuz da ama az önce kendiliğnden kapanıp açıldı,haberin olsun![]()
1günlük kullanım sonunda sadece 2 problem var:
1- Müzik çalar 15.2 yükledim ev ekranı widgeti çalışmıyor
2- indirdiğim .wgz dosyalarını ev ekranına nasıl eklerim? İçerik ekle menüsünde çıkmıyorlar :S
Eline sağlık kardeşim konunun linkini senin adını vererekten başka bir yerde benim durumumda olan br arakadaş için verdim.. Bide vidagette cevapsız cağrılar falan oluyordu o yok mu bu surumde
desktopnotes ve widgeleon kurdum menüden giriliyor fakat listede yokMüzik çalar bende güncel geldi zaten. O yüzden widget sıkıntısı yaşamadım. Widget dosyalarını bildiğim kadarıyla ekrana ekleme gibi bi durumun yok. Zaten program çalışıyorsa ve widget destegi varsa otomatik olarak listeye eklenecektir. Bazı programların mesela spb pwshll weather widget gibi patchleri oluyor. öyle ekleniyor.