Nokia c7 her türlü soruna cevap burda !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 her türlü soruna cevap burda !!!
Arkadaşlar size elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sorularınızı bekliyorum. '' nokia c7 anlatılmaz yaşanır '' :)

valent

valent

Üye
Şarj sıkıntısınada çözümün varmı?

• Beğen
Tepkiler: black_man

devil____boy

Üye
aynen şarj sorununu çözmen yeterli :alkis

Jerkez38

Jerkez38

Üye
ÇÖZÜM - yanınızda yedek batarya taşıyın :D

02samsat

02samsat

Üye
Arkadaşlar size elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sorularınızı bekliyorum. '' nokia c7 anlatılmaz yaşanır '' :)

8 megapiksel kamerası ile ilgili bir çözümün var mı? Millet 3,2 megapiksel kamerası ile harikalar yaratırken benim Nokia c7 niye hep bulanık çıkarıyor.

valent

valent

Üye
8 megapiksel kamerası ile ilgili bir çözümün var mı? Millet 3,2 megapiksel kamerası ile harikalar yaratırken benim Nokia c7 niye hep bulanık çıkarıyor.
Odaklanma olmadığı için kardeş görüntü kayıyor çekerken elini fazla titretmemeye çalış

devil____boy

Üye
3 soruyla konu kitlendi :kop:

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
:kop: ortada çözümden çok sorun var :ehe

black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit bir çözümü var tema efeklerini kapat, ekran koruyucu saati devre dışı yap, temayı siyah sade bi tema kullan, wireless bulunabilirliği kapat, nfc yi kapat, telefonuda tasaaruf moduna çek şarjın 2 kat daha fazla gidicek :)

----------Eklendi @ 15:36:00 ---------- Yazıldı @ 15:31:25 ----------

bizde oto focus yok adamlar c7 ye herşeyi yapmış ama oto focus tan mahrum bırakmış c7 kamerası focus diye geçiyo resim çekerken titrememen gerek ki net çeksin bende bi program var ama bi resmin boyutu 5 mb oluyor ama kalite ve resim yakınlaştırıp bakıldığında çok kaliteli çekiyor ve zoom eskisine göre 3 kat artıyor istiyen varsa linki veririm ;)

devil____boy

Üye
Çok basit bir çözümü var tema efeklerini kapat, ekran koruyucu saati devre dışı yap, temayı siyah sade bi tema kullan, wireless bulunabilirliği kapat, nfc yi kapat, telefonuda tasaaruf moduna çek şarjın 2 kat daha fazla gidicek :)

----------Eklendi @ 15:36:00 ---------- Yazıldı @ 15:31:25 ----------

bizde oto focus yok adamlar c7 ye herşeyi yapmış ama oto focus tan mahrum bırakmış c7 kamerası focus diye geçiyo resim çekerken titrememen gerek ki net çeksin bende bi program var ama bi resmin boyutu 5 mb oluyor ama kalite ve resim yakınlaştırıp bakıldığında çok kaliteli çekiyor ve zoom eskisine göre 3 kat artıyor istiyen varsa linki veririm ;)

sen ver isteyen kullanır :D

black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
Yüklüyorum linki vericem :)

----------Eklendi @ 16:57:32 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------

sen ver isteyen kullanır :D

PROGRAMI KENDİ ORJİNAL KAMERA PROGRAMI İÇİNE YERLEŞTİRİYOR DOSYALARINI TELEFON MODELİNİZİ YÜKLERKEN SEÇİN 2 SEÇENEK VAR C7 VE N8 DİYE HANGİSİNİ YÜKLİCEKSENİZ ONU İŞARETLİ BIRAKIN PROGRAM ÖZELLİĞİ EKSTRA YAKINLAŞTIRMA, FOTOĞRAF VE VİDEOLARDA 25 OLAN FPS DEGERİ 30 A YÜKSELİYOR DAHA KALİTELİ ÇEKİMLER SUNUYOR.. ;)

LİNK:

• Beğen
Tepkiler: emre2574

devil____boy

Üye
Yüklüyorum linki vericem :)

----------Eklendi @ 16:57:32 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------

PROGRAMI KENDİ ORJİNAL KAMERA PROGRAMI İÇİNE YERLEŞTİRİYOR DOSYALARINI TELEFON MODELİNİZİ YÜKLERKEN SEÇİN 2 SEÇENEK VAR C7 VE N8 DİYE HANGİSİNİ YÜKLİCEKSENİZ ONU İŞARETLİ BIRAKIN PROGRAM ÖZELLİĞİ EKSTRA YAKINLAŞTIRMA, FOTOĞRAF VE VİDEOLARDA 25 OLAN FPS DEGERİ 30 A YÜKSELİYOR DAHA KALİTELİ ÇEKİMLER SUNUYOR.. ;)

LİNK:

:tşk: c7 için yararlı oldu mu peki :hmmm

moishale

Üye
Benim sorunum şu; artık çıldırcam. ilk aldığımda zaten oviye girmiyordu. twitter facebook vs bağlanmıyordu. en son anna sürümü çıkmış ovi suite ile onu güncelliyeyim dedim düzelir. bu sefer aynı sorunların üstüne birde mesajlardaki oturumda özellik desteklenmiyor diyor. başka sorunum yok ama twit facebook gibi sitelere oviye girmek ve mesajın oturum halini kullanmak istiyorum telefoncu 30-40 tl para istiyor yazılım atmak için. internetten araştırdım açıkçası kafam almadı şöyle güzelce izah edecek yol gösterecek olan var mı ? şimdiden teşekkür ederim.

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Yahu siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu ? Bende C7 kullanıcısyım. Gercekten de internete de giriyorum. sürekli msjlaşıyorumda, saatlerce telefon gorüşmeside yapıyorum. Benim sarjım 4 gün oldu en son sarj edeli ve hala şarjım var. Hatta işe gidip gelirken müzik de dinliyorum. Anlamadım bu benim şansımmıdır yoksa sizin mi şanssızlığınızdır. Sadece tek yaptıgım şey cihazı çok fazla şarjda tutmuyorum. Şarjı doldugu an telefonu çekiyorum sarjdan. Umarım sizinde düzelir.

devil____boy

Üye
Yahu siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu ? Bende C7 kullanıcısyım. Gercekten de internete de giriyorum. sürekli msjlaşıyorumda, saatlerce telefon gorüşmeside yapıyorum. Benim sarjım 4 gün oldu en son sarj edeli ve hala şarjım var. Hatta işe gidip gelirken müzik de dinliyorum. Anlamadım bu benim şansımmıdır yoksa sizin mi şanssızlığınızdır. Sadece tek yaptıgım şey cihazı çok fazla şarjda tutmuyorum. Şarjı doldugu an telefonu çekiyorum sarjdan. Umarım sizinde düzelir.

çok şanslısın o zaman ben her akşam şarj etmek zorunda kalıyorum... :vur :ah

meg1ddo

meg1ddo

Üye
navideki 701 belle fw dosyalarını direk C7 ye kuramazmıyız:hmmm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt