Şuan 3 batarya taşımam lazımki eski halinin yerini tutsunÇÖZÜM - yanınızda yedek batarya taşıyın![]()

Arkadaşlar size elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sorularınızı bekliyorum. '' nokia c7 anlatılmaz yaşanır ''![]()
Odaklanma olmadığı için kardeş görüntü kayıyor çekerken elini fazla titretmemeye çalış8 megapiksel kamerası ile ilgili bir çözümün var mı? Millet 3,2 megapiksel kamerası ile harikalar yaratırken benim Nokia c7 niye hep bulanık çıkarıyor.

Çok basit bir çözümü var tema efeklerini kapat, ekran koruyucu saati devre dışı yap, temayı siyah sade bi tema kullan, wireless bulunabilirliği kapat, nfc yi kapat, telefonuda tasaaruf moduna çek şarjın 2 kat daha fazla gidicek
----------Eklendi @ 15:36:00 ---------- Yazıldı @ 15:31:25 ----------
bizde oto focus yok adamlar c7 ye herşeyi yapmış ama oto focus tan mahrum bırakmış c7 kamerası focus diye geçiyo resim çekerken titrememen gerek ki net çeksin bende bi program var ama bi resmin boyutu 5 mb oluyor ama kalite ve resim yakınlaştırıp bakıldığında çok kaliteli çekiyor ve zoom eskisine göre 3 kat artıyor istiyen varsa linki veririm![]()

sen ver isteyen kullanır![]()
Yüklüyorum linki vericem
----------Eklendi @ 16:57:32 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------
PROGRAMI KENDİ ORJİNAL KAMERA PROGRAMI İÇİNE YERLEŞTİRİYOR DOSYALARINI TELEFON MODELİNİZİ YÜKLERKEN SEÇİN 2 SEÇENEK VAR C7 VE N8 DİYE HANGİSİNİ YÜKLİCEKSENİZ ONU İŞARETLİ BIRAKIN PROGRAM ÖZELLİĞİ EKSTRA YAKINLAŞTIRMA, FOTOĞRAF VE VİDEOLARDA 25 OLAN FPS DEGERİ 30 A YÜKSELİYOR DAHA KALİTELİ ÇEKİMLER SUNUYOR..
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
c7 için yararlı oldu mu peki 
evet bence güzel bi uygulamaC7 için yararlı oldu mu peki
![]()
Yahu siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu ? Bende C7 kullanıcısyım. Gercekten de internete de giriyorum. sürekli msjlaşıyorumda, saatlerce telefon gorüşmeside yapıyorum. Benim sarjım 4 gün oldu en son sarj edeli ve hala şarjım var. Hatta işe gidip gelirken müzik de dinliyorum. Anlamadım bu benim şansımmıdır yoksa sizin mi şanssızlığınızdır. Sadece tek yaptıgım şey cihazı çok fazla şarjda tutmuyorum. Şarjı doldugu an telefonu çekiyorum sarjdan. Umarım sizinde düzelir.

malesef kuramassınnavideki 701 belle fw dosyalarını direk C7 ye kuramazmıyız...