ideos x5 alcam ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 alcam ama...
huawei ideos x5 alıcam ozellikleri bakımından bu fiyata suanda en iyi bu telefon var ama turkiyede yenı tanınan bir marka 2 yıl k.vk garantısı var ama sarj aletını kaybetsem dusursem bozulsa veya sorunlu cıksa degistirebilirmiyim

telefon ozellik bakımından iyi ama kalitesini bilmiyorum kalitesi ve teknik servısı hakkında bilgi verebilece kolan varmı bu arada telefondan muzık dinlemeyi seven biriyim hoparloru nasıl telefonun ses kaliteli cıkıyor mu ?

coacoa

Üye
arkadas sende kacıncı konun bu? diğer konuyu up yap bu tarz konularda herkes kullandığı telefonu yazıyo ama göz var akıl var yani su özelliklerden bu paraya daha iyisi varsa yazsın arkadaşlar

ideos x5 işlemci Qualcomm MSM 7230 800MHz
ideos x5 ram 512 MB
ideos x5 480x800
ideos x5 pixel 246 PPI
ideos x5 Adobe Flash
ideos x5 veri aktarım
HSDPA(14.4 Mbps)

yok bulamazlar :D

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ben diyorumki teknik ozellliklerden haberım var gayet iyi telefon bu fiyata ama teknik servısı yok turkiyede bi parcası bozulsa ne yapcam ? onu soruyorum

coacoa

Üye
kardes ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ben diyorumki teknik ozellliklerden haberım var gayet iyi telefon bu fiyata ama teknik servısı yok turkiyede bi parcası bozulsa ne yapcam ? onu soruyorum
bende diyorumki ufak kardeşim o konudan devam ordan sor burda ideos x5 kullanan cok adam var yardım ederler neden bu tarz konulardan açıyosun sürekli bataryası bozulursa gidersin yaptırırsın koca kvk var sen neyi soruyosun daha ?

kvk kardeşim dur kocaman yazim kvk

y n s c n

y n s c n

Üye

KVK teknik servisliğini üstlenmiş işte kendin demişsin, bi parçası bozulsa onlar karşılayacaklar bunun baska bi mantığı yok.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
tamam ozaman telefonu kacırmıyayım en gec ayın 24 unde elimde :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Telefonun şarj cihazı usb şarj kulaklık girişide 3.5 mm yani kulaklığıda şarjıda her yerde bulabilirsin harika bi telefon kaçırmamanı öneririm.

karayel90

karayel90

Üye
Elini çabuk tut derim

Arkadaşlar bundan sonra
alacağıınız cep
telefonlarında telefonun
değeri 400 tl altında ise
50-60 tl 400 tl üzerinde ise
100-150 tl tahmini bir ötv
zamlanması olacaktır

Bilgilerinize

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
KVK ​diyorum başka bişi demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt