Kararsiz kaldim lütfen yardimci olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Kararsiz kaldim lütfen yardimci olun
Abilerim,ablalarim,kardeslerim ben samsung gt b3410 kullanicisiyim telefonumu degistirmek istiyorum ama ne alacagima karar veremiyorum bütcem 500 tl nokia samsung fark etmez ben nokia c6-01 den yanaym siz ne onerirsiniz lutfen yardimci olun.

anılbaran

anılbaran

Üye
tm c6-01 iste

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ben Nokia'dan uzak dur derim. Neden dersen bahsettiğin modeli denemedim ama Nokia nın son yıllarda çıkardığı çoğu cihaz sitabil çalışmıyor donmalar resetler vs.. vs.. Bir sürü işletim sistemi denemesi buna bir örnek zaten :)

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
sizden bana yol göstermenizi istiyorum nokia yi bende begenmiyorum ama kime sorsam super harika felan .

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
tamam samsungdan ne öneriyorsunuz
istedigim ozellikler

1.3g
2.wi fi
3.youtube den video izlemek;)
4.android(tabi ucuzsa)
5.en az 5mp kamera
6.kapasitif ekran
7.ileride sorun yaratmayacak bir telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
ileerde sorun cıkartır ama digerlerini bılemem ;)

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
maxicepte dolasirken bazi arkadaslar gio yu onermisler ne dersiniz

kpln04

kpln04

Üye
İdeos x5

Ocean258

Ocean258

Üye
ben nokidan vazgec derım hocam.. android bu kadar kendını gelıstırıp yayılmaya devam edersen symbian gıbı düşüşte olan bı işletim sistemine sahip telefon almanın bı mantıgı yok bence.. Android'li bi telefon almanı tavsıye ederım Samsung olabilir bu yada Lg ben Optimus black kullanıyorum gercı bu senın fıyat aralıgında bı telefon degıl ama kalıtelı teelfonlar uretıyorlar gercekten.. Lg ve samsung'a bak derım ben..

y n s c n

y n s c n

Üye
C6 almaktansa x5 alman daha iyi olur, arada ram ve işlemci farkı var..

coacoa

Üye
nokia sadece ismiyle yola devam ediyor baska numarası yok son 3 senedir yaptığı telefonlar ortada

kloı123

kloı123

Üye
ben ideos x5 dusunuyorum ozelliklerinin hepsını biliyorum ama tanınmayan marka turkiyede teknik servısı varmı bozulsa ne olur çin malı kalitesiz diyorlar ama telefonu begendım kime açsam konuyu sakın alma diyorlar ama alma diyenlerin telefonu arastırdıgı veya bildigi yok

kloı123

kloı123

Üye
alma diyen adamlar telefonu bir kere görmemiş aklının ucunda kalmıs ego tatminci arkadaşlar ya sen ne diyosun bu forumda ideos x5 vs c6 01 karşılaştıran adamlar var gelde gülme
abi yazmayim diyorumda bıktım bu forumdaki ego tatminci telefondan anlamayan arkadaşlardan baska hiçbir yerde yok adamlar ne kullanırsa kullansın tak diye eleştiriyolar bi burda gördüm yani göz göre göre c6 01 daha iyi diyen adam gitsin kendini köprüden atsın arkadas daha iyi demeyin bari bir bahane arıyosanız nokia daha iyi marka yazın yani pes artık

ideos x5 işlemci Qualcomm MSM 7230 800MHz ---- c6 01 işlemci arm11 680 mhz
ideos x5 ram 512 MB ----- c6 01 ram 256 mb
ideos x5 480x800 ----- c6 01 360x640
ideos x5 pixel 246 PPI----- c6 01 pixel 229 PPI
ideos x5 Adobe Flash----- c6 01 flash lite
ideos x5 veri aktarım
HSDPA (14.4 Mbps) c6 01 HSDPA (10.2 Mbps)
ideos x5 android market----- c6 01 ovi store​
kardes tabiki ideos x5 büyük farkla onde o fiyata o telefon rüya gibi ama tek sorum batarya bozulsa ne yapabilirim yanı yenı marka huawei boyle devam etse emınım nokia yı farkla gecer ama teknık servısı yok suanda turkiyede batarya bozulsa veya her hangı sorun ne yapabilirm ?

coacoa

Üye
kardes tabiki ideos x5 büyük farkla onde o fiyata o telefon rüya gibi ama tek sorum batarya bozulsa ne yapabilirim yanı yenı marka huawei boyle devam etse emınım nokia yı farkla gecer ama teknık servısı yok suanda turkiyede batarya bozulsa veya her hangı sorun ne yapabilirm ?
kvk kardeşim dur kocaman yazim kvk

kloı123

kloı123

Üye
kvk kardeşim dur kocaman yazim kvk
kardes simdi ben aldım diyelim bu ideos x5 ben şanssız bi ınsanım emınım bı hata ile karsılascam telefonu nereye vercem servise gidecek ya adamlar servise almazsa benım telefonu

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
sayın admin ben kararımı verdim nokia c6-01 alacağım eğer sen de uygun görürsen konuyu kilitleyebilirsin ve ya silebilirsin de.:)(emir vermek gibi anlama.)

futbol123

futbol123

Üye
samsung gio ve huawai ideos x5 i tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt