Vodafone 945 fiyatı?

Sponsorlu Bağlantılar

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 fiyatı?
Arkadaşlar vodafone 945 telefonunu direk satıyor mu kampanyasız?peşin fiyatı ne kadar? çok acil lazım bu bilgi

futbol123

futbol123

Üye
evet satılıyor 329tl

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
Oww 29 mu? İki tane 600e alırım heralde

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
Smart mı?acaba tek faturalı hatta iki tane kampanyadan verırler mi 945i?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ayda 5 tl ye alabilirsin 120 tl ye gelir ve ilk ay 1,5 GB internet de hediye :ehe

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama bizim hat 12aylık kontratlı buna olmuyormuş 24aylıklara veriyorlar babamı ikna edip 24aylığa çevirtseydim 2 tane alabilirmiyiz acaba

baranselona

baranselona

Üye
600 liranız varsa vodafone 945 önermem doğru düzgün oyun oynayamazsınız - çoğu oyunda sensörleri tekılıyor(nfs shft vb.)- ekran kaliteside iyi değil ayrıca sesi çok az 300 liraya çok iyi telefon ama 600 liranız varsa dediğim özellikler rahatsızlık uyandırır...

mediamarkt ta 357 liraydı vodafone 945 bikaç ay önce 300-350 lira arası bi fiyatı var...

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
600 var ama 2 tel almam lazım

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bence biraz daha bekleyin. Vodafona Smart'ı çıkarttıysa yakında bi Üstünüde çıkarır

baranselona

baranselona

Üye
945 optimus me den daha iyi

diğer dediğim donanımsal(dış donanım) eksiklikler sizin için sorun olmazsa 945 iyidir... dediğim eksiklikler sizin için önemliyse diğer cihaz kampanyalarını bekleyin demek istemiştim... bulursanız 945 te iyi cihazdır launcher(tema) yükleyince menüsü çoğu android telefondan çok daha akıcı oluyor...

kpln04

kpln04

Üye
    Konu Sahibi
diğer dediğim donanımsal(dış donanım) eksiklikler sizin için sorun olmazsa 945 iyidir... dediğim eksiklikler sizin için önemliyse diğer cihaz kampanyalarını bekleyin demek istemiştim... bulursanız 945 te iyi cihazdır launcher(tema) yükleyince menüsü çoğu android telefondan çok daha akıcı oluyor...
ne gibi sorunları var ki belırgin olan?

Takipçi Satın Al

Üst Alt