Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Çok çok teşekkür ediyorum Ercan. :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ram az, yetmiyor diyenlere güzel cevap.:)

Symbian^3 işletim sistemini kullanan telefonlar Belle ile piyasaya sürülseydi, kimse bir şey diyemezdi zaten telefonun performansı hakkında.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
artık ne diyeceğimi bilemiyorum 8460kb yiyor oyun ki bu oyun 300mv lik bir oyun direk novayı filan portlasak olmadı real racing filan hey yavrum be bu arada keşke nokia bırakmasa symbianı demeye başladı millet ona şaşıyorum hele yeni cihazlarla ne olur bu performans yani ios seviyesini yakalamış durumda symbianın belle sürümü

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
artık ne diyeceğimi bilemiyorum 8460kb yiyor oyun ki bu oyun 300mv lik bir oyun direk novayı filan portlasak olmadı real racing filan hey yavrum be bu arada keşke nokia bırakmasa symbianı demeye başladı millet ona şaşıyorum hele yeni cihazlarla ne olur bu performans yani ios seviyesini yakalamış durumda symbianın belle sürümü

Zaten Speedy Go programı her şeyi açıklıyor.

PR1.2 kullanırken aldığım puan 800 civarı,

Anna kullanırken 1100 civarı,

Belle kullanıyorum verdiği puan 2200'ün üstünde :)

Uruloki

Uruloki

Üye
vay be o da iyiymiş bende mi flashlasam teli

Lenneth

Üye
Opera Mobile yükledim ite kaka, dili ingilizce yapacaksında uygulamalar beğenecek yüklenecek...

Anna'daki performansının yarısı bile değil hızı berbat. Şunu Belle midir nedir artık stabil sürümü çıksın N8'imi elime alma isteği oluştursun biraz.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
vay be o da iyiymiş bende mi flashlasam teli

Anna mı kullanıyorsun sen?

Belle'nin farkını yaşamalısın. Hem optimizasyon-performans açısından, hem de görüntü açısından :)

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle katılıyorum.

----------Eklendi @ 23:08:12 ---------- Yazıldı @ 23:06:53 ----------

Opera Mobile yükledim ite kaka, dili ingilizce yapacaksında uygulamalar beğenecek yüklenecek...Anna'daki performansının yarısı bile değil hızı berbat. Şunu Belle midir nedir artık stabil sürümü çıksın N8'imi elime alma isteği oluştursun biraz.
Binlerce olumlu yorum içinden bir istisna...

Lenneth

Üye
Kesinlikle katılıyorum.

----------Eklendi @ 23:08:12 ---------- Yazıldı @ 23:06:53 ----------

Binlerce olumlu yorum içinden bir istisna...

İvo 3.1 cfw + Türkçe kullanıyorum, telefonumun dili ingilizce uygulama yüklemek için 2-3 gün önce Ovi Store'dan Opera Mobile indirdim. Bugün deneme fırsatı buldum Anna'daki performansının yarısını bile veremiyor.

Sorun bendeyse eğer yeniden flash atayım deneyenler söylesin ?

pRime.

pRime.

Üye
İvo 3.1 cfw + Türkçe kullanıyorum, telefonumun dili ingilizce uygulama yüklemek için 2-3 gün önce Ovi Store'dan Opera Mobile indirdim. Bugün deneme fırsatı buldum Anna'daki performansının yarısını bile veremiyor.Sorun bendeyse eğer yeniden flash atayım deneyenler söylesin ?
Diğerleri niye performansın doruklarını yaşarken senin telefon bu kadar kötü bir türlü anlamıyorum.

Lenneth

Üye
Diğerleri niye performansın doruklarını yaşarken senin telefon bu kadar kötü bir türlü anlamıyorum.

Symbian'ın kendi uygulamaları Anna'ya göre daha hızlı ama marketten veya forumdan indirdiğim uygulamalar Anna'ya göre daha yavaş çalışıyor. Fruit ninja yavaş yükleniyor, Angry Birds falan da aynı şekilde.. Oynanışta sorun yok ama en büyük sıkıntıyı Opera Mobile ile yaşadım.

pRime.

pRime.

Üye
Symbian'ın kendi uygulamaları Anna'ya göre daha hızlı ama marketten veya forumdan indirdiğim uygulamalar Anna'ya göre daha yavaş çalışıyor. Fruit ninja yavaş yükleniyor, Angry Birds falan da aynı şekilde.. Oynanışta sorun yok ama en büyük sıkıntıyı Opera Mobile ile yaşadım.
Belle kuran diğer kişilere sor?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
asphalt 6 tekrar portlanmali:) belleye yakisir bi kac oyun daha cikar elbet:) nokia son dakkada golunu atmadan birakmaz symbianin pesini..

raikirin

raikirin

Üye
Bu konu sabitlenmeli..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vay be! işte budur :)

----------Eklendi @ 04:48:01 ---------- Yazıldı @ 04:46:15 ----------

Nokia'nın N9 'a duyduğu güvenin arkasında bir nükleer bomba vardı zaten şimdi havaya atıldı yakında yere düşer patlar ışığının ve etkisinin bize ulaşması fazla sürmez umarım :)

m542tf

m542tf

Üye
gelecek yine bize güzel olacak :)

Üst Alt