Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

noar

noar

Üye
anna'yi yukledigim zaman evet vardi hatirliyorum, belle'de galiba kaldirilmis..

diyer yontemleri yaptim bakalim, sonucu yazarim

emegine saglik.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

korkusuz202

Üye
Arkdaş eline ayağına beynine herşeyine sağlık ...işe yaradı..ilk önce hard format attım sonra dediklerini yaptım oldu..:)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
hadi bakalım yaptık şimdi deneme zamanı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benim şarjdan yana bir sorunum yok zaten dolu dolu kullanıyorum ve 20 saat gidiyor
ama bana N8'in şarjı 2 gün gidiyor demeyin.. kullanmassanız gider 4 günde gider ama gerçekten kullanan adamın telefonu 2. günü bitirirse nokia o telefonun sahibine harbiden güzellik yapmıştır.. :)

----------Eklendi @ 03:35:24 ---------- Yazıldı @ 03:28:10 ----------

o 2-3 gün kullanmama rağmen şarjı yarıda diyen arkadaşım gel senle bir test yapalım gör bakalım şarjın kaç saat dayanabilecek :)
önce telefonunun şarjının ilk batarya zayıf uyarısı verdiği an telefonunu güç moduna al şarj yiyebilecek herşeyi kapat açık hiçbişe olmasın bu konudakileri de yap telefonunu hatsıza al ve telefonuna 10 saatlik bir video at sonra şarjını bitirmek için onu bunu kurcala.. bittimi o zaman şarja tak bekle dolsun sonra telefon şarjdayken pin kodunu gir bekleme ekranına gel şarjı çıkart şimdi şarjın ful ve tüm ayarların bataryayı koruyacak şekilde yapılandırılmıştır :)

şimdi 10 saatlik videoyu aç hiç bişeye elleme bırak git video kendi kendine oynasın 6.5 saat sonra geri gel göreceksinki sen yayına geldikten 1-1.5 saat sonra şarjın bitecek :oke:
denenmiştir

----------Eklendi @ 03:40:10 ---------- Yazıldı @ 03:35:24 ----------

bundan ötesi yok...

İsmail Çolak

Üye
denilenleri yapıpta 20 saat gidiyorsa şarjın hiç elinden bırakmıyorsun heralde

Oz'

Üye
N8 i normal kulanıyorum ıstediğim her işimi goruyorum internet tel.görüsmesi msj ne bılım bana gun ıcınde ne lazım oluyorsa zaten face 7/24 acık (hatta bır ara wlan taramasnı acık bıraktım yani tel.dewamlı bırseyler arıyor yeniliyor eskıtıyor falan ) 1.5 gun rahat gıdıyor cokda memnunum anna da ole sarj sorunu wardı 7 8 saat sonra sarj bıtıyordu ama1 gun surdu bu ddgım olay sonra duzeldi...3G olan sebeke secımını cift mod yapın sarj sorunu kokden cozuluyor... :))

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
denilenleri yapıpta 20 saat gidiyorsa şarjın hiç elinden bırakmıyorsun heralde
denilenleri her gün apmıyorum yav o 2-3 gün gidiyor diyen arkadaşlara gerçekle yüzleşmeleri için bir yol gösterdim sadece bende bunu bir iki defa yaptım normal şartlarda evet elimden düşmüyor ama tutupta sürekli video sürekli oyun sürekli internette değilim tabi ara ara yapıyorum bunları 20 saat gidiyor zaten hiç elimden düşürmesem benim de 8-10 saate şarjım anca yeter

cem_durukan

cem_durukan

Üye
kardeşim eline koluna saglık hard format attım tel ve dediklerini uyguladım dün sonra teli sarj edip elime aldım 2 saat hero of sparta oynadım rahat sürekli msj larşıyorum 300 ün üstünde mesaj attım bayada görüşme yaptım ve şu an itibari ile yarısından fazlası duruyor :) tabi tema efektlerini kaldırdım ve 3g yerine gsm kullanıyorum

okan243

Üye
son aşamayı anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz?

drhenry_14

drhenry_14

Üye
ben test etmeye devam ediyorum bugün 4. gün %50 gösteriyor 24 saat açık, telefonu gerekli olduğu kardar kullanıyorum ve güç tasarrufu açık, bir de şarjım tam bitince güç tasarrufu kapalı deniyeceğim bakalım o ne kadar gidecek

khimaira

Üye
Yöntemi denedim, gayet başarılı. Öğlene kadar biten şarjım bugun akşam olmasına karşın gözüküyor. Teşekkür eder, herkese tavsiye ederim...

hyperia

Üye
Gayet işe yarıyor, teşekkür ederim

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
dediklerini henüz uygulayabildim bakalım sonuç nasıl olacak bilgilendirme için teşekkürler :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

kraldost

kraldost

Üye
belle yükleyin bana üç gün gidiyor günde ortalama 1ila 2 saat oyun oynuyor vede konuşuyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
şu sızıntılardan başınıza bir iş gelecek ama hadi hayırlısı

musti423

Üye
Symbian Anna Şarj Problemi ÇekenlerCihaza artık gönül rahatlığıyla Anna’yı yükleyin. Ben neler yaptım anlatayım:Kaç defa phoenix ile firmware attım bilmiyorum ama yine olmadı yine olmadı. En son Resetleme sorununu giderdim ama şarjı ilk 8 saat boyunca 7 kademede duruyor, sonra sırayla tık tık düşmeye başlıyor. Benim kullanmama göre 12-15 saat arası değişiyordu. Tekrardan bazı forumlarda yazanlar yapmaya karar verdim, pek ümidim yoktu ama deneyeyim dedim yinede.1- Micro SD karta Tlf.dan yedek aldım. ( Menu-uygulamalar-ofis-dosya yöneticisi- yedekleme.) 2- Usb den pc ye Depolama modunda bağlayıp, Images – Sounds – Videos klasörlerini yedek aldım. Başka bir şey kopyalamayın.3- Micro SD hafıza kartını çıkartın.4- *#7370# ile Reset attım. (2-3 dakika falan beyaz ekranda bekletiyor)5- Tlf. Açıldı ve Nokia ovi hesabıyla cihazı etkinleştirdim.6- Hemen ardından. Mass Memory ye Format attım. 7- *#7780# ile Fabrika ayalarına geri döndüm.8- Menu – Uygulamalar – Bul linkine tıkladım seçenekler – Ayarlar ve her iki şıkkı kapalı moduna getirip, Geri ve seçenekler çıkış.9- Uygulamalar içerisinde Yazılım güncelleme tıkladım ve oradaki Anna güncellemesini – Ovi mağaza - sosyal yazan güncellemeleri yaptım. 10- Uygulamalar içerisinde Ofis – intranet giriş yaptım. Seçenekler Ayarlar Bağlantıda webi açı Kapalı modunda ve seçenekler Gelişmiş Ayarlar TLS ve NTLM v1.0 var her ikisini de Kapalı moda getirdim. Seçenekler ve çıkış. Ofis içerisinde communicator açtım. Genel sayfasına geldim, ne varsa kapalı moda getirdim sadece Pil tasarruf modunu Açık bıraktım. Sonra çıkış yaptım.11- Menu – Haritalara giriş yaparak Ovi haritaları ayarlar internet çevrimiçi, sonra navigasyon ve Türkçe Kadın yüklemesi yaptım. Daha sonra ana menüde güncelle tıklayarak, harita yükle Asya – Türkiye Haritası 160Mb olarak haritayı da güncelledim. (Bu isteğe bağlı bir şey, ben kullanıyorum)12- Sonra Ovi Mağazayı açtım kendi hesabımda bulunan Qtorch (Ekran feneri) ve Weather (Hava durumu) yüklemesini yaptım. (isteğe bağlı)13- Micro SD hafıza kartındaki özel belgelerinizi pc ye yedekleyin ve kartın içinde görmediğiniz F:\Backup klasörünü de yedekleyin. Sonra karta format atın. Tekrar backup klasörü yerine koyun ve resim ve videolarınızı geri yükleyin ve kartı tlf.a takın.14- Yedekleme ayarlarından seçenekler geri yükle, Rehber – Mesajlar – Ajanda – Yer imlerini geri yükleyin, (Bana lazım olanlar bunlardı). Tlf kapanıp açılacak. 15- Sonra tlf.u kendiniz nasıl ayarlıyorsanız öyle ayar edin, tercihler, temalar, arama ayarları vs. ( ben şimdilik temaya bişe yüklemedim, Midnight Black teması aktif. Sadece masaüstüne resim koydum o kadar.16- Usb den tlf.u depolama olarak tekrar bağlayın ve sadece images, sounds, videos klasörlerindeki resim ıvır zıvırlarınızı geri yükleyin. İşlem bu kadar. Tlf da 3 tane masaüstü olduğunu biliyorsunuz zaten. Bütün ekranlarda 5 saniye bekleyin. Bunu niye mi yapıyoruz? Tlf reset attığında bu masaüstüne tekrar geldiğinizde kısayollar yeniden şekilleniyor, eğer tuş kilidini açtığınızda bu masaüstündekiler şekillerini koruyorsa reset atmamıştır. Eğer yeniden şekil alıyorsa tlf reset atmış demektir. Ben de bu konuda forum sitelerinden tutunda Nokia müş.hizm. lerine kadar her yere başvurdum ama bu sorun çok yeni olduğu için henüz kimse ne yapacağını bilmemektedir. Ben çok uğraştım ve sonunda başardım. Gece saat 12 ye yakındı tlf şarjı 2 çizgi ( ) seviyesindeydi, sabah 10da şarjı 1 kademeye düştü. 1 saatlik bekleme süresinden sonra 1nci kademede iken 35dk lık konuşma sırasında kapandı.Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir, kendinize iyi bakın, yapamazsanız da sinirlenmeyin, söylediğim cümleleri güzelce okuyarak ve sizden daha iyi bilen bir kişiyle beraber yapın. Bu işlemler için ortalama süreniz 1- 1.5 saat arası.
işlemleri yapıp da başarabilenler bana bir e-mail atarlarsa memnun olurum... [email protected]

mirzasinan

mirzasinan

Üye
tsk emegine sağlık

Üst Alt