Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
sıfır anna ile tüm ayarları yaptım arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için kullanılan program dışında bir şey yüklemedim, orta seviye aydınlatma, çift mod açık yarım saat telefon görüşmesi yaklaşık yarım saat 3g internet, 35 sms ile 13 saat dayandı şarj..

dün cevahir nokia ile görüştüm getir biz yükleyelim dediler ama götürmedim ekstra birşey yapabileceklerini sanmıyorum herşeyi temizleyip sorunsuz flash attım zaten telde mi sorun var yoksa batarya mı bozuk anlamış değilim :bilmm :aha: :bilmm

pRime.

pRime.

Üye
mobile guard ile telefonu her kapatıp açtığında uygulamaları kapatmanmı gerekiyor yoksa otomatik kendimi kapatıyor sonra oda arka planda çalışacağı için şarj yemezmi
Evet maalesef her açıp kapadığında tekrar kapatman gerekiyor fakat program şarj süresini etkilemiyor o konuda korkun olmasın. Bide senin yöntemi de uyguladım saol anlatım için, bu şekilde hiç şarj sıkıntım yok.

drhenry_14

drhenry_14

Üye
ben bütün işlemleri yaptım şuan iyi gidiyor bakalım bugün 2.gün %100 gösteriyor

devil____boy

Üye

İsmail Çolak

Üye
ben belle kullanıyorum 4.gün ve yüzde50de şuan

ikaratilki

Üye
1 gün gitmeyen sarj bu işlemlerden sonra 2 gün oldu şuan son 2 diş şarj var

e_smile

Üye
bi bana etki etmedi galiba ya :s günde 2 saat oyun oynuorm otobüste çat geceye kalmıyor off of

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

İsmail Çolak

Üye
arkadaş hiç dokunmuyor herhalde telefona..2 gün 0 olması imkansız..

bende belle kullanıyorum günde 1 saat wi-fi ile internet yarım saat konuşma + birazda kurcalıyorum şuan 4. günde ve şarj yarıda

korkusuz202

Üye
Telefon servisten geldi fakat hiçbirşey ollmadı ...Şarj sorunu devam ediyor..hard format attım birde dediklerini uyguladım bakalım yarın şarj dayanacakmı..

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar internet, oyun şarjı çabuk bitirir. Ben internete çok bağlıyorum önceden 6 saatte bitiyordu şimdi akşama kadar şarjım bitmiyor.

aasime

aasime

Üye
Arkadaşım, telefonumun şarjı Anna'dan önceki seviyeye döndü. Teşşekkür ederim.

e_smile

Üye
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım, telefonumun şarjı Anna'dan önceki seviyeye döndü. Teşşekkür ederim.

rica ederim bir tek sen abarmamışsın benimkide annadan önceki halinde ya diyer arkadaşların bataryası farklı yada bizim batarya bozuk diyecem ama bağzı testler yaptım batarya normal görünüyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bi deneyelim bkalım

İsmail Çolak

Üye
telefonum 059d1f9 kodlu yani yurtdışı ama türkiyeden aldım yazanları uyguladım şuan 5. günümdeyim ve 1diş şarj yani en dipte ve batarya zayıf uyarısı felanda vermedi. arkadaşların da dediği gibi *#7370# yaptıktan sonra bide fabrika ayarlarına çevirdim sanki hiç belle kurmamışım ilk günkü sistemi gibi gidiyor şarjı.

noar

noar

Üye
Arkadaslar bende ivo'nun Belle'si yuklu :) ayarlarda hepsini yaptim bir tek intraneti bulamadim..
Bu intranet nerde bilen veya goren varmi :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarda

noar

noar

Üye
Uygulamalarda yok..
Galiba Belle'de (ivo777 v3.1) bu uygulama yok cunku hic bir yerde bulamadim.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
belle kullanmadım onun için yorum yapamıyacam ama annada uygulamaların içinde var

Üst Alt