Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

m.d.g.35

Üye
benim 48 saati geçti ve birtürlü bitiremiyorum tel elimden hiç düşmüyor öncedrn flas üstüne flas format üstüne format çıldırmıstım artık helal sana cardanadam eline emegine saglık n8 i satıcaktım nerdeyse

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hepinize rica ederim arkadaşlar baktım kimsenin bir yöntem bulacağı yok ben haledeyim dedim:)

cuneyt4141

Üye
Şimdi C7 için ayarladım bakalım fark edecekmi...Teşekkürler emeğinize...

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
helal olsun kardeş sana tebrikler.ayrıca bu uygulama yükleyecekken neden otomatik iptal ettiğini de söylerseniz sevinirim :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun kardeş sana tebrikler.ayrıca bu uygulama yükleyecekken neden otomatik iptal ettiğini de söylerseniz sevinirim :oke:

qt dil sorunu var heralde bellede bu sorunu yaşıyacağımızı sanmıyorum çünkü nokia ya mail attım bu sorunla ilgili bu konu hakında çalışıldığını söyledi

brifing

Üye
arkadaşlar uygulamalardaki bul diye bir uygulama var açın ayarlarına girin yeniden başlatma ve şebeke bulu kapatın intranet'e girin ayarlardan bağlantıda webi açı kapatın ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin tls ve ntlm v1.0 var ikisinide kapatın gelelim son aşamaya comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın işe yarıyor sabahdan akşama yetmeyen şarj şimdi düzeldi sizde deneyin

üstat bişi sorcam communicatorda tasarruf modunuda kapatcaz her şeyi kapat demişinde :ehebirde sen normalde telefonu güç tasarrfunda mı kullanıyorsun..?son olarak konusu burası değil ama e7 için belle çıkacak mı?:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
üstat bişi sorcam communicatorda tasarruf modunuda kapatcaz her şeyi kapat demişinde :ehebirde sen normalde telefonu güç tasarrfunda mı kullanıyorsun..?son olarak konusu burası değil ama e7 için belle çıkacak mı?:ehe
pil tasarruf modunu ister kapatın isterseniz kapatmayın fark etmez çünkü uygulama çalışmıyacağı için enerji tüketmiyecek ayrıca ben interneti sürekli kullandığım için çift modu tercih ediyorum ve anna çıktıysa bellede cıkacak çünkü anna belleye geçiş güncellemesi

brifing

Üye
vala üstat akşam 12 de şarjı doldurdum sabah bi yarım saat fln telefonla konuştm arada msjlaşmada vardı yüz 80 gösteriyor şu an için saat 15 işte çift mod kullanıyorum bende..

sctgn

sctgn

Üye
Herşeyden önce harcadığın emeğine teşekkürler. Bende bir iki saat önce dediklerini uyguladım bakalım durum ne olacak. Şimdiden teşekkür ederim...

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyden önce harcadığın emeğine teşekkürler. Bende bir iki saat önce dediklerini uyguladım bakalım durum ne olacak. Şimdiden teşekkür ederim...

rica ederim sonuç alacağını garanti ederim

fx1

fx1

Üye
tesekkurler kardes yaptık bakalım etkisi olacak mı deneyyeliiim..

TheMadness

TheMadness

Üye
Downgrade yapıp vereceksin. Hem flash sırasında sorun olursa yenisini veriyorlar :oke:

----------Eklendi @ 18:53:54 ---------- Yazıldı @ 18:53:07 ----------

Ayrıca hiçbir sorun yok sanki orjinal gibi :oke:

chill35

chill35

Üye
paylaşımın için teşekkürler ama eskisi gibi tam performans sağlamasada gene etkili

drhenry_14

drhenry_14

Üye
güç tasarrufunda ve gerekli olduğunda kullanılyorum 24 saat açık 5 gün gidiyor

ugur6565

ugur6565

Üye
dediklerini hepsini yaptım 24 saat açık şuan 1 saat konuşma 1 saat müzik şarjda /100 bilmiyorum artık iyimi gidiyor orasını bilmiyorum

Üst Alt