forumda mevcut konular var ara bak nokia hatasıhelal olsun kardeş sana tebrikler.ayrıca bu uygulama yükleyecekken neden otomatik iptal ettiğini de söylerseniz sevinirim![]()
helal olsun kardeş sana tebrikler.ayrıca bu uygulama yükleyecekken neden otomatik iptal ettiğini de söylerseniz sevinirim![]()
arkadaşlar uygulamalardaki bul diye bir uygulama var açın ayarlarına girin yeniden başlatma ve şebeke bulu kapatın intranet'e girin ayarlardan bağlantıda webi açı kapatın ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin tls ve ntlm v1.0 var ikisinide kapatın gelelim son aşamaya comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın işe yarıyor sabahdan akşama yetmeyen şarj şimdi düzeldi sizde deneyin
birde sen normalde telefonu güç tasarrfunda mı kullanıyorsun..?son olarak konusu burası değil ama e7 için belle çıkacak mı?
pil tasarruf modunu ister kapatın isterseniz kapatmayın fark etmez çünkü uygulama çalışmıyacağı için enerji tüketmiyecek ayrıca ben interneti sürekli kullandığım için çift modu tercih ediyorum ve anna çıktıysa bellede cıkacak çünkü anna belleye geçiş güncellemesiüstat bişi sorcam communicatorda tasarruf modunuda kapatcaz her şeyi kapat demişindebirde sen normalde telefonu güç tasarrfunda mı kullanıyorsun..?son olarak konusu burası değil ama e7 için belle çıkacak mı?
![]()
Flash atıp neden belleye geçmiyorsunuz anlamıyorum. %100 türkçe stabil bendeki. Anna stabilliğinde Belle hızında. İsteyene kurulum: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/sorunsuz-belle-turkce-kurulumu-552809.html
Herşeyden önce harcadığın emeğine teşekkürler. Bende bir iki saat önce dediklerini uyguladım bakalım durum ne olacak. Şimdiden teşekkür ederim...
tesekkurler kardes yaptık bakalım etkisi olacak mı deneyyeliiim..