Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

synergy11

synergy11

Üye
dediklerini bellede deniyorm bakalım sonuç ne olacak :)

ikaratilki

Üye
bu konudaki yöntem pek bişey farkettirmedi arkadaşlar şarj sorunu için önerilen yöntemlerden *#7370# ve *#7780# i yapmakla telefonumuzun tüm kişisel ayarlarını kaybedip bazı sorunlar yaşıyruz değil mi? ovi mağaza qt sorunları gibi ya da başka sorunlar. ovi suitten tüm telin yedeğini alıp bu işlmleri uyguladıktan sonra yedeğimizi tekrar telefona yüklesek kişisel ayarlarımız kurduğumuz programlar aynı şeklde kullanılır mı? ya da yine uygulama yüklenememe sorunları ovi mağaza sorunları yaşar mıyız?
telefonumda şu an hiç bir sorun yok belli bir düzene soktum sayılır yani anna yükledikten sonra.şarjım da günlük 100 150 mesaj alma ve gönderme ,toplam 15 20 dk video izleme foto bakma , toplam 15 20 dk internet, mail, ovi mağaza ,harita kullanımı ,ortlama en fazla gnlk 5 10 dk görüşme sonucunda 2 gün gidiyor.sizce ne yapmalıyım??
sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim yeni konu açmak istemedim..şimdiden herkese teşekkürler...

şükret
ben elimi sürmediğim halde 24 saar anca gidiyor....

pRime.

pRime.

Üye
En temizi, soft format atıp mobile guard uygulamasıyla açık uygulamaları kapamak. Baya faydasını göreceksiniz. Bu yöntemi de deneyeceğim.

fikret3968

fikret3968

Üye
belle için deneyen oldumu

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
En temizi, soft format atıp mobile guard uygulamasıyla açık uygulamaları kapamak. Baya faydasını göreceksiniz. Bu yöntemi de deneyeceğim.

mobile guard ile telefonu her kapatıp açtığında uygulamaları kapatmanmı gerekiyor yoksa otomatik kendimi kapatıyor sonra oda arka planda çalışacağı için şarj yemezmi

TheMadness

TheMadness

Üye
RamBlow kullan işine yarar.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
ben bu işlemlerden sonra olumlu sonuç aldım benim gibi olumlu sonuç alanlar varsa buraya yazabilirmi ayrıca modaratör arkadaşlardan ricam konuyu sabitleyebilirmiyiz

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar benim şarj sorunum çözüldü bügün 1 saat interner ve 2 saatlik film izledim ve şarj yüzde 30. önceden telefonun 2. şarjıda bitmek üzere oluyordu.bende belle yüklü

ozgurde

Üye
anna ilk cıktığında direk flas atarak kurdum.
ne reset sorunum var nede sarj.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ve c6 01 telefonumu garantinin önüne attım sorunları saydım adam eski sürüme geri dönecekmiş flaş atacakmış 5 6 gün içinde haber veririz dediler

valent

valent

Üye
Zaten şarj dışında başka bir sıkıntı getirmedi bu anna diğerleri büyük sıkıntı değil

devil____boy

Üye
soft hard format, hafıza kartı biçimlendirme ve flash işlemi ile sıfır km anna kurdum güncellemeleri sorunsuz yaptım forumda belirtilen tüm şarj ile ilgili ayarlarıda yaptım 24 saat gitmeyen şarj bakalım daha uzun süre gidecek mi sonuç alırsam yazıcam hadi hayırlısı.. :alkis

tayko177

Üye
Arkadaşım süpersin , gece telefon açıkken şarj ilk defa hiç düşmedi . Çok sağol

redline2525

redline2525

Üye
çok teşekkürler fakat bir sorum olacak son aşamada genele geldiğimde ne varsa kapatın demişsiniz pil tasarruf modu var onudamı kapatalım

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
pil tasarruf modunu ister kapatın isterseniz kapatmayın fark etmez çünkü uygulama çalışmıyacağı için enerji tüketmiyecek

redline2525

redline2525

Üye
tamam tşk

e_smile

Üye
usta n8 mi seninki ? c6-01 war bende dediklerini yapamadım :s bizim telefona uygun çevirsen de bizde faydalansak :(

----------Eklendi @ 21:17:22 ---------- Yazıldı @ 20:58:32 ----------

yaptım ayarları umarım düzeliyodur eğer düzelyiosa acayip dua edecem sana ha forumca cennete sokacaz seni :D

KO9

KO9

Üye
baya bi etkisini gördüm normalde gün içinde hiç kullanmasam bile iki çizgi düşerken akşama kadar bugün 1saat navigasyon ve yarım saat msjlaşmama rağmen akşam bi çizgi indi. Önemli noktalar gerçekten boş yere şarj tüketen uygulamaları kapatınca farkı hisseytik sabitlenmeli herkes görsün sonra annada şarj sıkıntısı var demsinler

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
bu yöntemi bulanakadar annam ağladı ben hiç flahs atmayan ben flahs atmayı öğrendim hemde 6 kere sonuç 0 sonra kendi kendime ulan pr1.2 de reset yoktu şarj sorunu yoktu durduk yere nerden çıktı baktım anna ile gelen yeni uygulamalara önce kaldırmak istedim communicator hariç hiç biri kaldırılmıyor onuda kaldırınca anna güncellemesi çıkıyor güncelleyince yine geliyor dedim madem kalkmıyor kapatayım dedim iyice araştırdım her şeyini hepsini kapattım ve bir gün bu şekilde kullandım baktım telefonum düzeldi bende bunları sizlerle paylaşayım herkez annayı ağız tadıyla kullansın dedim ve sizlerle paylaştım bakın arkadaşlar altını çizerek söylüyorum ben bir gün kullandım olumlu sonuç alınca paylaştım sonra yok bende olmadı falan demeyin tam 3 tane n8 de denenmiştir ve olumlu sonuç alınmıştır

----------Eklendi @ 19:19:04 ---------- Yazıldı @ 19:18:42 ----------

bu yöntemi bulanakadar annam ağladı ben hiç flahs atmayan ben flahs atmayı öğrendim hemde 6 kere sonuç 0 sonra kendi kendime ulan pr1.2 de reset yoktu şarj sorunu yoktu durduk yere nerden çıktı baktım anna ile gelen yeni uygulamalara önce kaldırmak istedim communicator hariç hiç biri kaldırılmıyor onuda kaldırınca anna güncellemesi çıkıyor güncelleyince yine geliyor dedim madem kalkmıyor kapatayım dedim iyice araştırdım her şeyini hepsini kapattım ve bir gün bu şekilde kullandım baktım telefonum düzeldi bende bunları sizlerle paylaşayım herkez annayı ağız tadıyla kullansın dedim ve sizlerle paylaştım bakın arkadaşlar altını çizerek söylüyorum ben bir gün kullandım olumlu sonuç alınca paylaştım sonra yok bende olmadı falan demeyin tam 3 tane n8 de denenmiştir ve olumlu sonuç alınmıştır

----------Eklendi @ 20:06:05 ---------- Yazıldı @ 19:19:04 ----------

konuyu sabitledikleri için modaratör arkadaşlara teşekkür ederim

Üst Alt