LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için çeşitli romlar var ama hepsi ingilizce, türkçe orjinal romlar turkcell patentli. 

technoshark

technoshark

Üye
@nonamex v10e versiyonunu denedin mi ? deneyen felan okudun mu ?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bu optimusa pc den ben birlü program yükleyemedim...

technoshark

technoshark

Üye
tamam dostum o zaman sorunsuz indirebilirsin uygulamaları felan ? sorun nedir ben anlıyamadım kusura bakma

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
tamam dostum o zaman sorunsuz indirebilirsin uygulamaları felan ? sorun nedir ben anlıyamadım kusura bakma
sorun burda bir kaç adet root programı var malesef pc indirebiliyorum bunları pc den nasıl yüklerim..sorun bu ben anlatamadım galiba

paganini58

paganini58

Üye
sorun burda bir kaç adet root programı var malesef pc indirebiliyorum bunları pc den nasıl yüklerim..sorun bu ben anlatamadım galiba

1-ginger break programını indir bilgisayarına
2-usb kablosu ile telefonunu bilgisayara bağla
3-telefonu bilgisayara bağladığın telefonun ekranında usb bellek moduna geç var ona tıkla
4-indirdiğin dosyayı hafıza kartına kopyala
5-telefonu bilgisayardan ayır
6-telefondan ayarlara gir daha sonra uygulamalar'a gir orada bilinmeyen kaynaklar var onu işaretle ve çık
7- telefonunda filemanager programı var ise ona gir bilgisayarından kopyaladığın programı orada göreceksin üstüne tıkla ve kur.
8- telefonunda dosya yöneticisi yok ise polaris office programına gir hafıza kartını orada bul ve kopyaladığüın programın üzerine tıkla kur.

açıklayıcı oldu ise bir beğernirsen sevinirim kardeşim.

ve son olarak bu konuyu sürekli takip et
http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-black-paylasim-alani-532036.html

• Beğen
Tepkiler: technoshark, huseyinos ve .S.W.A.T.
paganini58

paganini58

Üye
:oke:

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
optimus black'e reaksiyon büyük ne bekliyordun :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

nonamex

Üye
Gingerbreak V10A V10B ve V11B romlarını root edebiliyor bu arada, belirtmek lazım.

----------Eklendi @ 15:04:11 ---------- Yazıldı @ 15:03:43 ----------

Ötekilerde takılıyor..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Bunu dipnot diye düşelim o zaman nonamex :)

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Hala çıkmadı mı bu 2.3.3 Gingerbreak arkadaşlar eylül ayıda qeldi hala ses yok

technoshark

technoshark

Üye
eylül ayı ortasına doğru çıkıcak diye duymuştum güncellemesini, hemen ilk haftasında değildir :) biraz daha bekliyelim bakalım :) siz hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ? optimus black'te

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne zaman çıkaracak LG optimus black için güncellemeyi..

ayhan21

Üye
LG Optimus Black için kullandığım LG Pc Suite IV programından güncelleme olduğunu öğrendim ve güncelleme işlemini başlattım ancak ekranımda "S/W Upgrade Please wait while upgrading" yazısı ile takılıp kaldı. Tekrar bağlıyorum yazılım güncel diyor diyor geri yükleme de yapamıyorum ACİL yardım bekliyorum...

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
eylül ayı ortasına doğru çıkıcak diye duymuştum güncellemesini, hemen ilk haftasında değildir :) biraz daha bekliyelim bakalım :) siz hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ? optimus black'te

V10b kullanıyorum

Üst Alt