[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

dogussonmez

Üye
Temanın sade oluşu ve yazı tipi çok hoş.GPS çalışıyor :)Hafıza kartını dahili olarak görmesi harika.Ama bazı dosyaları kopyalamam gerekti.Polaris Office hata veriyor.Önemli bi kusur asla değil.Önceki ROM'da olduğu gibi ses sorunu yaşıyorum yine.USB bağlandığında ya da şarj aleti takıldığında ses var ama açılış ve kapanışta ses yok.

Cihazda bulunan CWM,FasterFix,Module Loader,Set CPU ve Tweaks hakkında,müsait olduğunda bilgilendirme yaparsan memnun olurum.

Tekrar emeğine sağlık.Şimdi cihazımla başbaşa kalıp,programlarımı atayım :)

Bende WİFİ çalışmıyor.

----------Eklendi @ 01:17:12 ---------- Yazıldı @ 00:28:59 ----------

bin kere denedım bunu kurunca wifi gidiyor saatlerımı bosa harcadım bos sakın denemeyın

Juegos

Üye
Bende WİFİ çalışmıyor.

----------Eklendi @ 01:17:12 ---------- Yazıldı @ 00:28:59 ----------

bin kere denedım bunu kurunca wifi gidiyor saatlerımı bosa harcadım bos sakın denemeyın

Bir yerde hata yapmış olman muhtemel.Ne önceki sürümde ne de bu sürümde WiFi ile ilgili bir sorunla karşılaşmadım.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Bende WİFİ çalışmıyor.----------Eklendi @ 01:17:12 ---------- Yazıldı @ 00:28:59 ----------bin kere denedım bunu kurunca wifi gidiyor saatlerımı bosa harcadım bos sakın denemeyın
wifi dosyalarinda herhangi bir degisiklik yapmadim orjinal dosyalar ayrica yayinlamadan once test ettim.. Suan wi fi kullanarak yaziyorum mesela ayni rom kurulu bende de.. hangi surum uzerine yuklediniz xxkpe mi xxkph mi? bi yukleme daha yapin eger yine calismazsa once xxkpe yukleyin sonra xxkph yukleyin sonra bi daha yukleyin calisacaktir..

----------Eklendi @ 09:19:17 ---------- Yazıldı @ 07:44:24 ----------

cwm programi recovery mod da yapilan bazi seyleri telefon acikkende yapmak icin Fasterfix gps hizlandirma icin moduleloader usb otg dosyalarini calistirmak icin tweaks da telefonu hizlandirmak icin olan yamalar.. sesi duzeltmeye calisiyorum pek onemli bir eksik olmadigi icin onu da duzelmek icin sizi bekletmeyeyim dedim onu da yapinca paylasirim kucuk bi guncellemeyle..

mole70

Üye
teşekkür ederim henüz denedim sadece wifi yi denedim çalışıyor.daha fazla karıştırmadım sorun çıkarsa programları yükledikçe karşıma gelirşimdilik bir sorun yok
ellerine sağlık.bide tuş kilit açma 5 tane idi fakat ben yerini bulup değiştiremedim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar/ekran/device lockscreen

dogussonmez

Üye
bende wifi çalışmıyor.

[sıze=1]----------eklendi @ 01:17:12 ---------- yazıldı @ 00:28:59 ----------[/sıze]

wifi sorununu çözdüm root olayından kaynaklı

suan stabıl değil ama

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

dogussonmez

Üye
suan dunyadaki en stabil rom diyebilirim buna :) telefonda suan hicbir kasma veya problem yok sizde nasil bir problem var?

Sureklı ıslem sonlardırıldı vb. ozellıkle tw4 sureklı hata verıyor.

Juegos

Üye
Chain Fire'yi pro sürümü ile değiştirmek istiyorum ama üzerine yükleyemiyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
sisteme gomulu cunku o ondan degismiyodur..

Berkay345801

Üye
Biraz önce bende yükledim gerçekten güzel olmuş fakat 9MM adlı oyunu yüklemeye çalıştığımda yeterli hafızanız yok gibi birşeyler diyor baktığımda ise yerim var yükleyemiyorum oyunu napabilirim?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Ayni oyunu bende denedim bugun banada ayni hatayi verdi bende bilmiyorum valla cozumu bende yukleyemedim..

devilmy

devilmy

Üye
eline sağlaık kardeş epey şey eklemişsin

----------Eklendi @ 00:27:26 ---------- Yazıldı @ 00:26:35 ----------

Biraz önce bende yükledim gerçekten güzel olmuş fakat 9MM adlı oyunu yüklemeye çalıştığımda yeterli hafızanız yok gibi birşeyler diyor baktığımda ise yerim var yükleyemiyorum oyunu napabilirim?
bendede aynı sorun var araştırıyom bulursam koyarım buraya

devilmy

devilmy

Üye
otg özelliğini denedinmi kardeş çalışıyormu

nearcandy

Üye
Ben dediğin herşeyi yapıp yükledim fakat 1.0 versiyonunu yükleyince telefonum açılmıyo nedenini çözemedim yardımcı olurmusun Samsung Galaxy S GT-I9003 yazısında kalıyo hiç tepki vermiyo?

Juegos

Üye
Ben dediğin herşeyi yapıp yükledim fakat 1.0 versiyonunu yükleyince telefonum açılmıyo nedenini çözemedim yardımcı olurmusun Samsung Galaxy S GT-I9003 yazısında kalıyo hiç tepki vermiyo?
XXKPE ve XXKPH ROM'larını yükledin mi telefonuna? XXKPH ROM'u XXKPE gibi yüklenmiyor

----------Eklendi @ 17:11:11 ---------- Yazıldı @ 17:09:33 ----------

Zil sesi sorununu halledebildin mi? :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yok yahu olmuyor bi turlu.. romun icinde yuzlerce dosya var ve bunlardan sadece bir tanesi sorunlu.. iste o dosyayi bulmak adeta ölüm.. mesela gps i duzeltmek icin yuzlerce kez rom kurulumu yaptim..

Juegos

Üye
Boşver kardeş,çok da önemli bi sorun değil.Sen asıl Tweaks denen programı biraz anlat.Hangi kutucukları işaretleyelim? :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hepsini işaretle :D

Üst Alt