[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ama hala duzeltilmesi gereken seyler var malesef.. swype Turkce dil destegi yok onu eklemeye calisiyorum gps calismiyor onu duzeltmeye calisiyorum.. bu tur sorunlar var 1.0 dan sonra baska guncelleme yaparmiyim bilmiyorum.. ciktimmi tam olsun eksiksiz ve hatasiz olsun diye ugrasiyorum.. 0.6 surumu icin de mesela 1 ay ugrastim sonra yayinladim.. onu 0.6 olarak nicin yayinladim saniyorsunuz ki? 6 farkli rom uzerinde calistim mesela bi tane yaptim sorunlu oldu bastan basladim yapmaya.. simdide 1.0 surumunde tum rom cekirdegini yenilemeyi dusunuyorum tertemiz bi rom olacak..

yunustaner34

Üye
tam aradığım rom bu o yüzden sabırsızım;.. şimdiden emeğine sağlık .

djumithack

Üye
kardeşim, eline sağlık. herşey süper oldu. sıkıntı yokda. tema çok kötü yaa. nasıl değiştirebiliriz ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yeni surumde temayi degistirecegim zaten kardes.. ek olarak baska temalarda verecegim yaninda..

djumithack

Üye
tamamdır hocam. 4 gözle bekliyoruz... (h)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bende paylasmak icin sabirsizlaniyorum :)

sabrierkaplan

Üye
teşekkurler kardeşim çalışmaların devamını bekliyorum

yunustaner34

Üye
bastır...bastır şehriyar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Swype ı çözdüm artık Türkçe desteği de var..
Temayı yine değiştirdim gingerbread temasını koydum gayet sade ve güzel bence batarya % li ama yani düzenlenmiş tema..
Diğer temaları da ekleyeceğim isteyen alternatif olarak onları da indirip yükleyebilirler..
GPS üzerinde çalışıyorum birkaç kişiden mail bekliyorum
Tüm sistemi yeniledim romun 0.1 , 0.2 gibi sürümleri benim denemeler yaptığım sürümlerdi ben 0.6 da yayınladım sizlere.. İşte o denemelerden kalan artık dosyalar falan vardı hepsini tek tek buldum ve temizledim..

1.0 sürümü beta olmasın tam olsun istediğim için uzun sürüyor yapımı, testleri falan.. bu sürüm son sürüm olacak bu arada.. Başka telefonlar için de rom yapmayı deneyeceğim bakalım..

Sabrınız için teşekkür ediyorum..

Bakalım beğenecekmisiniz..

Juegos

Üye
Sabırsızlıkla sabrediyoruz :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Rom hazır arkadaşlar herşey çalışıyor sorunsuzca..

Bu arada 0.6 sürümünde de gps çalışmıyormuş farketmedinizmi hiç?

Romu haftaiçi vakit bulduğum zaman bi internet kafeden upload edeceğim..

Juegos

Üye
Harikasın sen ya.Şimdiden emeğine sağlık arkadaşım.

sozcan09

Üye
bu odinle root işlemini biraz daha detaylı anlatırmısın telefon kapalımı olcak ve odinde nereler işaretli olacak şimdiden tşkler

----------Eklendi @ 20:10:10 ---------- Yazıldı @ 20:03:55 ----------

cvp vercek bi arkadaş varmı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda şuan hangi sürüm yüklü? Sanırım XXKPH sürümü yüklü değil.. Yüklemiş olsanız nasıl yapıldığını bilirdiniz..

Juegos

Üye
Bende 0.6 sürümü var.Bu yeni ROM'u yine external sd'ye atıp Recovery Mode'da install edeceğiz di mi?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben upload edince indirip yüklersiniz recovery moddan..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yayınladım şu anda 1.0 sürümünü.. Bakalım beğenecekmisiniz..

Juegos

Üye
Sanırım ilk deneyen ben olacağım.Yarım saate kadar yorumumu yazacağım :)

----------Eklendi @ 22:46:09 ---------- Yazıldı @ 22:42:46 ----------

Overclock yapmak riskli mi ve yeni ROM'u yüklemeden önce mi yoksa yükledikten sonra mı yapmalıyız?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yükledikten sonra :D riski var tabi ama rom yüklemekle aynı risk :D

Overclock daha test aşamasında ama SOD denen bir sorun var açılımı Screen Of Death yani telefonun bekleme modundan çıkmaması.. Bataryayı söküp yeniden başlatmak gerekiyor sod olduğu zaman.. yani ben kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum.. Deneyin diye koydum :D

Juegos

Üye
Temanın sade oluşu ve yazı tipi çok hoş.GPS çalışıyor :)Hafıza kartını dahili olarak görmesi harika.Ama bazı dosyaları kopyalamam gerekti.Polaris Office hata veriyor.Önemli bi kusur asla değil.Önceki ROM'da olduğu gibi ses sorunu yaşıyorum yine.USB bağlandığında ya da şarj aleti takıldığında ses var ama açılış ve kapanışta ses yok.

Cihazda bulunan CWM,FasterFix,Module Loader,Set CPU ve Tweaks hakkında,müsait olduğunda bilgilendirme yaparsan memnun olurum.

Tekrar emeğine sağlık.Şimdi cihazımla başbaşa kalıp,programlarımı atayım :)

Üst Alt