Symbian Belle 3.2 by ivo777 (Yazma Dili ve Arayüz Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_2425

Üye
çok teşekkürler ama menü deki uygulamaları aşağı yukarı sürüklemek mümkün değil kaymıyo sadece sağdaki kaydırma çubuğundan kaydırılıyo bu bence çok kötü telefonu eline alan ne biçim telefon diyo :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
çok teşekkürler ama menü deki uygulamaları aşağı yukarı sürüklemek mümkün değil kaymıyo sadece sağdaki kaydırma çubuğundan kaydırılıyo bu bence çok kötü telefonu eline alan ne biçim telefon diyo :(
aynen. v3.1 e dönme zamanı :)

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
aynen. v3.1 e dönme zamanı :)
arkadaşıma aynen katılıyorum.dokunmatik berbat oldu.ben yapamıyorum ama arkadaşlardan ricam bu tr dili ivonun 3.1 versiyonuna atabilirlermi? ben yaklaşık 2-3 hafta kullandım 3.1 çok güzeldi.hata falan bulamadım.

memoooo

Üye
arkadaşlar kaydırmada elinizi uzun basarsanız yapmıyor parmağınızı koyup anında iterseniz güzelce kayıyor. yani kaydırmak için bir nevi kısa bi sürede hareket ettirmelisiniz parmağınızı

cihatyılmaz

Üye
forumda aslında anlatımı var ama nokiacooker programı "this version is too much old!" hatası verdiği ve açılmadığı için yapamıyorum ancak türkçe dil dosyalarını x-plore ile c ye atıp telefonu yeniden başltınca türkçe oluyor tabi rofs2 ye gömülmesi daha sağlıklı

kardeş xplorer ile c de hangi klasöre atmam gerekiyo bunu

MBOMA

Üye
arkadaslar flash attım beyaz nokia yazısı gelip kalıyo yardım edemisniz

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Abi telefon dili %100 Türkçemidir ö,ü,i gibi karakterlerde bi yamuk yaparmı bide olduki telefonu servise göndermek gerekti anna ya dönüp servise göndere bilirmiyiz bide bu sistemi phoenik ile nası yükleyecez bi tarif ederseniz çok makbule geçer Saygılarımla.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
kardeş xplorer ile c de hangi klasöre atmam gerekiyo bunu

bunu tam olarak bende bilmiyorum açıkçası bunu araştırmak için pek vaktimde yok daha düzgünü çıkana kadar 3.1 ile devam etmeyi düşünüyorum ben ama istersen forumu biraz araştır bu kinetic scrooling modlarının(dosylarının) nerede olduğu vardır elbet

Abi telefon dili 0 Türkçemidir ö,ü,i gibi karakterlerde bi yamuk yaparmı bide olduki telefonu servise göndermek gerekti anna ya dönüp servise göndere bilirmiyiz bide bu sistemi phoenik ile nası yükleyecez bi tarif ederseniz çok makbule geçer Saygılarımla.

telefon dili tamamen türkçe ancak ivonun 3.2 fw sinden kaynaklı olarak kendi düzenlediği bazı isim etiketli olduğu gibi kalıyor örneğin !reboot seçeneği yeniden başlat olmuyor bunun gibi birkaç ufak şey dışında tamamen türkçedir bunlarında türkçe yapılabilmesi için dil dosyaların tekraradan düzenlenmesi gerekir.
Yüklemek için: http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-ve-anna-n8e-nasil-yuklenir-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html
İstediğin bir eski versiyona geri dönmek içinse :http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html
konularındaki anlatımlardan yararlanabilirsin

enginyılmaz1987

Üye
bu sadece n8 e mi oluyor c6-01 e falan olmuyo mu

Üst Alt